AOV 115 One daily

 • 120 Tabletten
 • 120 Tabletten

56.50

€0.47 per Tabletten

One Daily multivitamine: één tablet per dag als aanvulling op de dagelijkse voeding. Een volwaardig en variërend voedingspatroon is belangrijk om gezond te blijven. Het is belangrijk om voldoende vitaminen en mineralen via de voeding binnen te krijgen. Wanneer je iets extra’s kunt gebruiken, kan de dagelijkse multivitamine One Daily een uitkomst bieden. Dit supplement bevat 60 tabletten met onder meer vitamine A, bètacaroteen, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, foliumzuur (vitamine B11) en vitamine B12, koper, biotine (vitamine B8), vitamine C, vitamine D3 en vitamine E, calcium, magnesium, selenium, zink, mangaan en ijzer.

Deze multi met goed opneembare vitamines en mineralen kan diverse voordelen bieden. Zo activeert vitamine B12 je natuurlijke energie in het lichaam en helpt het antioxidant koper lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast ondersteunt koper het immuunsysteem en het energieniveau en draagt magnesium bij aan een normale spierwerking en instandhouding van sterke botten, maar ook zink en vitamine C zorgen mede voor een goede weerstand.

Lees meer <
 • Tablet om één keer per dag in te nemen

 • Multi met een uitgebalanceerde combinatie van belangrijke vitamines en mineralen

 • Geschikt voor vegetariërs

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

RI*
Vitamine A (retinyl palmitaat) 480 mcg 60%
Bèta-caroteen 2.2 mg
Vitamine B1 (thiamine mononitraat) 25 mg 2273%
Vitamine B2 (riboflavine) 12 mg 857%
Vitamine B3 (nicotinamide) 25 mg 156%
Pantotheenzuur (vitamine B5 als calcium pantothenaat) 45 mg 749%
Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 9 mg 643%
Vitamine B12 (cyanocobalamine) 25 mcg 1000%
Foliumzuur (foliumzuur) 400 mcg 200%
Biotine 150 mcg 300%
Vitamine C (ascorbinezuur) 132 mg 165%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg 500%
Vitamine E (d-alfa-tocoferol succinaat) 35 mg 290%
PABA 23.8 mg
Choline 19 mg
Inositol 23.8 mg
Calcium (als calcium carbonaat) 120 mg 15%
Magnesium (als magnesium oxide) 56 mg 15%
Selenium (als seleno-l-methionine) 200 mcg 364%
Zink (als zink gluconaat) 13.5 mg 135%
Mangaan (als mangaan gluconaat) 4.5 mg 225%
Chroom (als chroom picolinaat) 180 mcg 450%
IJzer (als ijzer fumaraat) 14 mg 100%
Koper (als koper gluconaat) 0.45 mg 45%
Jodium (als kalium jodide) 150 mcg 100%
Molybdeen (als natrium molybdaat) 500 mcg 1000%

* Referentie inname

Ingrediënten
Vitamines, mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (tricalcium fosfaat, talk, stearinezuur, magnesium stearaat), glansmiddelen (hydroxypropylcellulose, hydroxypropyl methylcellulose, glycerine, carnauba was), choline bitartraat, inositol, PABA, kleurstoffen (kopercomplexen van chlorofylen).

Allergenen informatie
105 One Daily bevat geen allergenen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 x daags 1 tablet bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Vitals reviews

 1. Julia

  Ik ben ontzettend blij met de AOV 115 One daily multivitamine! Het is zo handig om slechts één tablet per dag te hoeven slikken en zo zeker te zijn dat ik voldoende vitaminen en mineralen binnen krijg. Ik merk echt een verschil sinds ik deze multivitamine gebruik, mijn energieniveau is hoger en mijn weerstand lijkt beter te zijn. Ook is het fijn dat deze vitamines en mineralen goed opneembaar zijn, waardoor ik het idee heb dat mijn lichaam er echt iets aan heeft. Ik kan deze multivitamine zeker aanraden aan iedereen die wel wat extra steun kan gebruiken!

 2. Anna

  De AOV 115 One daily multivitamine is voor mij echt een lifesaver geweest in deze drukke tijden. Ik heb soms moeite om een volwaardige maaltijd te nemen en dan is het fijn om te weten dat ik met één tablet per dag toch voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijg. Ik heb ook het idee dat mijn concentratievermogen en geheugen beter zijn sinds ik deze multivitamine gebruik. Ik heb geen last meer van dipjes in de middag en voel me over het algemeen gewoon energieker. Ik vind het ook fijn dat dit supplement zoveel verschillende vitamines en mineralen bevat, waardoor ik erop kan vertrouwen dat ik alles binnenkrijg wat ik nodig heb. Zeker een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

One Daily is niet geschikt voor gebruik door kinderen tot en met de leeftijd van 1 jaar. Dit is een verplichte vermelding krachtens de Warenwet; dit voorschrift geldt. omdat de hoeveelheid vitamine A per dagdosering in de multi-vitamine krachtens de wettelijke bepalingen niet voldoet aan de doseringseisen voor een zuigeling.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met One Daily van AOV?

Er zijn veel positieve ervaringen met One Daily van AOV. Gebruikers ervaren dat het product bijdraagt aan een algeheel gevoel van gezondheid en vitaliteit en het herstel na ziekte versnelt. Daarnaast zijn de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en bevatten ze vitamines, mineralen en aminozuren die essentieel zijn voor het lichaam.

Waarom zou je deze aanbieding van One Daily van AOV kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat bijdraagt aan een algeheel gevoel van gezondheid en vitaliteit, is deze aanbieding van One Daily van AOV zeker het overwegen waard. De supplementen worden geleverd in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er wordt bijgedragen aan een meer circulaire economie. Bovendien bevatten de supplementen belangrijke vitamines, mineralen en aminozuren die essentieel zijn voor het lichaam.

Wat zijn de voordelen van One Daily van AOV?

One Daily van AOV heeft veel voordelen. Het product draagt bij aan een algeheel gevoel van gezondheid en vitaliteit en kan het herstel na ziekte versnellen. Daarnaast bevat het supplement vitamines, mineralen en aminozuren die essentieel zijn voor het lichaam en kan het dienen ter ondersteuning van andere orthomoleculaire preparaten. De flacons zijn ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer duurzame en circulaire economie.

Heeft One Daily van AOV bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van One Daily van AOV, mits de aanbevolen dosering wordt aangehouden. Het is echter altijd aan te raden om bij twijfel of bij het gebruik van andere medicijnen of supplementen contact op te nemen met een arts of apotheker.