Orthica Dino orthiflor

41.95

Orthica Dino Orthiflor Poeder is een probiotica geschikt voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. Deze poeder bevat 6 verschillende bacteriestammen en Pro-Motor, waardoor de bacteriën beter bestand zijn tegen het zure milieu in de maag en inweken vooraf niet meer nodig is. De bacteriën in deze poeder kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora en immuunsysteem bij jonge kinderen. Een bijkomend voordeel van Orthica Dino Orthiflor Poeder is dat de flacons gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie en er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden.

Doordat de poeder van Orthica Dino Orthiflor Poeder neutraal van smaak is en makkelijk te vermengen is met voeding, kan het eenvoudig aan het dieet van jonge kinderen toegevoegd worden. Het toevoegen van deze probiotica aan het dieet van jonge kinderen kan bijdragen aan een gezonde darmflora en immuunsysteem, wat van belang is voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Met Orthica Dino Orthiflor Poeder wordt er niet alleen gezorgd voor de gezondheid van de kinderen, maar ook voor een duurzamere toekomst door gebruik te maken van gerecycled plastic.

Lees meer <
  • Makkelijk te vermengen door de (fles)voeding

  • Bevat Pro-Motor1, gemakkelijk in gebruik

  • Neutraal van smaak

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Anderhalf maatschepje (2 gram) bevat:

Vitaminen
Bacteriepreparaat 1,0 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactococcus lactis
*kve = kolonievormende eenheden

Ingrediënten:
rijstzetmeel, maltodextrine, natuurlijk eiwit-isolaat, bacteriecultuur.

Gebruik

De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf het moment van bijvoeden tot zes jaar is 2 gram per dag (anderhalf maatschepje). Het poeder toevoegen aan lauw water of magere melk, yoghurt drink, limonade (siroop) op kamertemperatuur, doorroeren en bij voorkeur op een lege maag opdrinken. De aanbevolen dagdosering voor jonge kinderen kan ook worden toegevoegd aan één opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37°C). De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten, droog en bij kamertemperatuur bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Extra gebruikstips
Op welk moment van de dag?Het heeft de voorkeur om probiotica op een lege maag in te nemen, bijvoorbeeld vlak voor het slapen gaan, maar een ander moment van de dag mag ook. Als de maag leeg is, zijn de probiotica bacteriën korter in de maag aanwezig en worden er nog geen spijsverteringssappen aangemaakt. Die sappen zijn natuurlijk nuttig voor de vertering, maar ze verlagen de overlevingskans van de bacteriën in het product. Wacht na het innemen van het supplement een half uurtje met eten, anders worden deze sappen alsnog geactiveerd. Lukt het een keer niet om de probiotica op een lege maag in te nemen, neem ze dan op een ander willekeurig moment.

Waarom oplossen?
De Orthiflor producten in poedervorm en het poeder uit de capsules dienen bij voorkeur eerst te worden opgelost en doorgeroerd in handwarme vloeistof (zie hierboven), voordat u ze inneemt. De miljarden bacteriën in de capsules, los poeder of zakjes zijn bij de productie in een soort ‘slaaptoestand’ gebracht waardoor ze voor langere tijd bewaard kunnen worden en hebben vloeistof nodig om weer tot leven te komen. Wanneer ze in hun ‘slaaptoestand’ direct in het maagzuur terecht zouden komen, dan zou een groot gedeelte van de bacteriën dit niet overleven. Ook koude vloeistof vinden de bacteriën niet prettig. Handwarme vloeistof heeft de voorkeur. Kiest u voor gemak en neemt u probiotica in kauwtabletten, dan zorg uw speeksel voor het benodigde vocht.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen houden.

Etiket

Samenstelling per anderhalf maatschepje (2 gram)

Bacteriepreparaat 4 x 10^9 kve*
in ongeveer gelijke verhoudingen:
–        Bifidobacterium infatis
–        Bifidobacterium lactis
–        Lactobacillus acidophilus
–        Lactobacillus casei
–        Lactobacillus salivarius
–        Lactobacillus lactis

* kolonievormende eenheden (levensvatbare bacteriën)

Orthica reviews

  1. Jan

    Ik heb onlangs de Orthica Dino orthiflor gekocht voor mijn kinderen en ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De verpakking maakt het heel gemakkelijk om het supplement aan mijn kinderen te geven en ze vinden het zelfs lekker! Ik merkte al snel dat ze minder last hadden van buikpijn en een verbeterde immuunfunctie hadden na het regelmatig gebruik van dit supplement. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan andere ouders die op zoek zijn naar een hoogwaardig probioticum voor hun kinderen.

  2. Nick

    Na enkele weken gebruik van de Orthica Dino orthiflor, ben ik onder de indruk van de resultaten. Ik kampte vaak met darmklachten en deze probiotica heeft me geholpen om mijn spijsvertering te verbeteren en me minder opgeblazen te voelen. Ook merk ik dat ik minder vatbaar ben voor ziektes sinds ik dit supplement gebruik. De kleine verpakkingen zijn handig om mee te nemen wanneer ik onderweg ben en de smaak is zeer aangenaam. Ik raad deze probiotica zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief supplement voor de darmgezondheid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van kinderen bewaren. De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten, droog en bij kamertemperatuur bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Dino Orthiflor Poeder?

Er zijn verschillende ervaringen te vinden van ouders die Orthica Dino Orthiflor Poeder gebruiken voor hun baby, dreumes, peuter of kleuter. Over het algemeen worden de poeder en de werking ervan goed ervaren. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het ondersteunen van de darmflora en het immuunsysteem van jonge kinderen.

Waarom deze Orthica Dino Orthiflor Poeder aanbieding kopen?

Het kopen van de Orthica Dino Orthiflor Poeder in de aanbieding kan financieel voordelig zijn. Het is altijd handig om een voorraad in huis te hebben, zeker als u van plan bent om het voor langere tijd te gebruiken. Door de toegevoegde Pro-Motor zijn de bacteriën in Orthiflor Poeder beter bestand tegen het zure milieu in de maag, en is inweken vooraf niet meer nodig. Dit maakt het gebruik van de poeder gemakkelijk en efficiënt.

Wat zijn de voordelen van Orthica Dino Orthiflor Poeder?

Orthica Dino Orthiflor Poeder bevat 6 verschillende bacteriestammen en Pro-Motor, die kunnen helpen bij het ondersteunen van de darmflora en het immuunsysteem van jonge kinderen. De poeder is makkelijk te vermengen met de voeding en heeft een neutrale smaak.

Heeft Orthica Dino Orthiflor Poeder bijwerkingen?

Bij normaal gebruik worden er over het algemeen geen bijwerkingen gemeld. Het kan echter altijd voorkomen dat een kindje gevoelig is voor bepaalde ingrediënten. Bij twijfel of bijwerkingen is het verstandig om contact op te nemen met een arts.