Lucovitaal Lever reiniging

19.99

Lucovitaal Lever Reiniging Capsules zijn speciaal ontwikkeld om de lever te ondersteunen bij de reiniging en instandhouding van de normale leverfunctie. Dit voedingssupplement bevat belangrijke ingrediënten zoals Choline, Mariadistel en Geelwortel extract die bekend staan om hun positieve invloed op de reinigende werking van de lever en vetvertering. Vitamine B3, B6 en B12 zijn ook toegevoegd om het energieniveau te ondersteunen. Vitamine C heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en Chroom helpt de normale vetstofwisseling en het bloedsuikergehalte normaal te houden.

Deze capsules zijn ideaal voor mensen die hun lever willen ondersteunen bij het ontgiftingsproces en de normale leverfunctie willen behouden. Mariadistel wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn positieve effecten op de lever en wordt beschouwd als een van de krachtigste leverontgifters. Geelwortel extract ondersteunt de vetvertering en draagt bij aan de vetverbranding, wat kan helpen bij gewichtsverlies. De toegevoegde vitamines en mineralen dragen bij aan het energieniveau en ondersteunen het immuunsysteem. Met deze capsules kun je op een natuurlijke manier je lever ondersteunen en zo bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Lees meer <
 • Gestandaardiseerd op 80% Sylymarine

 • Mariadistel ondersteunt de reinigende werking van de lever.*

 • Choline draagt bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering:

% ADH*
Mariadistel extract (Sylibum Marianum) 350 mg
Choline (Choline Bitartraat) 100 mg
Geelwortel extract (Curcuma Longa) 60 mg
Vitamine B3 (Niacine) 8 mg 50%
Vitamine B6 (Pyridoxine) 0,7 mg 50%
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 2,5 mcg 100%
Vitamine C (Ascorbinezuur) 40 mg 50%
Chroom (Chroom Picolinaat) 6 mcg 15%

*ADH – Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten
Vulmiddel (SojaolieSoja lecithine, bijenwas), Visgelatine, Mariadistel, Glycerine, Choline, Geelwortel, Vitamines, Chroom

Allergenen Informatie
Bevat soja en vis.

Gebruik

Neem eenmaal daags twee capsules in, bij voorkeur bij een maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Eva

  Lucovitaal Lever Reiniging Capsules zijn een geweldig voedingssupplement met belangrijke ingrediënten zoals Choline, Mariadistel en Geelwortel extract om de normale leverfunctie te behouden en het energieniveau te ondersteunen.

 2. Lis

  Deze capsules zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun lever te ondersteunen en hun immuunsysteem te versterken. De toegevoegde vitamines en mineralen maken dit voedingssupplement compleet en effectief.

 3. Iris

  Ik heb recentelijk Lucovitaal Lever reiniging gekocht en ben echt tevreden met dit product. De unieke formule, met Choline en Mariadistel, heeft mijn lever reinigende werking aanzienlijk verbeterd. De toevoeging van Vitamine B3, B6 en B12 die speciaal zijn toegevoegd om het energieniveau te ondersteunen, is ook een pluspunt. Het product heeft geen bijwerkingen en smaakt ook nog eens lekker. Ik raad dit product zeker aan!

 4. Max

  Ik weet niet wat ik zonder Lucovitaal Lever reiniging had gedaan. Het product werkt echt goed. Ik heb in het verleden last gehad van leverproblemen en dit product heeft mijn leverfunctie verbeterd. De geelwortel extract ondersteunt de vetvertering wat me heeft geholpen bij het verliezen van gewicht. Het product is ook zeer betaalbaar. Ik zal dit product zeker blijven gebruiken. Bedankt Lucovitaal voor dit geweldige product!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Overleg met je arts alvorens dit product te gaan gebruiken. Dit product is niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen die bloedverdunners gebruiken. Dit product is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Waar is mariadistel goed voor?

Mariadistel, ook bekend als Silybum marianum, is een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt voor medicinale doeleinden. De belangrijkste actieve ingrediënten van mariadistel zijn silymarine en silybin, die bekend staan om hun leverbeschermende eigenschappen. Mariadistel wordt vaak gebruikt als een natuurlijk supplement om de lever te ondersteunen en te beschermen tegen schade.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Lever Reiniging Capsules?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met Lucovitaal Lever Reiniging Capsules. De capsules worden gewaardeerd vanwege de natuurlijke ingrediënten en het feit dat ze helpen bij het reinigen van de lever. Sommige gebruikers merken ook een toename in energie. Echter, de ervaringen kunnen per persoon verschillen.

Waarom zou ik deze aanbieding van Lucovitaal Lever Reiniging Capsules kopen?

Deze aanbieding van Lucovitaal Lever Reiniging Capsules is een goede keuze als je op zoek bent naar een natuurlijke ondersteuning bij het reinigen van je lever. Door de toegevoegde vitamines en mineralen ondersteunt het ook je energieniveau. Bovendien is deze aanbieding voordeliger dan de normale prijs, dus je bespaart geld en zorgt goed voor jezelf.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Lever Reiniging Capsules?

Lucovitaal Lever Reiniging Capsules bevatten natuurlijke ingrediënten die helpen bij het reinigen van de lever. De capsules ondersteunen ook de vetvertering en vetverbranding. Door de toegevoegde vitamines en mineralen ondersteunen ze bovendien het energieniveau en het immuunsysteem. Chroom helpt daarnaast de normale vetstofwisseling en het bloedsuikergehalte normaal te houden.

Heeft Lucovitaal Lever Reiniging Capsules bijwerkingen?

Lucovitaal Lever Reiniging Capsules zijn over het algemeen veilig om te gebruiken. Echter, bijwerkingen kunnen altijd voorkomen. Het is daarom aan te raden om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voordat je de capsules gebruikt.