Fittergy Multi Health Zwanger

22.96

Fittergy Multi Health Zwanger Capsules is een hoogwaardige multi-vitamine speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen en vrouwen met een zwangerschapswens. De zorgvuldig samengestelde formule bevat diverse actieve B-vitaminen, organische mineralen, en een tocoferolen mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen, die samen een complete multi vormen. Het product is verrijkt met extra foliumzuur en ijzer, essentiële voedingsstoffen die van groot belang zijn voor de gezondheid van moeder en kind. Door de toevoeging van vitamine C, choline en B12 ondersteunt het supplement ook het immuunsysteem en de energiehuishouding van de zwangere vrouw.

De Fittergy Multi Health Zwanger Capsules bevatten alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten en worden met grote zorg samengesteld. Door het gebruik van organische mineralen zoals magnesiumtauraat, kopercitraat, en mangaancitraat, wordt de opname van deze mineralen door het lichaam vergemakkelijkt. De toevoeging van natuurlijk voorkomende tocoferolen maakt deze multi-vitamine uniek en nog completer. Het product wordt bovendien geproduceerd volgens de strenge kwaliteitseisen van Fittergy en is vrij van onnodige vulstoffen, bindmiddelen en kunstmatige toevoegingen.

Lees meer <
 • Bevat 43 hoogwaardige ingrediënten

 • Met voldoende Foliumzuur (als folaat)

 • Met extra Vitamine D3

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in multivitamine

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Vitortho Multivitamine Meer in 1

Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Ingrediënten

itaminen, Mineralen, capsule (HPMC vegetarisch), Aminozuren, Rijstbloem, anti-klontermiddel (Nu-FLOW® Natural rice concentraat, MCT Olie poeder van kokosnoot), natuurlijke mix van tocoferolen, kelp extract 0.2% iodine.

Gebruik

Neem 2 vegicaps per dag. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Fittergy reviews

 1. Femke

  Fittergy Multi Health Zwanger is de ideale formule voor zwangere vrouwen. Het bevat essentiële voedingsstoffen zoals foliumzuur, vitamine C en B12, die nodig zijn voor een gezonde zwangerschap. Bovendien zijn de organische ingrediënten gemakkelijk opneembaar voor het lichaam.

 2. Dave

  Met Multi Health Zwanger van Fittergy krijgen vrouwen alle belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn tijdens de zwangerschap. Het bevat onder andere ijzer, selenium en vitamine D, die het immuunsysteem ondersteunen. Dit is een hoogwaardige formule die ik zeker zou aanbevelen!

 3. Eva

  Ik ben erg blij met mijn aankoop van Fittergy Multi Health Zwanger. Deze hoogwaardige formule heeft echt bijgedragen aan mijn gezondheid tijdens mijn zwangerschap. Door de selectie van actieve B-vitaminen en organische mineralen voel ik me energieker en mijn immuunsysteem lijkt sterker te zijn geworden. Het bevat ook extra foliumzuur, vitamine C en choline, wat zeer belangrijk is voor de ontwikkeling van mijn baby. Ik raad deze formule ten zeerste aan voor zwangere vrouwen die hun gezondheid serieus nemen.

 4. Emma

  Als toekomstige moeder ben ik erg blij met Fittergy Multi Health Zwanger. Het bevat een uitgebreide mix van vitaminen en mineralen die mijn lichaam ondersteunen tijdens mijn zwangerschap. Ik ben vooral blij met de toevoeging van gemengde tocoferolen aan de formule, aangezien deze vaak ontbreken in andere supplementen en toch van groot belang zijn voor onze gezondheid. Het is gemakkelijk te slikken en geeft me geen ongemakken. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop en zal ik het blijven gebruiken tot na mijn bevalling.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Fittergy Multi Health Zwanger Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen van vrouwen die Fittergy Multi Health Zwanger Capsules hebben gebruikt tijdens hun zwangerschap of zwangerschapswens. Ze ervaren meer energie, minder vermoeidheid en een verbetering van hun algehele gezondheid. Daarnaast hebben sommige vrouwen aangegeven dat ze minder last hebben van zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid en hoofdpijn.

Waarom deze Fittergy Multi Health Zwanger Capsules aanbieding kopen?

Het is een unieke en complete multi-vitamine speciaal ontworpen voor de zwangere vrouw en vrouwen met een zwangerschapswens. Door de aanbieding te kopen, kun je besparen op de kosten van hoogwaardige supplementen die je anders afzonderlijk zou moeten kopen. Dit kan je helpen om geld te besparen terwijl je zorgt voor de gezondheid van jezelf en je baby.

Wat zijn de voordelen van Fittergy Multi Health Zwanger Capsules?

De voordelen van Fittergy Multi Health Zwanger Capsules zijn dat het een complete formule is met extra foliumzuur en ijzer die specifiek gericht is op de zwangere vrouw en vrouwen met een zwangerschapswens. Het bevat ook actieve B-vitaminen en organische mineralen, een mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen en verrijkt met folaat, vitamine C, choline en B12. Dit kan helpen om de algehele gezondheid van de moeder en de ontwikkeling van de baby te ondersteunen.

Heeft Fittergy Multi Health Zwanger Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Fittergy Multi Health Zwanger Capsules. Het is echter belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel een arts te raadplegen voordat je begint met het nemen van dit supplement.