Vitakruid MSM 1000 mg met vitamine C

  • 120 Tabletten
  • 120 Tabletten

19.90

€0.17 per Tabletten

MSM is een zwavelverbinding die je normaliter binnenkrijgt via je voeding. Zwavel is een bouwsteen voor ons lichaam. Bij gebrek aan deze voedingsstof functioneert je lichaam minder goed. Een tekort aan zwavel kan ervoor zorgen dat je huid minder elastisch wordt.

Lees meer <
  • Hoge opneembaarheid door 34% zwavel
  • Ten minste 99,9% pure en veilige MSM
  • Goed voor de vorming van collageen

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

MSM (Methylsulfonylmethaan), microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), Vitamine C (ascorbinezuur), stearinezuur (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel).

Gebruik

Neem 1 tot 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd met een glas water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Reviews

  1. Melissa

    Ik slik dit voor vorming van collageen. Mijn huid ziet er beter uit.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

MSM kan je gemakkelijk gebruiken als poeder. Het poeder kun je makkelijk vermengen met water of vruchtensap. Je kan het poeder meerdere malen per dag innemen. Dit is belangrijk voor een evenwichtige opname. Hoe gebruik je MSM? MSM komt op een natuurlijke manier voor in groenten en fruit. Magnesium glycinaat is een vorm van magnesium die gemakkelijker door ons lichaam wordt opgenomen dan normale magnesium. Wat is het verschil tussen MSM en Magnesium? Het mineraal MSM is van belang voor de bloedstolling, het antioxidantsysteem en de productie van insuline. Daarnaast ondersteunt MSM de inwendige reiniging. De huidige voeding bevat veel minder zwavel dan voorheen het geval was. Dit door de bewerking van producten. Wat doet MSM met ons lichaam? MSM is een zwavelverbinding die je normaliter binnenkrijgt via je voeding. Zwavel is een bouwsteen voor ons lichaam. Bij gebrek aan deze voedingsstof functioneert je lichaam minder goed. Een tekort aan zwavel kan ervoor zorgen dat je huid minder elastisch wordt.
• MSM is een bouwsteen voor je lichaam
• Bij een tekort aan MSM functioneert je lichaam minder goed
• Een tekort kan bijv ervoor zorgen dat je huid minder elastisch wordt Wat is MSM?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk