Lucovitaal Multivitamine Compleet Vrouw

29.99

Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten is een uitstekende multivitamine die speciaal is samengesteld om te voorzien in de voedingsbehoeften van vrouwen. Het bevat een combinatie van vitamines, mineralen en kruiden die de algehele gezondheid en vitaliteit van vrouwen ondersteunen. Zink is een belangrijk mineraal dat bijdraagt aan de normale hormoonhuishouding en de vruchtbaarheid van de vrouw. Daarnaast ondersteunt het de gezondheid van de huid en het haar. Calcium is goed voor het behoud van sterke botten en spieren, en ondersteunt ook de spijsvertering. IJzer is belangrijk voor de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, en kan helpen bij vermoeidheid en het verbeteren van de concentratie. Magnesium is essentieel voor de werking van de spieren en het behoud van sterke botten en spieren, en kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de gemoedstoestand. Seleen helpt bij het beschermen van lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf, en ondersteunt de schildklier, haren en nagels.

Het nemen van Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten heeft vele voordelen voor vrouwen. Het kan helpen om de hormoonhuishouding in balans te houden, waardoor het bijvoorbeeld kan helpen bij menstruatieklachten en de overgang. Daarnaast kan het ondersteunen bij het behoud van sterke botten en spieren, en helpen bij vermoeidheid en het verbeteren van de gemoedstoestand. Het is een eenvoudige en effectieve manier om ervoor te zorgen dat het lichaam alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft. Bovendien is het gemakkelijk in te nemen en kan het een handige aanvulling zijn op een gezond dieet en levensstijl. Kortom, Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten is een uitstekende keuze voor vrouwen die hun algehele gezondheid en vitaliteit willen ondersteunen en hun dagelijkse voedingsbehoeften willen aanvullen.

Lees meer <
 • Hooggedoseerde multivitamine speciaal voor de vrouw

 • Met Zink voor een normale hormoonhuishouding

 • Gunstige invloed op de algehele gezondheid en vitaliteit

Anderen kochten ook

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

RI*
Vitamine A (Retinylacetaat) 800 mcg 100%
Vitamine B1 (Thiaminemononitraat) 1,8 mg 163.7%
Vitamine B2 (Riboflavine) 2,1 mg 150%
Vitamine B3 (Niacinamide) 30 mg 187.5%
Vitamine B5 (Calcium d-pantothenaat) 10 mg 167%
Vitamine B6 (Pyridoxine) 2,8 mg 200%
Vitamine B8 (Biotine) 75 mcg 150%
Vitamine B11 (Foliumzuur) 400 mcg 200%
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 7,5 mcg 300%
Vitamine C (Ascorbinezuur) 80 mg 100%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 10 mcg 200%
Vitamine E (dl-alfa-tocopherolacetaat) 16 mg 133.5%
Vitamine K (Fytomenadion) 90 mcg 120%
Borium (uit 300 mcg Natriumboraat) 30 mcg
Calcium (uit 460 mg Calciumcarbonaat en 355 mg Dicalciumfosfaat) 330 mg 41.25%
Chroom (uit 340 mcg Chroompicolinaat) 40 mcg 100%
Chloor (uit 73 mg Kaliumchloride) 34,8 mg 4.8%
Fluor (uit 4,5 mg Natriumfluoride) 2 mg
Fosfor (uit 275 mg Dicalciumfosfaat) 113,4 mg 16.2%
IJzer (uit 37,5 mg IJzerfumaraat) 12,3 mg 87.9%
Jodium (uit 430 mcg Kaliumjodide) 150 mcg 100%
Kalium (uit 73 mg Kaliumchloride) 20 mg 1%
Koper (uit 7,8 mg Kopergluconaat) 1,1 mg 110%
Magnesium (uit 225 mg Magnesiumoxide) 135 mg 36.45%
Mangaan (uit 9,7 mg Mangaansulfaat) 3,5 mg 175%
Molybdeen (uit 6,5 mg Natriummolybdeen) 65 mcg 130%
Seleen (uit 5,5 mg Natriumselenaat) 55 mcg 100%
Zink (uit 19 mg Zinkoxide) 15,2 mg 152%
Zilverkaars 10 mg
Monnikspeper 1 mg
Cranberry-extract 500 mcg
Groene thee extract 5,5 mg
Blauwe bosbesextract 250 mcg
Druivenpitextract 20 mg
Luteïne 200 mcg
Zeananthine 10 mcg
Co-enzym Q10 1 mg

* Refentie-inname

Ingrediënten
Mineralen, vitamines, kruiden, vulmiddelen (microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylzetmeel), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), co-enzym Q10, coating (hydroxypropylmethylcellulose), luteïne, zeaxanthine. 

Gebruik

Gebruiksaanwijzing Multivitamine Vrouw
Volwassenen: Eenmaal daags één tablet met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Sandra

  Goede prijs/kwaliteit van deze multi! Snel geleverd dus top.

 2. Amber

  Lucovitaal Multivitamine Compleet Vrouw is de perfecte aanvulling voor vrouwen die hun gezondheid serieus nemen. De specifieke samenstelling van vitamines en mineralen is zorgvuldig samengesteld om te voorzien in de unieke behoeften van vrouwen.

 3. Lotte

  De hooggedoseerde formule van Lucovitaal Multivitamine Compleet Vrouw is een must-have voor iedere vrouw die zich gezond en energiek wil voelen. De toevoeging van zink is een grote plus, omdat het bijdraagt aan een normale hormoonhuishouding.

 4. Fleur

  Als drukke werkende vrouw is het soms lastig om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Lucovitaal Multivitamine Compleet Vrouw is daarom perfect voor mij. Ik voel me energieker en merk echt verschil in mijn algehele gezondheid. Bovendien vind ik het fijn dat het speciaal is afgestemd op mijn behoeftes als vrouw.

 5. Anouk

  Ik was al langer op zoek naar een multivitamine speciaal voor vrouwen en ben blij dat ik Lucovitaal Multivitamine Compleet Vrouw heb gevonden. De dosering is hoog en het bevat belangrijke vitamines en mineralen die bijdragen aan een gezonde hormoonhuishouding. Ik heb het idee dat mijn lichaam alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt en voel me daarom ook fitter. Echt een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten?

Veel vrouwen ervaren positieve effecten na het gebruik van Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten. Zo melden zij een verbetering van hun algehele gezondheid en vitaliteit, een betere hormoonhuishouding en een gezonde huid en haar. Ook worden de tabletten vaak goed verdragen en hebben ze geen vervelende bijwerkingen.

Waarom deze Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten aanbieding kopen?

Deze aanbieding voor Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten is een goede keuze omdat het een hooggedoseerde multivitamine is die speciaal is afgestemd op de behoefte van vrouwen. De combinatie van vitamines, mineralen en kruiden heeft een gunstige invloed op de algehele gezondheid en vitaliteit. Daarnaast is zink goed voor een normale hormoonhuishouding en draagt het bij tot een normale vruchtbaarheid van de vrouw. Het behoud van sterke botten en spieren wordt ondersteund door calcium en ijzer draagt bij aan de concentratie en het behoud van een heldere geest. Deze aanbieding biedt een voordelige en handige manier om te zorgen voor een gezonde dosis van deze belangrijke voedingsstoffen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten?

Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten hebben veel voordelen voor vrouwen. De hooggedoseerde multivitamine is speciaal afgestemd op de behoefte van vrouwen en heeft een gunstige invloed op de algehele gezondheid en vitaliteit. Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding en de vruchtbaarheid van de vrouw, calcium is goed voor sterke botten en spieren, ijzer helpt bij de concentratie en het behoud van een heldere geest en magnesium vermindert vermoeidheid en is goed voor de gemoedstoestand. Seleen helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf en ondersteunt de schildklier. Deze tabletten bieden een handige manier om alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen die een vrouw nodig heeft voor een gezond lichaam en een goede vitaliteit.

Heeft Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten bijwerkingen?

Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw Tabletten worden over het algemeen goed verdragen en hebben geen vervelende bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en de tabletten te gebruiken zoals voorgeschreven. Bij twijfel of bijwerkingen is het altijd verstandig om contact op te nemen met een arts of apotheker.