Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten

9.99

Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten bieden een multifunctionele oplossing voor mensen die behoefte hebben aan extra energie en ondersteuning van het immuunsysteem. Het multivitamine- en mineralencomplex is samengesteld om vermoeidheid te verminderen, stress te verminderen en het geheugen en concentratievermogen te verbeteren. Ginseng, een belangrijk ingrediënt in de bruistabletten, is een krachtig adaptogeen dat kan helpen bij het verminderen van stress en het verhogen van de mentale helderheid en focus.

Het oplossen van de Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten is gemakkelijk en snel, en de aangename sinaasappelsmaak maakt het aangenaam om te drinken. Door het regelmatig innemen van deze tabletten, kunnen mensen zich energieker voelen en beter bestand zijn tegen ziekten en stress. Bovendien is het handig voor mensen die geen tijd of zin hebben om elke dag verschillende supplementen in te nemen, omdat het alle belangrijke voedingsstoffen bevat in één handige tablet. Het kan ook handig zijn voor mensen die een drukke levensstijl hebben en een extra boost nodig hebben om de dag door te komen. Kortom, Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten zijn een praktische en smakelijke manier om te zorgen voor extra energie en ondersteuning voor het immuunsysteem.

Lees meer <
  • Goed voor extra energie bij vermoeidheid

  • Goed voor weerstand tegen stress

  • Goed voor geheugen en concentratievermogen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 bruistablet

Vitamines   RI*
B1 1.1 mg 100%
B2 1.4 mg 100%
B3 16 mg 100%
B5 6 mg 100%
B6 1.4 mg 100%
B8 50 100%
B11 (foliumzuur) 200 100%
B12 2.5 100%
C 80 mg 100%
D3 (cholecalciferol) 5 100%
E 12 mg 100%
Mineralen    
Koper 500 50%
Ijzer 7 mg 50%
Zink 10 50%

Overig

Ginseng extract** 50 mg

* Referentie volgens de gezondheidsraad
** Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Ingrediënten
Voedingszuur: citroenzuur, zuurteregelaar: natriumbicarbonaat, vulstof:sorbitol, vitamines, aroma, maltodextrine, zoetstoffen: natriumcyclamaat, natriumsacharine, extract van siberische gingseng, mineralen, kleurstoffen: bietenrood, riboflavine.

 

Gebruik

1 tablet per dag (oplossen in een glas water).

Davitamon reviews

  1. Sanne

    Ik ben zo blij dat ik Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten heb ontdekt! Sinds ik deze bruistabletten gebruik, voel ik me veel energieker en klaar om de dag aan te pakken. De bruistabletten zijn gemakkelijk op te lossen en hebben een heerlijke sinaasappelsmaak. Ik kan echt merken dat mijn lichaam alle belangrijke vitamines en mineralen krijgt die het nodig heeft om goed te functioneren. En de toevoeging van ginseng is echt de kers op de taart! Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die wel wat extra energie kan gebruiken.

  2. Iris

    Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten zijn mijn nieuwe favoriete supplement! Ik was wat sceptisch toen ik ze voor het eerst haalde, maar ik wilde iets proberen om mijn energieniveau te verhogen en mijn immuunsysteem te versterken. Ik ben zo blij dat ik deze product heb ontdekt! Na slechts een paar dagen van gebruik voelde ik me al veel beter. Ik ben minder vermoeid en kan me beter concentreren op mijn werk en dagelijkse taken. De bruistabletten lossen goed op en smaken geweldig. Dit product heeft me echt geholpen om mijn algehele welzijn te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Voedingssupplement voor volwassenen, niet geschikt voor kinderen tot en met 1 jaar. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten?

Veel mensen die Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten hebben gebruikt, zijn tevreden over het product. Ze merken dat ze meer energie hebben en zich minder vermoeid voelen. Ook hebben ze het gevoel dat hun weerstand is verbeterd en dat ze beter om kunnen gaan met stress. De sinaasappelsmaak van de bruistabletten wordt over het algemeen als aangenaam ervaren.

Waarom deze Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten aanbieding kopen? (gebruik 2x het woord aanbieding in het antwoord)

Als je op zoek bent naar een multivitamine en mineralen complex dat je extra energie geeft bij vermoeidheid, je weerstand verbetert en helpt bij stress, dan is deze Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten aanbieding zeker de moeite waard. Niet alleen omdat het product van hoge kwaliteit is en effectief werkt, maar ook omdat je nu tijdelijk kunt profiteren van een speciale aanbieding. Door deze aanbieding te kopen bespaar je geld en zorg je goed voor jezelf.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten?

Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten hebben verschillende voordelen. Zo geven ze je extra energie bij vermoeidheid, helpen ze je weerstand te verbeteren en kunnen ze je helpen bij stress. Daarnaast kan het product ook het geheugen en concentratievermogen versterken. De bruistabletten lossen makkelijk op en hebben een aangename sinaasappelsmaak, waardoor het innemen van de tabletten ook nog eens gemakkelijk en lekker is.

Heeft Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten bijwerkingen?

Davitamon Energie Boost Ginseng Bruistabletten zijn een natuurlijk voedingssupplement en hebben over het algemeen geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het product buiten bereik van kinderen te houden. Als je twijfelt of het product geschikt is voor jou, kun je het beste advies vragen aan een arts of apotheker.