Keuzehulp

Multivitamine

Multivitamines zijn supplementen die 13 vitamines, 15 mineralen en eventueel kruiden bevatten die als essentieel voor je gezondheid worden gezien. Je lichaam heeft voedingsstoffen nodig voor energie, voortplanting, onderhoud, groei en de regulering van lichaamsprocessen. Omdat voedingssupplementen niet zo streng gereguleerd worden als medicijnen, kunnen sommige multivitaminen hogere (of lagere) hoeveelheden voedingsstoffen bevatten. Goedkope multivitamines bevatten soms ook synthetische vitamines die minder goed opneembaar zijn, maar gelukkig kun je op Vitamines.com alleen een goede multivitamine kopen.

Multivitamine kopen

Filter

111 artikelen in Multivitamine

111 artikelen in Multivitamine

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Vitakruid Multi Dag Vrouw is een speciaal ontworpen multi-vitamine voor vrouwen, die alle essentiële vitaminen en mineralen bevat. De formule is zo samengesteld dat het rekening houdt met het bioritme van vrouwen en is ontworpen voor dagelijkse consumptie. Vitakruid Multi Dag Vrouw bevat de veiligste vorm van vitamine B6 en actieve vormen van verschillende B-vitaminen. De formule bevat ook 600 mcg van een superieure vorm van foliumzuur, Quatrefolic® en extra choline, wat essentieel is voor een goede ontwikkeling van de foetus. Bovendien bevat het een goed opneembare en maagvriendelijke ijzervorm, ijzerbisglycinaat. Vitakruid Multi Dag Vrouw heeft ook goedkeuring van EFSA voor verschillende gezondheidsclaims, waaronder het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid, het verbeteren van de hersen- en zenuwfunctie en het ondersteunen van de gezonde haargroei en huid.

Een andere belangrijke factor van Vitakruid Multi Dag Vrouw is de toevoeging van OPC, wat de effectiviteit van andere nutriënten in de formule verhoogt. Bovendien bevat het een vierde generatie foliumzuur Quatrefolic® dat een hoge biologische beschikbaarheid heeft. Dit betekent dat het gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen en gebruikt. Een ander voordeel van Vitakruid Multi Dag Vrouw is dat het rekening houdt met het bioritme van vrouwen, wat betekent dat de formule het lichaam op het juiste moment voorziet van de essentiële voedingsstoffen. Het dagelijkse gebruik van deze multivitamine kan het energiemetabolisme van het lichaam verbeteren en vermoeidheid en vermoeidheid verminderen. Bovendien kan de formule de hersen- en zenuwfunctie verbeteren, de immuunfunctie ondersteunen en de haargroei en huidgezondheid bevorderen.

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Vitakruid Multi Dag & Nacht Vrouw is een voedingssupplement dat speciaal is samengesteld voor de dagelijkse behoefte van vrouwen. Multi Dag bevat wateroplosbare vitamines en belangrijke mineralen die overdag moeten worden ingenomen. Deze goed opneembare verbindingen bevorderen de biologische beschikbaarheid. Multi Nacht biedt extra vitamine D3 en in vetoplosbare vitamines die voornamelijk ‘s nachts nodig zijn. Dit supplement is afgestemd op het bioritme van vrouwen en ondersteunt het lichaam tijdens de dag en de nacht.

Het supplement bevat mineralen zoals vitamine D, ijzer, magnesium, calcium en zink, die gunstige effecten hebben op het celdelingsproces en celvernieuwing. Calcium speelt bijvoorbeeld een rol in het proces van celdifferentiatie, terwijl zink nodig is voor de opbouw van eiwitten en weefselvernieuwing. Vitakruid Multi Dag & Nacht Vrouw heeft een synergetische werking door de combinatie van K2 & D3 en rode alg van het gerenommeerde Aquamin®, wat zorgt voor natuurlijke botondersteuning. De formule bevat ook Quatrefolic®, een vierde generatie foliumzuur die bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid en een gezonde haargroei en huid ondersteunt.

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multi Nacht Man Tabletten is een voedingssupplement met een uitgekiende formule die speciaal is ontworpen om mannen te helpen ‘s nachts tot rust te komen en de nutriënten hun werk te laten doen voor een goede start van de dag. Deze formule bevat Vitamine D3 en K2, die samen een essentiële rol spelen bij het behoud van een gezonde calciumstofwisseling in het lichaam. Vitamine D3 bevordert de opname van calcium in de darmen, terwijl vitamine K2 ervoor zorgt dat het extra calcium op de juiste plaats in het lichaam terechtkomt, namelijk in de botten en tanden. Vitakruid Multi Nacht Man Tabletten bevat ook antioxidanten zoals N-Acetyl-L-Cysteïne en Co-enzym Q10, die belangrijk zijn voor de man. Zink methionine & SeleenSeLECT® zijn goed voor het sperma. Verder bevat de multi uitsluitend biologisch beschikbare nutriënten met de hoogste biologische beschikbaarheid.

Het gebruik van Vitakruid Multi Nacht Man Tabletten biedt een aantal voordelen, zoals het behoud van gezonde botten en tanden, het ondersteunen van de calciumhuishouding en het versterken van de weerstand. De antioxidanten en andere nutriënten in dit supplement kunnen bijdragen aan het behoud van een gezond lichaam en zorgen voor een goede nachtrust. Bovendien bevat het supplement uitsluitend biologisch beschikbare nutriënten, wat betekent dat deze gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen en efficiënt kunnen worden gebruikt. Vitakruid Multi Nacht Man Tabletten is verkrijgbaar in een verpakking van 90 tabletten en is een handige en effectieve manier om uw lichaam te ondersteunen tijdens de nacht.

Nu -15%
Vitals Elke dag 50+ tabletten

Vitals Elke dag 50+ tabletten

Vitals Elke Dag 50+ Tabletten is speciaal ontworpen voor 50-plussers en bevat zorgvuldig geselecteerde multivitaminen en mineralen in de juiste verhouding en dosering. Het bevat B-vitaminen in de juiste verhouding en de biologisch actieve vorm van vitamine B2, B6, B12 en foliumzuur. Daarnaast bevat deze multi Quatrefolic®, een superieure vorm van foliumzuur, en vitamine K2 dat een belangrijke rol speelt bij het behoud van sterke botten. De hoge dosering van 35 mcg vitamine D3 draagt bij aan het behoud van sterke botten en een goede weerstand. De multi is vrij van ijzer en koper, omdat de behoefte hieraan afneemt op oudere leeftijd.

Een bijkomend voordeel van de Vitals Elke Dag 50+ Tabletten is de nieuwe, duurzame verpakking. De kartonnen doosjes zijn gemaakt van PaperWise, een CO2-neutraal product dat recyclebaar is en tot wel zeven keer gerecycled kan worden. De potjes en etiketten zijn gemaakt van biobased plastic en zijn ook recyclebaar. Het gebruik van PaperWise ondersteunt boeren in ontwikkelingslanden en draagt bij aan een circulaire economie. Door te kiezen voor Vitals Elke Dag 50+ Tabletten draag je niet alleen zorg voor je eigen gezondheid, maar ook voor het milieu en de toekomst van onze planeet.

Vitakruid Multivitamine Dag Man

Vitakruid Multivitamine Dag Man

Vitakruid Multi Dag Man Tabletten is een voedingssupplement dat zorgvuldig is samengesteld om mannen de hele dag fit, alert en energiek te houden. Het supplement bevat biologisch beschikbare nutriënten die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen en vele voordelen hebben. De formule bevat onder andere een hoog gedoseerd vitamine B12, wat de natuurlijke energie in ons lichaam activeert. Ook bevat het vitamine C, wat goed is voor de weerstand, en de juiste dosering B8 die bijdraagt aan het concentratievermogen. Andere voordelen zijn het Sabalselect® zaagpalm extract dat de natuurlijke haargroei ondersteunt en bijdraagt aan het behoud van de voortplantingsorganen, en Ashwagandha KSM 66® dat helpt spieren op te bouwen en helpt bij het behouden van een goed uithoudingsvermogen. Ashwagandha helpt ook het lichaam weerbaar te maken tegen stressvolle situaties. Het supplement bevat ook alleen maar biologisch beschikbare nutriënten met de hoogste biologische beschikbaarheid.

De Vitakruid Multi Dag Man Tabletten hebben verschillende voordelen voor de gezondheid van mannen. Zo kunnen ze helpen om vermoeidheid en stress te verminderen, de natuurlijke haargroei te ondersteunen en spieren op te bouwen. Bovendien dragen de vitaminen bij aan het energieniveau, de weerstand, het concentratievermogen en het geheugen. Het supplement bevat ook chroom, wat bijdraagt aan het behoud van normale bloedsuikergehalten en de normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. IJzer en magnesium zijn ook belangrijke ingrediënten die bijdragen aan het celdelingsproces, het geheugen, de concentratie en vermoeidheid en futloosheid verminderen. De Multi Dag Man Tabletten zijn bovendien gemakkelijk in te nemen en zijn verkrijgbaar in een verpakking van 90 tabletten.

Vitals Elke dag mama capsules

Vitals Elke dag mama capsules

Vitals Elke Dag Mama is een multi-vitamine supplement dat speciaal is ontworpen voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het bevat de belangrijkste nutriënten in de juiste verhouding en doseringen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De vegetarische capsules zijn gemakkelijk in te slikken en kunnen eventueel worden geopend om de inhoud ergens doorheen te doen. De nieuwe verpakking van Vitals is duurzaam en recyclebaar. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, wat een CO2-neutraal product is en kan worden gerecycled. Het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic.

De voordelen van Vitals Elke Dag Mama zijn talrijk. Het supplement biedt de juiste hoeveelheden nutriënten die nodig zijn voor een gezonde zwangerschap en het ondersteunen van de gezondheid van de moeder en het kindje. De duurzame en recyclebare verpakking van PaperWise en biobased plastic is een belangrijke stap richting een circulaire economie en vermindert de druk op het milieu. Bovendien ondersteunt het gebruik van PaperWise de boeren in ontwikkelingslanden. Vitals Elke Dag Mama is dus niet alleen goed voor de gezondheid van de moeder en het kindje, maar ook voor het milieu en de economie. Het supplement biedt tal van gezondheidsvoordelen, waaronder ondersteuning van het energieniveau, het immuunsysteem, de cognitieve functie, de gemoedstoestand en de conditie van haar, huid en nagels. Daarnaast zijn de doseringen veilig en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten samengesteld.

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Multi Woman

Royal Green Multi Woman is een complete, biologische multivitamine specifiek ontwikkeld voor vrouwen, die voorziet in een breed scala aan essentiële vitaminen en mineralen. Afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals fruit en groenten, biedt deze multivitamine ondersteuning voor het immuunsysteem en activeert het de natuurlijke energie in het lichaam door het leveren van vitamine D, C, B en ijzer. Het draagt ook bij aan het behoud van een gezonde huid, nagels en haar dankzij de toevoeging van biotine. Het is geschikt voor vegetariërs en kan een welkome aanvulling zijn op een gebalanceerd dieet.

Wat Royal Green Multi Woman onderscheidt, is de toevoeging van 17 verschillende superfoods, waaronder gember, geelwortel, groene thee, rhodiola en spirulina. Elk van deze superfoods biedt unieke voordelen en draagt bij aan de algehele gezondheid en welzijn van de gebruiker. Bovendien worden deze ingrediënten verbouwd zonder het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen, wat zorgt voor een milieuvriendelijk en duurzaam product. Deze multivitamine is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke en holistische benadering van hun gezondheid, met de geruststelling dat zij kiezen voor een product dat zowel veilig als effectief is.

Vitakruid Femme

Vitakruid Femme

Vitakruid Femme Tabletten is een voedingssupplement dat kan helpen bij ongemakken tijdens de menstruatie en het reguleren van de menstruatiecyclus. Het supplement bevat onder andere Saffraan- en Shatavari extract. Saffraanextract (Affron®) en Vitex Agnus Castus extract (Monnikspeper) zijn effectieve ingrediënten die kunnen helpen bij het verminderen van menstruatiepijn. Shatavari extract kan bijdragen aan een regelmatige menstruatiecyclus en het verminderen van symptomen zoals stemmingswisselingen en opgeblazenheid. Piperine (Bioperine®) in het supplement kan zorgen voor een betere opname van de kruiden, wat de effectiviteit van het supplement kan vergroten.

Naast de specifieke voordelen voor de menstruatiecyclus, biedt Vitakruid Femme Tabletten ook algemene voordelen. Zo kan het supplement bijdragen aan een goede geestelijke balans en het verminderen van stress. Ook kan het helpen bij het reguleren van de hormoonhuishouding, wat kan bijdragen aan een gezond energieniveau en een betere slaapfunctie. Het supplement bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals Affron® en Shatavari-extract van 10:1, die bekend staan om hun kwaliteit en effectiviteit.

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Mama

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Mama

Vitakruid Multi Dag & Nacht Mama Tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. De formule is zo samengesteld dat het rekening houdt met de extra voedingsstoffen die nodig zijn voor zowel de gezondheid van de moeder als die van het kindje. De tabletten zijn gebaseerd op het bioritme, wat betekent dat de samenstelling van de dag- en nachttabletten verschillen. Zo krijgt het lichaam op het juiste moment de juiste voedingsstoffen binnen.

Een aantal voordelen van Vitakruid Multi Dag & Nacht Mama Tabletten zijn onder andere dat het een hoog gehalte aan foliumzuur bevat, zoals aanbevolen door verloskundigen. Daarnaast bevat het een actief b-complex met de veiligste vorm van Vitamine B6 (P-5-P) en een riante dosering vitamine D3, wat essentieel is tijdens de zwangerschap. Het product bevat ook rode alg van Aquamin®, wat zorgt voor natuurlijke botondersteuning.

Het gebruik van Vitakruid Multi Dag & Nacht Mama Tabletten is een efficiënte en innovatieve toepassing van een Multi en kan bijdragen aan de gezondheid van zowel de moeder als het kindje.

Vitakruid Multivitamine Nacht Vrouw

Vitakruid Multivitamine Nacht Vrouw

Vitakruid Multi Nacht Vrouw is een voedingssupplement speciaal ontworpen voor vrouwen. Het supplement bevat een uitgebalanceerde mix van vitamines en mineralen die het lichaam ‘s nachts nodig heeft, waaronder vitamine D3, vitamine E, vitamine F, K2 en Ascorbyl palmitaat. Deze vitamines zijn essentieel voor het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de psychologische functies. Vitamine D, ijzer, magnesium, calcium en zink dragen bij aan het proces van celvernieuwing en hebben een gunstige invloed op het celdelingsproces. De Multi Nacht Vrouw kan het beste worden gecombineerd met de Vitakruid Multi Dag Vrouw om alle nodige vitaminen en mineralen op de meest efficiënte momenten binnen het bioritme te ontvangen. Hierdoor wordt de effectiviteit van het supplement optimaal benut.

Het nemen van de Vitakruid Multi Nacht Vrouw heeft vele voordelen. Het supplement bevat een veilige en belangrijke dosering van vitamine A en bèta-caroteen en zal nooit leiden tot een te hoog vitamine A-gehalte. De in vetoplosbare vitamines fungeren als antioxidanten en beschermen de cellen tegen schade door vrije radicalen. Daarnaast speelt calcium een belangrijke rol in het proces van celdifferentiatie en is zink nodig bij de opbouw van eiwitten en vernieuwing van weefsel. Bovendien bevat de Multi Nacht Vrouw Aquamin® (Rode Alg) en natuurlijke botondersteuning. Vitakruid Multi Nacht Vrouw is een efficiënte en innovatieve manier om het lichaam de nodige vitaminen en mineralen te geven die het nodig heeft. Door de combinatie van de Multi Nacht Vrouw en de Multi Dag Vrouw kunnen vrouwen er zeker van zijn dat ze alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgen op het juiste moment binnen het bioritme.

Orthica Dino Multivitamine

Orthica Dino Multivitamine

Orthica Dino Multivitaminen Kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. De kauwtabletten hebben een lekkere frambozensmaak en zijn gezoet met natuurlijke zoetstoffen. Dit supplement ondersteunt de weerstand van uw kind, draagt bij aan de samenstelling van de botten en verbetert de leerprestaties. Bovendien bevatten de tabletten belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine C, D, ijzer, jodium, magnesium en verschillende B-vitaminen die het energieniveau van uw kind ondersteunen.

Een bijkomend voordeel is dat Orthica Dino Multivitaminen Kauwtabletten nu worden verkocht in een duurzamere verpakking. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Hiermee draagt Orthica bij aan een circulaire economie en het verminderen van de plastic afvalberg. De kauwtabletten zijn geschikt voor vegetariërs en vormen een praktische en smakelijke manier om uw kind alle benodigde vitamines en mineralen te geven.

Kortom, Orthica Dino Multivitaminen Kauwtabletten bieden een uitstekende manier om de gezondheid van uw kind te ondersteunen op een verantwoorde en duurzame manier. Het is een goede aanvulling op een gezonde voeding en biedt de voedingsstoffen die kinderen nodig hebben voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht

Het Vitakruid Multi Dag & Nacht combipakket bestaat uit twee soorten multipreparaten die speciaal zijn ontworpen om in te spelen op het bioritme van het menselijk lichaam. Het menselijk lichaam heeft een ingebouwd mechanisme waarbij verschillende lichamelijke processen op een vast tijdstip plaatsvinden. De biologische klok van het menselijk lichaam is verbonden met de ogen en past het slaap- en waakritme aan op basis van de hoeveelheid licht of donker. Bovendien hebben alle organen in het lichaam hun eigen ritme, wat betekent dat er ongeveer 100 processen zijn die elk hun eigen “klok” hebben. Deze klokken zorgen ervoor dat het lichaam precies weet wat het op elk moment nodig heeft.

Door Multi Dag & Nacht te gebruiken, kan men rekening houden met de verschillende lichaamsprocessen die overdag en ‘s nachts plaatsvinden. Multi Dag bevat bijvoorbeeld energieleverende vitaminen zoals vitamine B12 en C die helpen om het lichaam overdag te ondersteunen. Aan de andere kant bevat Multi Nacht in vet oplosbare vitaminen zoals vitamine A en D3, die helpen bij de groei- en opbouwprocessen van het lichaam tijdens de nacht. Het gebruik van dit combipakket kan daarom helpen om de algemene gezondheid en het welzijn van het lichaam te bevorderen door het te voorzien van de juiste voedingsstoffen op de juiste momenten.

Orthica Hair skin nails

Orthica Hair skin nails

Orthica Hair, Skin & Nail Kare Tabletten is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om de gezondheid van het haar, de huid en de nagels te verbeteren. Het kan een nuttige aanvulling zijn op een gezonde en gevarieerde voeding, vooral in stressvolle situaties waarin deze aspecten van ons lichaam extra aandacht nodig hebben. De formule bevat een uitgebalanceerde mix van vitamine B8, vitamine B3, koper, zink en jodium. Deze ingrediënten hebben elk hun eigen voordelen voor de gezondheid van haar, huid en nagels. Zo ondersteunt vitamine B8 de gezondheid van de huid en het haar, terwijl zink en jodium de nagels voeden en versterken.

Een ander voordeel van Orthica Hair, Skin & Nail Kare Tabletten is dat het supplement wordt geleverd in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Dit betekent dat de verpakking bijdraagt aan een meer circulaire economie en dat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Door te kiezen voor dit product, kun je dus niet alleen werken aan een gezondere uitstraling, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Het supplement is bovendien goed te combineren met andere Orthica-supplementen, zoals Orthica Fish EPA Original of Orthica Fish EPA Max, waardoor je nog meer voordelen kunt halen uit je voedingssupplementen.

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multi Dag Mama is een speciaal samengestelde multivitamine voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. De formule houdt rekening met de extra voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezondheid van zowel moeder als kind. De multivitamine bevat onder andere de veiligste vorm van vitamine B6, een actief B-complex en een hoge dosering foliumzuur zoals aanbevolen door verloskundigen. Het bevat tevens Quatrefolic®, de vierde generatie foliumzuur die beter door het lichaam wordt opgenomen.

Door de combinatie van de Vitakruid Multi Dag Mama met de Multi Nacht Mama wordt ook rekening gehouden met het bioritme van het lichaam. Het is een efficiënte en innovatieve toepassing van een multivitamine. De goedgekeurde gezondheidsclaims tonen aan dat de multivitamine onder andere goed is voor het zenuwstelsel, de huid, het energiemetabolisme, de vorming van rode bloedcellen, het skelet en de botaanmaak.

Davitamon Compleet Zwanger + Omega-3 Visolie Capsules

Davitamon Compleet Zwanger + Omega-3 Visolie Capsules

Davitamon Compleet Zwanger + Omega-3 Visolie Capsules zijn een ideale aanvulling op de voeding tijdens de zwangerschap en bij kinderwens. Deze multivitamines bevatten naast mineralen en vitamines ook omega-3 vetzuur DHA en foliumzuur, wat goed is voor de ontwikkeling van de hersenen van de baby en de ontwikkeling van het kindje ondersteunt. Vitamine C en magnesium zorgen voor een goede weerstand en zink draagt bij aan het energieniveau. De visoliecapsules hebben tevens een gunstig effect op het hart en de bloedvaten van de moeder.

Het is echter niet alleen belangrijk dat de vrouw tijdens de zwangerschap de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, ook de man dient goed voorbereid te zijn. Davitamon Compleet Man is daarom speciaal ontwikkeld als multivitamine en mineralen complex, afgestemd op de behoeften van volwassen mannen. Het bevat onder andere selenium en zink, wat bijdraagt aan de vruchtbaarheid en kwaliteit van het sperma. Zink heeft ook een positief effect op de beweeglijkheid en productie van de zaadcellen. Bovendien bevat Davitamon Compleet Man magnesium, wat een goede werking van de spieren ondersteunt. Het regelmatig innemen van deze multivitamine kan dus bijdragen aan een gezonde zwangerschap en een gezonde baby.

Vitals Elke dag junior

Vitals Elke dag junior

Elke Dag Junior is een kauwtablet in de vorm van een olifantje met aardbeiensmaak, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Het product is samengesteld op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten, afgestemd op actuele gegevens aangaande de voedingsstatus in Nederland en de optimale innamehoeveelheden per nutriënt. Elke Dag Junior blinkt uit in samenstelling, dosering en opneembaarheid. De kauwtablet bevat bijna allemaal dezelfde hoogwaardige stoffen als Elke Dag voor volwassenen, maar dan zijn de doseringen aangepast aan de behoeften van (jonge) kinderen. Zo bevat een tabletje maar liefst 15 μg vitamine D3 (losse vitamine D-druppels zijn dus niet meer nodig). En er zit 60 mg magnesium en 120 mg calcium in, uit natuurlijke bron. Kortom, Elke Dag Junior zal de vergelijking met andere kindermulti’s glansrijk doorstaan!

  • Gratis verzending boven de €50.-
  • Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis tips bij inschrijving

Wanneer multivitamine innemen?

Multivitaminen kun je het beste in de ochtend innemen, omdat vitamine B in je multivitamine het metabolisme en de hersenfunctie te veel stimuleren voor een ontspannende avond of voor het slapen gaan. Veel mensen zetten daarom hun multivitamine supplement in de buurt van het koffieapparaat, zodat ze nooit vergeten om ’s ochtends hun dagelijkse multivitamine in te nemen. Zorg dus dat je consequent bent en je vitamines of multivitamines dagelijks op een vast moment inneemt.

Lees meer over: Wanneer multivitamine innemen?

Wat zijn goede multivitamines?

Het korte antwoord is dat goede multivitamines merken zoals Vitakruid, Vitals, Orthica en Daily co zijn. Het langere antwoord vergt wat meer uitleg, want als je zoekt op goede multivitaminen kom je letterlijk honderden vitaminemerken tegen. Het klopt dat deze niet allemaal goed zijn, want sommige multivitaminen vitamine vormen zijn nu eenmaal minder effectief. Denk dan aan synthetische of natuurlijke vitamines van échte ingrediënten. Ook hebben goedkope multivitamines vaak extreem lage doses van een bepaalde vitamine, waardoor je er uberhaupt niets van merkt.

Goed bezig met Multivitamine.

Bestel voordelig op Vitamines.com

Multivitamine kopen

Welke multivitamine man?

De beste multivitamine voor mannen hangt af van je voedings- en dieetbehoeften. Orthica Multi 4 Men is bijvoorbeeld een van de beste multivitaminen voor mannen die in staat zijn om aan de meeste van hun voedingsstoffen behoeften te voldoen door alleen te eten en een beetje hulp nodig hebben bij het opvullen van de vitamine gaten in hun dieet. Vitakruid Multi Man is een goede uitgebreide multivitamine voor mannen, een multivitamine die bovendien hooggedoseerd is. Heb je een bovengemiddelde vitamine behoefte kies je dus voor Vitakruid Multi Man, en anders voor Orthica Multi 4 Men.

Welke multivitamine vrouw?

De beste multivitamine voor (de meeste) vrouwen is Royal Green Multi Woman en speciaal voor zwangere vrouwen heeft Vitakruid een mooi pakket samengesteld met Vitakruid Multi Dag & Nacht. Vitamines voor vrouwen zijn zeker geen onzin: vrouwen hebben hele andere behoeften hebben dan mannen. Ook voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven wordt de multivitamine aangeraden, omdat tekorten aan voedingsstoffen die ontstaan tijdens kritieke perioden van groei en ontwikkeling ernstige en onomkeerbare complicaties kunnen veroorzaken bij zowel een zwangere als hun baby. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat de inname van sommige voedingsstoffen bij zwangere vrouwen zoals ijzer, DHA, foliumzuur en vitamine D tekortschiet.

multivitamine vrouw

Heeft een multivitamine bijwerkingen?

De kans dat een multivitamine bijwerkingen geeft, is gelukkig klein. Zeker als je kiest voor één van de multivitamines die binnen de ADH-richtlijn valt. Sommige mensen ervaren darm gerelateerde bijwerkingen wanneer zij voor het eerst een multivitamine nemen, maar die verdwijnen vaak snel. Multivitamine gummies voor kinderen worden wel afgeraden. Ook kunnen multivitaminen geen evenwichtige voeding vervangen, en het innemen ervan in grote hoeveelheden kan leiden tot bijwerkingen variërend van lichte maagklachten tot ernstige lever- en hartproblemen. Je kunt het risico minimaliseren door alleen multivitamines te nemen die niet al te hoog gedoseerd zijn.

Lees meer over: Multivitamine bijwerkingen