Vitakruid MSM 1000 mg met vitamine C 120 tabletten

18.90

MSM is een zwavelverbinding die je normaliter binnenkrijgt via je voeding. Zwavel is een bouwsteen voor ons lichaam. Bij gebrek aan deze voedingsstof functioneert je lichaam minder goed. Een tekort aan zwavel kan ervoor zorgen dat je huid minder elastisch wordt.

  • Hoge opneembaarheid door 34% zwavel
  • Ten minste 99,9% pure en veilige MSM
  • Goed voor de vorming van collageen

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

MSM (Methylsulfonylmethaan), microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), Vitamine C (ascorbinezuur), stearinezuur (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel).

Gebruik

Neem 1 tot 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd met een glas water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid MSM 1000 mg met vitamine C 120 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

MSM kan je gemakkelijk gebruiken als poeder. Het poeder kun je makkelijk vermengen met water of vruchtensap. Je kan het poeder meerdere malen per dag innemen. Dit is belangrijk voor een evenwichtige opname. Hoe gebruik je MSM? MSM komt op een natuurlijke manier voor in groenten en fruit. Magnesium glycinaat is een vorm van magnesium die gemakkelijker door ons lichaam wordt opgenomen dan normale magnesium. Wat is het verschil tussen MSM en Magnesium? Het mineraal MSM is van belang voor de bloedstolling, het antioxidantsysteem en de productie van insuline. Daarnaast ondersteunt MSM de inwendige reiniging. De huidige voeding bevat veel minder zwavel dan voorheen het geval was. Dit door de bewerking van producten. Wat doet MSM met ons lichaam? MSM is een zwavelverbinding die je normaliter binnenkrijgt via je voeding. Zwavel is een bouwsteen voor ons lichaam. Bij gebrek aan deze voedingsstof functioneert je lichaam minder goed. Een tekort aan zwavel kan ervoor zorgen dat je huid minder elastisch wordt.
• MSM is een bouwsteen voor je lichaam
• Bij een tekort aan MSM functioneert je lichaam minder goed
• Een tekort kan bijv ervoor zorgen dat je huid minder elastisch wordt Wat is MSM?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X