Lucovitaal Multivitamine A t/m Z Tabletten

Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten zijn speciaal samengesteld om te voorzien in de dagelijkse behoeften van mannen en vrouwen voor een gezond en vitaal leven. De multivitamine bevat belangrijke voedingsstoffen zoals magnesium, calcium en vitamine C, die bijdragen aan het behoud van sterke botten en spieren, een goede weerstand en meer energie. Deze vegan tabletten zijn vrij van suikers, zout, gluten en lactose en zijn ook geschikt voor diabetici.

Het gebruik van Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten biedt vele voordelen. De multivitamine bevat alle dagelijks benodigde vitamines en mineralen in één tablet, waardoor het innemen van meerdere supplementen niet nodig is. Dit maakt het gebruik van deze tabletten gemakkelijk en praktisch. Bovendien is de formule verrijkt met Q10, wat zorgt voor extra energie. Doordat de tabletten vegan zijn, zijn ze geschikt voor vegetariërs en veganisten. Daarnaast zijn de tabletten vrij van suikers en zout, waardoor het een geschikte optie is voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven. Ten slotte zijn de tabletten lactose- en glutenvrij en geschikt voor diabetici, wat het gebruik van deze multivitamine nog toegankelijker maakt.

Lees meer <
 • Specifiek afgestemd op de behoeftes van mannen en vrouwen

 • Gunstige invloed op algehele gezondheid en vitaliteit

 • One a day tabletten

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in multivitamine

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Vitortho Multivitamine Meer in 1

Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (1 tablet)

ADH*
Vitamine A (Retinylacetaat) 800 mcg 100%
Vitamine B1 (Thiamine mononitraat) 1,4 mg 127%
Vitamine B2 (Riboflavine) 1,6 mg 114%
Vitamine B3 (Niacinamide) 20 mg 125%
Vitamine B5 (Calcium d-pantothenaat) 10 mg 167%
Vitamine B6 (Pyridoxine HCl) 2 mg 143%
Vitamine B7 (Biotine) 30 mcg 60%
Vitamine B11 (Foliumzuur) 400 mcg 200%
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 6 mcg 240%
Vitamine C (Ascorbinezuur) 80 mg 100%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 5 mcg 100%
Vitamine E (dl-alfa-tocopherolacetaat) 12 mg 100%
Vitamine K (Fytomenadion) 80 mcg 107%
Borium (Natriumboraat) 33 mcg
Calcium (Dicalciumfosfaat) 162 mg 20%
Chroom (Chroomchloride) 25 mcg 63%
Chloor (Kaliumchloride) 36,3 mg 5%
Fosfor (Dicalciumfosfaat) 125 mg 18%
IJzer (IJzerfumaraat) 15 mg 107%
Jodium (Kaliumjodide) 114 mcg 76%
Kalium (Kaliumchloride) 40 mg 2%
Koper (Kopersulfaat) 2 mg 200%
Magnesium (Magnesiumoxide) 100 mg 27%
Mangaan (Mangaansulfaat) 2,5 mg 125%
Seleen (Natriumselenaat) 20 mcg 36%
Zink (Zinkoxide) 15 mg 150%
Co-enzym Q10 0,1 mg

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld

Ingrediënten

Mineralen, Vitamines, vulmiddel (Cellulose), antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat), stabilisator (Vernet Natrium-CMC), bevochtigingsmiddel (Triacetine), kleurstoffen (Tartrazine, Titaandioxide), Co-enzym Q10.

Allergenen informatie
Vrij van gluten en lactose.

Gebruik

1 x daags 1 tablet met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Daphne

  Met de Lucovitaal Multivitamine A t/m Z Tabletten voel ik me energieker dan ooit tevoren! Ik merk dat mijn spieren soepeler zijn en mijn weerstand is verbeterd. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en ik hoef me geen zorgen te maken over het krijgen van alle essentiële vitaminen en mineralen die ik nodig heb.

 2. Dave

  Deze multivitamine is een must-have voor iedereen die gezond en vitaal wil blijven. Ik voel me beter in balans en merk dat ik meer energie heb gedurende de dag. De toegevoegde Magnesium en Calcium zijn perfect voor mijn actieve levensstijl en ik ben blij dat deze tabletten zijn afgestemd op zowel mannen als vrouwen.

 3. Lisa

  Als drukke mama heb ik niet altijd tijd om een uitgebalanceerd dieet te volgen. Dat is waarom ik heb besloten om Lucovitaal Multivitamine A t/m Z Tabletten te proberen. Nadat ik deze supplementen elke dag heb ingenomen, heb ik gemerkt dat ik meer energie heb om de dag door te komen, vooral tijdens mijn ochtendworkouts. Ik voel me ook meer gefocust en kan beter omgaan met de dagelijkse stress. Bovendien smaken deze tabletten lekker en zijn ze heel gemakkelijk in te nemen.

 4. Sanne

  Als man in de vijftig is het belangrijk dat ik mijn gezondheid op peil houd. Ik gebruik nu al een tijdje Lucovitaal Multivitamine A t/m Z Tabletten en ik ben zeer tevreden met de resultaten. Deze supplementen hebben mijn algehele gezondheid en vitaliteit helpen verbeteren. Ik heb meer energie en voel me minder vermoeid aan het einde van de dag. Ook merk ik dat ik beter bestand ben tegen ziekten. Daarnaast zijn de tabletten snel en gemakkelijk in te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor mijn drukke levensstijl. Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten?

De ervaringen met Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten zijn over het algemeen positief. Mensen voelen zich energieker en merken dat hun weerstand is verbeterd. Ook wordt de tabletten makkelijk ingenomen en veroorzaken ze geen maagklachten.

Waarom deze Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten aanbieding kopen?

De Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten aanbieding is een uitstekende manier om deze complete multivitamine voordelig aan te schaffen. Met deze aanbieding krijg je alle dagelijks benodigde vitamines en mineralen binnen en voel je je energieker en gezonder. Bovendien is de aanbieding geschikt voor zowel mannen als vrouwen en bevat het geen suikers en zout.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten?

De voordelen van Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten zijn dat het een complete multivitamine is, speciaal afgestemd op wat mannen en vrouwen dagelijks nodig hebben voor hun algehele gezondheid en vitaliteit. Het bevat alle dagelijks benodigde vitamines en mineralen, verrijkt met Q10 voor meer energie, en is vrij van suikers en zout. Bovendien is het glutenvrij, lactosevrij en vegan en geschikt voor diabetici.

Heeft Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten bijwerkingen?

Lucovitaal Multi A t/m Z Tabletten heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en de tabletten niet te gebruiken in combinatie met andere multivitamines. Bij twijfel of bijwerkingen is het verstandig om contact op te nemen met een arts of apotheker.