Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

 • 100 Capsules
 • 100 Capsules

19.95

Op voorraad
€0.20 per Capsules

Vitals Magnesium 100mg Capsules zijn voedingssupplementen die gebaseerd zijn op goed opneembare, organische magnesiumcitraat. Deze vorm van magnesium wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen en is aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron. Deze plantaardige capsule is gemakkelijk te slikken en ondersteunt het energieniveau, wat kan helpen bij vermoeidheid. Magnesium is ook belangrijk voor de normale spierwerking en speelt een rol bij het behoud van soepele en sterke spieren.

De verpakking van Vitals Magnesium 100mg Capsules is duurzaam en milieuvriendelijk. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat gemaakt is van landbouwafval dat overblijft na de oogst van boeren. Het karton is uitstekend geschikt voor recycling en kan tot wel zeven keer gerecycled worden, net als FSC-papier. Bovendien is het potje en het etiket gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Het gebruik van een recyclebare verpakking is een belangrijke stap in de richting van een circulaire economie, wat leidt tot een vermindering van de afvalberg en CO2-uitstoot en tegelijkertijd bijdraagt aan de ondersteuning van boeren in ontwikkelingslanden.

Lees meer <
 • goed opneembare, organische mineraalverbinding

 • in een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron

 • gemakkelijk te slikken

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in magnesium citraat

1 + 1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Lucovitaal Magnesium Citraat 400mg Tabletten

Lucovitaal Magnesium Citraat 400mg Tabletten

Orthica Magnesium citraat 200

Orthica Magnesium citraat 200

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

NOW Magnesium Trio

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

RI*
Magnesium (citraat) 100 mg 27%

* Referentie inname

Ingrediënten
Magnesiumcitraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), antiklontermiddel: rijstconcentraat, vulstof: rijstextract.

 

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 – 3 capsules per dag met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen.

Vitals reviews

 1. Michelle

  Ik neem dit altijd na het sporten om spierpijn te verminderen. Tevreden over!

 2. Lis

  Vitals Magnesiumcitraat 100 mg is een geweldig product! Het is gemakkelijk opneembaar en ondersteunt het energieniveau en spierwerking. Bovendien is de duurzame verpakking een geweldige toevoeging.

 3. Max

  Ik ben zeer tevreden met Vitals Magnesiumcitraat 100 mg! De capsules zijn gemakkelijk te slikken en de duurzame verpakking is een pluspunt. Ik voel me energieker en mijn spieren voelen soepeler aan.

 4. Anouk

  Ik ben erg tevreden met Vitals Magnesiumcitraat 100 mg! De capsulevorm maakt het veel makkelijker om in te nemen dan de grote tabletten die ik gewend ben van andere magnesiumsupplementen. Ik merk dat ik me sinds ik dit product gebruik ook veel energieker voel. Ik vind het ook fijn dat de capsulehuls gemaakt is van cassave en er gebruik wordt gemaakt van hulpstoffen uit rijst. Dit maakt het product natuurlijker en gezonder.

 5. Lars

  Vitals Magnesiumcitraat 100 mg is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief goed magnesiumsupplement. De organische vorm van magnesiumcitraat wordt veel beter opgenomen door het lichaam dan andere vormen van magnesium en de capsulevorm maakt het een stuk makkelijker te slikken. Ik ben blij dat ik nu eindelijk een magnesiumsupplement heb gevonden dat ik zonder problemen kan innemen en waardoor ik me gezonder en energieker voel. Dit product is zeker een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Waar is goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Magnesium 100mg Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitals Magnesium 100mg Capsules. Veel gebruikers merken dat hun energieniveau verbetert en dat vermoeidheid afneemt. Daarnaast ervaren mensen een verbetering in spierwerking en het behoud van soepele en sterke spieren. Ook kan het gebruik van deze capsules bijdragen aan een betere gemoedstoestand, concentratievermogen en geheugen.

Waarom deze Vitals Magnesium 100mg Capsules aanbieding kopen?

Deze aanbieding van Vitals Magnesium 100mg Capsules is een goede keuze vanwege de hoge kwaliteit van het product. De capsules zijn gemaakt van goed opneembare, organische magnesiumcitraat en zijn aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron. Daarnaast is de verpakking duurzaam en recyclebaar, wat bijdraagt aan een verminderde druk op het milieu. Door deze aanbieding te kopen, investeer je in een gezonde levensstijl en draag je bij aan een duurzame wereld.

Wat zijn de voordelen van Vitals Magnesium 100mg Capsules?

De voordelen van Vitals Magnesium 100mg Capsules zijn divers. Zo kan het gebruik van deze capsules helpen bij vermoeidheid, ondersteunt het energieniveau en is het belangrijk voor een normale spierwerking en het behoud van soepele en sterke spieren. Daarnaast draagt magnesium bij tot de aanmaak van cellen en weefsels, de opbouw van eiwitten in het lichaam, botaanmaak en het behoud van sterke botten en tanden. Ook heeft magnesium een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt het bij tot een goede elektrolytenbalans.

Heeft Vitals Magnesium 100mg Capsules bijwerkingen?

Vitals Magnesium 100mg Capsules hebben over het algemeen geen bijwerkingen. In sommige gevallen kan het gebruik van magnesium leiden tot diarree. Dit kan worden voorkomen door de dosering langzaam op te bouwen en voldoende water te drinken bij het innemen van de capsules. Bij twijfel is het altijd verstandig om advies te vragen aan een arts of diëtist.