Orthica Magnesium-400

Hoge dosering magnesium, met name voor sporters en zwangeren
Magnesium-400 mg tabletten zijn met name geschikt voor mensen die intensief sporten of vrouwen die zwanger zijn. Zij kunnen immers behoefte hebben aan een hogere dosering magnesium als aanvulling op de voeding. Magnesium-400 kan in één keer in deze behoefte voorzien. Magnesium is een belangrijk mineraal dat bij meerdere processen in je lichaam een rol speelt. Daarom vinden wij dat het tot de basissuppletie behoort en raden we dan ook iedereen aan om naast een gezonde en gevarieerde voeding dagelijks magnesium in te nemen.

Complete formule, inclusief calcium, selenium & zink
Magnesium-400 tabletten bevatten een complete, gecombineerde formule. Als extra hebben wij aan onze Magnesium-400 namelijk goed op elkaar afgestemde verhoudingen calcium, selenium en zink toegevoegd. Dit maakt het supplement goed voor spieren1, het zenuwstelsel1, de botten2 en de weerstand3.

Waarbij ondersteunt een magnesiumsupplement?
Magnesium draagt bij aan het behoud van sterke en soepele spieren. Daarnaast activeert magnesium de natuurlijke energie in je lichaam en helpt magnesium bij het vrijmaken van energie uit je voeding. Magnesium is ook van belang voor je zenuwstelsel en goed voor je skelet. Daarbij spelen calcium, magnesium en zink een rol bij de botaanmaak. Calcium is ook goed voor je spieren. Verder spelen de mineralen calcium, magnesium en zink een rol in weefselgroei- en ontwikkeling. Deze processen zijn tijdens de zwangerschap logischerwijs van groot belang. Tot slot hebben selenium en zink een positieve invloed op het immuunsysteem.

  1. Magnesium en calcium
  2. Calcium, magnesium en zink
  3. Selenium en zink

Orthica magnesium 400 mg-tabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie. Het Orthica team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor de Magnesium 400 van Orthica.

Lees meer <
  • Hoge dosering magnesium met calcium, selenium en zink
  • Ter ondersteuning van je botten en spieren
  • Helpt het natuurlijke afweersysteem van je lichaam

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet % RI*

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-oxide, -bisglycinaat) 400 mg
calcium (-carbonaat, -bisglycinaat) 200 mg
selenium (L-selenomethionine) 10 mcg
zink (-gluconaat) 10 mg

Ingrediënten:

Mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, isomalt, carnaubawas), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, talk), kleurstof (calciumcarbonaat), triglyceriden

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 Magnesium-400 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering voor dit magnesiumsupplement niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Reviews

  1. Annebelle

    Fijn product! Minder spierpijn door magnesium.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

<h2 style=”font-size: 17px;”><span style=”color: #333333;”>Wat is een magnesium tekort? </span></h2>

Een tekort aan magnesium komt niet snel voor. Magnesium zit in veel voedingsmiddelen. Het kan wel voorkomen als bijvoorbeeld je nieren of darmen slecht functioneren. Dit omdat van onze voeding slechts 20-60% van de magnesium wordt opgenomen in de dunne darm.

<h2 style=”font-size: 17px;”><span style=”color: #333333;”>Waar is magnesium goed voor? </span></h2>

• Magnesium is goed voor de vorming van bot en spieren.
• Magnesium helpt de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen.
• Magnesium is goed voor het goed functioneren van spieren.
• Magnesium heeft een goede werking op enzymen. Enzymen zijn stoffen die nodig zijn om processen in het lichaam mogelijk te maken.
• Magnesium helpt bij de energieproductie van de lichaamscellen.

<h2 style=”font-size: 17px;”><span style=”color: #333333;”>Waar zit magnesium in? </span></h2>

Magnesium komt voor in verschillende voedingsmiddelen. Het zit in volkorenbrood en graanproducten, groente, noten, melk en melkproducten en vlees. Maar ook water kan bijdragen aan de inname van magnesium.

<h2 style=”font-size: 17px;”><span style=”color: #333333;”>Wat is Magnesium? </span></h2>

Magnesium is een mineraal dat je lichaam nodig heeft voor de vorming van bot en spieren. In veel voedingsmiddelen zit voldoende magnesium zoals: graanproducten, groente, noten, melken vlees.

<h2 style=”font-size: 17px;”><span style=”color: #333333;”>Magnesium 400 0-4 jaar reviews en ervaringen</span></h2>
Er zijn bij onze gezondheidsexperts veel positieve Magnesium 400 reviews bekend, een belangrijke reden waarom dit supplement al lange tijd in ons assortiment is opgenomen. Veel gehoorde reviews en ervaringen zijn een een goede opname in het lichaam en de hoge doseringen. Op internet staan ook veel blogs met positieve ervaringen over het gebruik van Magnesium 400.

Waarschuwingen

<h2 style=”font-size: 17px;”><span style=”color: #333333;”>Heeft Orthica magnesium 400 bijwerkingen?</span></h2>

Magnesium 400 van Orthica kan een laxerend effect hebben

Dit product is een voedingssupplement.

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk