Orthica Magnesium citraat 125

16.95

Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules zijn speciaal ontwikkeld voor ouderen en mensen die medicijnen gebruiken. Dit supplement is goed verdraagbaar en bevat organisch gebonden magnesiumcitraat dat goed door het lichaam wordt opgenomen. Magnesium is een belangrijk mineraal dat betrokken is bij vele processen in het lichaam. Zo draagt het bij aan het behoud van sterke en soepele spieren, het skelet en geestelijke veerkracht. Daarnaast activeert het de natuurlijke energie in het lichaam en vermindert het vermoeidheid en moeheid. Als aanvulling op voedingsmiddelen die magnesium bevatten, zijn deze capsules ideaal om ervoor te zorgen dat het lichaam voldoende magnesium binnenkrijgt.

Naast de vele voordelen van magnesium, is Orthica ook bezig met het verduurzamen van hun producten. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET draagt Orthica bij aan een meer circulaire economie en wordt er geen nieuw plastic geproduceerd. Dit heeft als voordeel dat de afvalberg verkleint en de CO2-uitstoot afneemt. Het gebruik van rPET heeft daarnaast geen invloed op de kwaliteit van het product en de verpakking is net zo stevig als bij nieuw plastic. Kortom, met Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules krijgt het lichaam voldoende magnesium binnen en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Lees meer <
 • Goed verdraagbare vorm

 • Draagt bij aan sterke botten

 • Goed voor de spieren

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in magnesium citraat

1 + 1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Lucovitaal Magnesium Citraat 400mg Tabletten

Lucovitaal Magnesium Citraat 400mg Tabletten

Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

Orthica Magnesium citraat 200

Orthica Magnesium citraat 200

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules

RI*
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (citraat) 250 mg 67%

* referentie inname

Ingrediënten
magnesiumcitraat, gelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), vulstof (microkristallijne cellulose).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

 1. noene

  Neem dit supplement altijd na het sporten. Merk dat het bijdraagt aan mijn spierherstel!

 2. Dave

  Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules zijn een perfecte aanvulling op mijn dieet, omdat ze gemakkelijk worden opgenomen en mijn spieren en geestelijke gezondheid ondersteunen.

 3. Tom

  Ik ben blij met de keuze voor Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules vanwege hun duurzame verpakking en het feit dat ik met deze supplementen een bijdrage lever aan het verminderen van plastic afval.

 4. Daphne

  Ik ben absoluut fan van de Orthica Magnesium citraat 125 capsules. Ik voel me energieker en merk dat mijn botten sterker zijn geworden sinds ik dit supplement dagelijks gebruik. Het beste van alles is dat het geen bijwerkingen heeft, wat heel belangrijk is voor mij, omdat ik veel andere medicijnen moet gebruiken. Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om hun magnesiumtekort op te lossen.

 5. Sanne

  Als een wat oudere volwassene ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn gezondheid te verbeteren en me beter te voelen. Ik ben blij dat ik de Orthica Magnesium citraat 125 capsules heb gevonden, omdat ik hierdoor minder last heb van krampen en spasmen. Het is ook goed voor mijn zenuwstelsel en de botten. Het is super eenvoudig in te nemen en ik merk dat het me een boost geeft om door de dag te komen. Kortom, een geweldig product, niets dan lof!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Waar is goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules?

Veel mensen hebben baat bij het dagelijks gebruik van Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules. Ze ervaren dat hun spieren soepeler aanvoelen, dat ze minder vermoeid zijn en dat hun geestelijke veerkracht is toegenomen. Ook zijn er mensen die aangeven dat ze beter kunnen slapen door het gebruik van dit supplement.

Waarom deze Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een goed verdraagbaar magnesiumsupplement dat organisch gebonden is en daardoor goed wordt opgenomen door het lichaam, is de Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules aanbieding een goede keuze. Bovendien draagt magnesium bij aan sterke botten en heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel en de geestelijke veerkracht.

Wat zijn de voordelen van Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules?

De voordelen van Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules zijn dat het goed verdraagbaar is en organisch gebonden, waardoor het goed door het lichaam wordt opgenomen. Magnesium draagt bij aan sterke botten, een soepel spierstelsel en heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en de geestelijke veerkracht. Bovendien is de verpakking duurzaam omdat deze van 100% gerecycled plastic (rPET) is gemaakt.

Heeft Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules bijwerkingen?

Orthica Magnesiumcitraat-125 Capsules zijn over het algemeen goed verdraagbaar en hebben geen ernstige bijwerkingen. Bij een te hoge dosering kan er sprake zijn van diarree en maagklachten. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Overleg bij twijfel altijd met een arts of apotheker.