Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

  • 100 Capsules
  • 100 Capsules

19.95

Op voorraad
€0.20 per Capsules

Dit product bevat 100 mg magnesium in de goed opneembare, organische vorm van magnesiumcitraat. Veel producten met magnesium zijn in tabletvorm omdat daar meer in past. En die tabletten zijn vaak groot omdat magnesium veel ruimte inneemt. Niet iedereen vindt zulke grote tabletten even prettig in het gebruik. Vitals levert dit product daarom in de vorm van een capsule die gemakkelijker te slikken is. Indien gewenst, kan de capsule ook opengemaakt worden om de inhoud ergens doorheen te mengen.

De capsulehuls bestaat uit pullulan, dat vervaardigd wordt uit cassave (een eetbare wortelknol, ook wel maniok genoemd). In de capsule wordt gebruikgemaakt van hulpstoffen uit rijst, noodzakelijk om de capsule goed te kunnen vullen.

  • goed opneembare, organische mineraalverbinding
  • in een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron
  • gemakkelijk te slikken

Anderen kochten ook

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Magnesiumcitraat, vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), wijzigen naar ‘antiklontermiddel (rijstvezels), vulstof (rijstzemelenextract).

Gebruik

1 – 3 capsules per dag met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitals Magnesiumcitraat 100 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk