Orthica Weerstand kuur

21.95

Orthica Weerstand Kuur Capsules is een voedingssupplement dat speciaal ontworpen is om het immuunsysteem te ondersteunen en te versterken. Het bevat extracten van Siberische ginseng en Andrographis die bekend staan om hun vermogen om het immuunsysteem te versterken. De kuur is geschikt voor dagelijks onderhoud en is ook ideaal voor kinderen vanaf vier jaar. De kleine capsules zijn gemakkelijk in te nemen en de kuur is goed te combineren met de Weerstand Multi van Orthica. Het product is een aanrader voor mensen die hun immuunsysteem een boost willen geven.

Naast de voordelen voor de gezondheid heeft Orthica Weerstand Kuur Capsules ook oog voor het milieu. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer circulaire economie. Het gebruik van rPET betekent dat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden en draagt zo bij aan het verminderen van de hoeveelheid afval in het milieu. Dit maakt het product niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor de planeet.

Lees meer <
  • Handige 5-daagse kuur

  • Kleine capsule, makkelijk te slikken

  • Bevat Siberische ginseng en Andrographis, die het immuunsysteem ondersteunen*

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

Kruiden – planten(bestanddelen)
Andrographis paniculataextract (andrographis) (5:1)
(5% andrographolide) 200 mg
Eleutherococcus senticosusextract
(Siberische ginseng) (10:1) (0,8% eleutherosiden) 60 mg

IngrediëntenAndrographis paniculataextract, vulstof (microkristallijne cellulose), rundergelatine, Eleutherococcus senticosusextract.

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. 

Gebruik

Als kuur is de aanbevolen dosering 3 maal daags 2 capsules gedurende 5 dagen, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is de aanbevolen dosering 3 maal daags 1 capsule. Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag. D

Orthica reviews

  1. Amber

    Wat een fantastisch supplement! De Orthica Weerstand kuur heeft mijn immuunsysteem enorm geholpen. Ik heb het product gedurende 5 dagen ingenomen en heb het gevoel dat mijn weerstand nu beter is dan ooit. De capsules zijn klein en gemakkelijk door te slikken. Ik ben vooral blij met het feit dat het kruidenextracten bevat, want ik vermijd liever synthetische additieven. Bedankt Orthica voor dit geweldige product!

  2. Emma

    Als iemand die vaak last heeft van verkoudheden en griep, was ik op zoek naar een supplement dat mijn weerstand zou ondersteunen. De Orthica Weerstand kuur heeft mij aangenaam verrast. Ik voelde me niet alleen gezonder, maar merkte ook dat mijn energieniveau hoger was dan normaal. De combinatie van Siberische ginseng en Andrographis heeft wonderen gedaan voor mijn immuunsysteem. Ik zal zeker dit product blijven gebruiken, en ik zou het aanraden aan mijn vrienden en familie.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Deze aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Weerstand Kuur Capsules?

Ervaringen kunnen per persoon verschillen en zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals individuele gezondheid en leefstijl. Het is altijd belangrijk om supplementen te gebruiken zoals voorgeschreven en bij eventuele bijwerkingen contact op te nemen met een arts of apotheker.

Waarom deze Orthica Weerstand Kuur Capsules aanbieding kopen?

Met deze aanbieding krijg je een krachtige vijfdaagse kuur ter ondersteuning van je immuunsysteem, met de voordelen van andrographis- en Siberische ginsengextracten. Daarnaast zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled plastic, waardoor je bijdraagt aan een meer circulaire economie. Bovendien is deze kuur goed te combineren met de Weerstand Multi van Orthica.

Wat zijn de voordelen van Orthica Weerstand Kuur Capsules?

De Orthica Weerstand Kuur Capsules zijn een krachtige vijfdaagse kuur ter ondersteuning van het immuunsysteem, met de voordelen van andrographis- en Siberische ginsengextracten. De capsules zijn makkelijk in te nemen en geschikt voor dagelijks onderhoud. Bovendien zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled plastic, waardoor je bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Heeft Orthica Weerstand Kuur Capsules bijwerkingen?

De Orthica Weerstand Kuur Capsules zijn over het algemeen veilig in gebruik. Het is wel altijd belangrijk om supplementen te gebruiken zoals voorgeschreven en bij eventuele bijwerkingen contact op te nemen met een arts of apotheker.