Keuzehulp

Aanbieding

Pea

Palmitoylethanolamide (PEA) is een vetzuuramide dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam, maar ook in dieren en planten. Het is een lichaamseigen stof dat in de cel aangemaakt wordt als reactie op bepaalde prikkels. Bovendien ondersteunt het ook het herstellend vermogen van je lichaam. Verder bevatten kleine hoeveelheden voedsel palmitoylethanolamide. Het zit voornamelijk in eieren, pinda’s, soja, vlees en vis.

Filter

4 artikelen gevonden

4 artikelen gevonden

Vitals Peaplex

Vitals Peaplex

Vitakruid PEA Puur 400 mg

Vitakruid PEA Puur 400 mg

Lucovitaal PEA

Lucovitaal PEA

100% kwaliteit van Vitamines.com

Niet ieder ‘vitamine B12’ of ‘whey protein’ supplement is hetzelfde: het ene supplement werkt soms veel beter dan de andere. Bijvoorbeeld door het soort stof dat als ingrediënt wordt gebruikt. De specialisten van Vitamines.com reviewen daarom eerst ieder supplement in onze webshop.

Wat zijn de beste supplementen?

De beste supplementen komen, in onze ogen, uit een combinatie van orthomoleculaire wetenschap en de traditionele Chinese geneeskunde. De geneeskunde uit China leert ons hoe je specifieke nutriënten beter kunt laten samenwerken om veel sterker te worden.
Lees meer Lees minder

Waarom is opneembaarheid belangrijk?

Vitamines.com let vooral op de ‘biologische beschikbaarheid’ van supplementen. De reden hiervoor is simpel: hoe hoger de biologische beschikbaarheid, hoe beter opneembaar het is. Vaak zijn biologische stoffen het beste, maar niet altijd. Bij Vitamines.com vind je daarom altijd de beste varianten.

Nederlandse supplementen
De supplementen in de webshop van Vitamines.com zijn van Nederlandse oorsprong en voldoen aan de minimale vereiste dat zij HACCP gecertificeerd zijn. Dit houdt dat alle producenten zo veilig mogelijk werken volgens een voedselveiligplan (HACCP) voor al hun vitamines en supplementen.
Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk