Lucovitaal Prikkelbare darm syndroom

24.99

Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules biedt verlichting bij gasophoping en de hierdoor veroorzaakte pijn bij mensen met Prikkelbare Darm Syndroom. Dit medisch hulpmiddel normaliseert de darmwerking en vermindert pijn, waardoor het verstopping voorkomt. Het is effectief bij opgeblazen gevoel, opgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping. Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules zijn geschikt voor mensen die last hebben van gasophoping, diarree en verstopping. Het kan alleen worden gebruikt op voorschrift van een arts.

De capsules bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Het helpt om de balans in de darmen te herstellen en de pijnklachten te verminderen. Het product is gemakkelijk in te nemen en wordt goed verdragen door het lichaam. Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules zijn daarom een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en natuurlijke oplossing voor hun darmproblemen. Let op: het is belangrijk om altijd eerst een arts te raadplegen voordat je dit product gaat gebruiken.

Lees meer <
 • Bij gasophoping, diarree en verstopping

 • Normaliseert de darmwerking

 • Vermindert pijn en voorkomt daarmee verstopping

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in probiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

2+1 Gratis
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Ingrediënten

Natuurlijke mineraal klei, simethicone 50%, Hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, stearinezuur, iliciumdioxide, zonnebloemzaadolie (helianthus annuus).

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 maal daags 2 capsules gedurende 4 weken. De capsules dienen na of tijdens de maaltijd met water te worden ingenomen.

Lees voor gebruik de bijsluiter, klik hier

Lucovitaal reviews

 1. Demi

  Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules bieden effectieve verlichting bij darmproblemen, en bevatten natuurlijke ingrediënten.

 2. Lis

  Dit medisch hulpmiddel is gemakkelijk in te nemen en herstelt de balans in de darmen, wat het ideaal maakt voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke oplossing voor hun darmproblemen.

 3. Nick

  Ik ben erg blij met de Lucovitaal Prikkelbare darm syndroom medicatie. Ten eerste ben ik blij dat het als medisch hulpmiddel is geclassificeerd, wat betekent dat het is goedgekeurd door gezondheidsinstanties. Ik heb PDS en heb last van symptomen zoals een opgeblazen gevoel, opgezette buik en pijn door gasophoping en verstopping. Na het innemen van de medicatie heb ik echt een verschil gemerkt. Ik voel me minder opgeblazen en de pijnlijke symptomen zijn afgenomen. Zeker een aanrader voor mensen die ook lijden aan PDS!

 4. Melissa

  Lucovitaal Prikkelbare darm syndroom is een life-saver voor mij geweest! Ik heb nogal last van diarree en een opgeblazen gevoel, waardoor ik me vaak ongemakkelijk voel en het me moeilijk maakt om de dag door te komen. Sinds ik deze medicatie heb geprobeerd, zijn mijn symptomen zeker verminderd. Ik voel me veel lichter en meer verlicht. Het is geweldig om een ​​product te vinden dat echt werkt tegen mijn symptomen van PDS. Als iemand die de moeite heeft om iets dat zo goed werkt te vinden, ben ik zo dankbaar voor Lucovitaal.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Gebruikt u medicatie? Overleg voor gebruik eerst met uw huisarts.

Bijwerkingen: Maagdarmklachten zijn de belangrijkste bijwerkingen van het gebruik van natuurlijke mineraal klei: buikpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree en winderigheid.

Waarschuwingen
• Gebruik Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet als je overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen;
• Niet op de capsules kauwen of bijten. De capsules mogen niet in de mond oplossen;
• Buiten bereik van kinderen bewaren;
• Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules?

We kunnen geen specifieke ervaringen delen, omdat ervaringen per persoon kunnen verschillen en medische hulpmiddelen alleen op voorschrift van een arts worden gebruikt. We raden aan om contact op te nemen met uw arts voor meer informatie

Waarom deze Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules aanbieding kopen?

Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules zijn momenteel in de aanbieding, wat betekent dat u tijdelijk kunt profiteren van een voordelige prijs. Door deze aanbieding te kopen, kunt u de symptomen van Prikkelbare Darm Syndroom verlichten en tegelijkertijd besparen op uw aankoop.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules?

Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules zijn een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en de hierdoor veroorzaakte pijn bij mensen met Prikkelbare Darm Syndroom, waaronder een opgeblazen gevoel, opgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping. Het normaliseert de darmwerking, vermindert pijn en voorkomt daarmee verstopping.

Heeft Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules bijwerkingen?

Zoals bij elk medisch hulpmiddel kunnen er bijwerkingen optreden. Raadpleeg uw arts als u bijwerkingen ervaart. Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen.