Davitamon Cholesterol Tabletten

 • 30 Tabletten
 • 30 Tabletten

24.90

Uitverkocht

€0.83 per Tabletten

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

Davitamon Cholesterol bevat een unieke combinatie van natuurlijke extracten en vitamine C.

Lees meer <
 • Goed voor het behoud van een gezond cholesterolgehalte (Plantensterolen)

 • Voor een goede conditie van de bloedvaten (Vitamine C)

 • Helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen (Vitamine C)

Anderen kochten ook

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Vulstoffen: microkristallijne cellulose, calciumfosfaten, Citrus bergamia-extract, fytosterolen, Cyana scolymusextract, Vitamine C, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, emulgators: hydroxypropylmethylcellulose, polyethylglycol, glansmiddel: calciumcarbonaat, kleurstof: ijzeroxiden

Gebruik

1 tablet per dag.

Davitamon reviews

 1. Johanna

  Ik ben al een paar weken Davitamon Cholesterol Tabletten aan het nemen en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met de resultaten. Ik merk duidelijk dat mijn cholesterolgehalte lager is geworden en mijn bloedwaarden zijn aanzienlijk verbeterd. Het is ook fijn om te weten dat deze tabletten natuurlijke extracten en vitamine C bevatten, dus ik weet dat ik mijn lichaam niet blootstel aan onnodige chemicaliën. Ik zou deze tabletten zeker aanraden aan iedereen die zijn cholesterolgehalte wil verlagen op een natuurlijke manier.

 2. Daphne

  Ik heb Davitamon Cholesterol Tabletten gekocht voor mijn ouders en ze zijn er echt enthousiast over. Mijn moeder heeft een hogere cholesterol dan ze zou moeten hebben en ze was op zoek naar iets dat haar zou kunnen helpen zonder haar dieet drastisch te veranderen. Na het innemen van deze tabletten merkte ze een verschil in haar cholesterolgehalte en ze voelde zich ook energieker. Mijn vader heeft hetzelfde gevoel en hij beweert dat zijn spijsvertering beter is geworden sinds hij begon met het nemen van deze tabletten. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren op een natuurlijke en uiterst effectieve manier.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige