Mattisson Absolute reishi premium poeder bio

19.95

Mattisson HealthStyle Reishi Poeder is een voedingssupplement dat al meer dan 3000 jaar wordt gebruikt in de Japanse en Chinese kruidenleer. Het bevat Reishi, een paddenstoel die bekend staat om zijn vermogen om het immuunsysteem te ondersteunen en een gunstige invloed te hebben op de bloedsomloop. Het poeder bevat zowel het mycelium als de Young fruiting body en is verkregen via een heet water- en ethanol extractieproces, waarbij geen ethanol wordt achtergelaten.

Het gebruik van Mattisson HealthStyle Reishi Poeder als voedingssupplement kan een aantal voordelen hebben. Reishi staat bekend als een adaptogeen, wat betekent dat het helpt het lichaam te beschermen tegen stress en ziekte. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van symptomen van angst en depressie. Daarnaast kan Reishi helpen bij het verlagen van de bloeddruk en het verlagen van het cholesterolgehalte in het bloed. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die hun algehele gezondheid willen verbeteren en hun immuunsysteem willen versterken.

Lees meer <
  • Paddestoel met bijzondere eigenschappen!

  • Handig doseerbare poeder

  • Geen onnodige toevoegingen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in mushrooms

Mattisson Lions mane 400 mg bio

Mattisson Lions mane 400 mg bio

Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg

Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg

Vitals AHCC 500 mg

Vitals AHCC 500 mg

Mattisson Lions mane poeder bio

Mattisson Lions mane poeder bio

Ingrediënten

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1118 kJ/ 267 kcal
Vet 4.4 gram
Koolhydraten 88 gram
Eiwitten 9.4 gram
Thiamine/vitamine B1 3.49 mg
Riboflavine/vitamine B2 17.10 mg
Niacine/vitamine B3 61.9 mg
Vitamine B6 0.71 mg
Choline 1.15 mg
Inositol 307 mg
Calcium 832 mg
Fosfor 4.15 mg
IJzer 82.6 mg
Magnesium 1.03 mg
Zout 0.94 gram
Kalium/Potassium 3.59 mg

Ingrediënten
100% Reishi Premium Poeder (Ganoderma lucidum).

Gebruik

Los 1-2x daags 1 maatlepel reishi poeder op in water, juice, smoothie of health drink. 1 afgestreken maatschep bevat 750 mg.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar

Mattisson reviews

  1. Jordy

    De Mattisson Absolute reishi premium poeder bio is een fantastisch product dat ik dagelijks gebruik voor mijn algemene gezondheid. Ik heb al meer dan een jaar allerlei soorten paddenstoelen geprobeerd en ik moet zeggen dat de reishi mijn favoriet is geworden! De kwaliteit van dit product is ver boven de rest en ik ben echt blij dat ik het heb ontdekt. Ik waardeer vooral dat het biologisch is en geen onnodige toevoegingen bevat.

  2. Thomas

    Als iemand die chronische vermoeidheid heeft, heeft de Mattisson Absolute reishi premium poeder bio me echt geholpen om mijn energie en immuunsysteem te verbeteren. Ik ben altijd sceptisch geweest over natuurlijke supplementen, maar ik heb dit product een kans gegeven en ben zo dankbaar dat ik dat gedaan heb! Het is zo gemakkelijk te gebruiken en ik kan de kwaliteit duidelijk voelen als ik het dagelijks neem. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk middel voor hun gezondheid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is mushrooms goed voor?

Mushroom supplementen zijn een relatief nieuwe manier om de gezondheid te ondersteunen. Ze worden gebruikt voor verschillende gezondheidsvoordelen zoals; weerstand, vermindering van stress en het verminderen van ontstekingen. Elke paddenstoel heeft een unieke bioactieve verbinding en eigen gezondheidsvoordeel. Sommige paddenstoelen kunnen bijwerkingen veroorzaken. Raadpleeg daarom je arts voor gebruik.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle Reishi Poeder?

Veel mensen zijn tevreden over Mattisson HealthStyle Reishi Poeder en melden dat het supplement hen geholpen heeft bij het versterken van hun immuunsysteem en het verbeteren van hun bloedsomloop. Er zijn ook enkele klanten die minder positief zijn, maar over het algemeen zijn de ervaringen met dit product positief.

Waarom deze Mattisson HealthStyle Reishi Poeder aanbieding kopen?

De aanbieding voor Mattisson HealthStyle Reishi Poeder is een geweldige kans om dit hoogwaardige voedingssupplement met Reishi te proberen tegen een voordelige prijs. Door de aanbieding te kopen, krijg je de kans om te ervaren hoe dit supplement kan bijdragen aan een betere bloedsomloop en een sterker immuunsysteem. Bovendien is het altijd handig om een voorraadje te hebben van een supplement dat je regelmatig gebruikt.

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle Reishi Poeder?

Mattisson HealthStyle Reishi Poeder is een voedingssupplement dat kan bijdragen aan een betere gezondheid. Het bevat zowel het mycelium als de Young fruiting body en heet water- en ethanol extract, wat ervoor zorgt dat je alle voordelen van de Reishi paddenstoel krijgt. Het supplement ondersteunt het immuunsysteem en heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop. Bovendien is Reishi een adaptogeen, wat betekent dat het kan helpen om het lichaam beter om te gaan met stressvolle situaties.

Heeft Mattisson HealthStyle Reishi Poeder bijwerkingen?

Mattisson HealthStyle Reishi Poeder is over het algemeen veilig voor gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen. Het is echter altijd verstandig om eerst de ingrediëntenlijst te controleren en eventueel een arts te raadplegen als je zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt. Daarnaast is het belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het supplement op een droge en koele plaats te bewaren.