Keuzehulp

Q10

Je cellen gebruiken Co-enzym Q10 (CoQ10) voor groei en onderhoud. Met alle energie die een Q10 supplement de huid geeft en met zijn hulp bij de productie van collageen, is het een zeer effectief supplement die de tekenen van huidveroudering (zoals fijne lijntjes en rimpels) kan helpen bestrijden. Q10 supplementen zijn verkrijgbaar als capsules en kauwtabletten.

Q10 kopen

Filter

14 artikelen in Q10

14 artikelen in Q10

Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3

Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3

Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 is een combinatie van co-enzym Q10 en omega-3 vetzuren. Het gereduceerde biologisch actieve Q10 ubiquinol is afkomstig van Kaneka, een gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardige ingrediënten produceert. De combinatie van Q10 en omega-3 vetzuren draagt bij aan een goede vetzuurbalans in het lichaam, wat belangrijk is voor het normaliseren van een gezond cholesterolgehalte. Bovendien zijn EPA en DHA, de omega-3 vetzuren in dit supplement, goed voor het hart, de triglyceridenspiegel en de bloeddruk. Ook hebben ze gezondheidsbevorderende effecten op de ogen, hersenen en andere delen van het lichaam.

Een ander voordeel van Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 is de goede prijsverhouding. Dit supplement is niet alleen effectief, maar ook betaalbaar. Bovendien zijn er verschillende goedgekeurde gezondheidsclaims voor dit supplement, waardoor je zeker weet dat je een hoogwaardig product gebruikt. Al met al is Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk supplement dat bijdraagt aan een gezond cholesterolgehalte en de algemene gezondheid.

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging Vegicaps is een voedingssupplement dat specifiek gericht is op anti-aging. Het bevat niet alleen vitaminen en mineralen, maar ook andere belangrijke componenten zoals Inositol, PABA, Choline, Betaïne en Bioflavonoïden. Dit voedingssupplement bevat ook actieve B-vitamines en organische mineraalingrediënten. De specifieke ingrediënten in Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging Vegicaps hebben gezondheidsclaims. Zo ondersteunen verschillende ingrediënten het immuunsysteem en het energieniveau. Daarnaast zijn er ingrediënten die bijdragen aan een gezonde huid, haren en bloedvaten en die celbeschermend werken.

Het gebruik van Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging Vegicaps kan bijdragen aan het behouden van een gezonde levensstijl. Het supplement kan zorgen voor een aanvulling op de dagelijkse inname van voedingsstoffen en kan bijdragen aan een betere gezondheid en vitaliteit. Vooral voor mensen die een druk leven hebben en niet altijd de tijd hebben om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen kan dit supplement een uitkomst bieden. Door de gezondheidsclaims van de specifieke ingrediënten kan het supplement ook helpen bij vermoeidheid en het behoud van een gezonde huid en haren. Het gebruik van Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging Vegicaps kan dus bijdragen aan een gezonde en vitale levensstijl.

Vitals Ubiquinol 100 mg

Vitals Ubiquinol 100 mg

Vitals Ubiquinol 100mg Softgels bevat een hoge dosering ubiquinol, de meest actieve vorm van Q10. Het supplement bevat Kaneka CoQ10 Ubiquinol, de hoogste kwaliteit Q10 ter wereld. Deze vorm is bio-identiek aan CoQ10 in het lichaam en zorgt voor een optimale biologische beschikbaarheid. Dit resulteert in een effectiever supplement en een betere opname door het lichaam. De Vitals supplementen zijn bovendien vanaf nu terug te vinden in een nieuwe, duurzame verpakking. Deze verpakking is recyclebaar en CO2-neutraal, en draagt bij aan een verminderde druk op het milieu.

Een ander voordeel van de Vitals Ubiquinol 100mg Softgels is dat ze blijvend in prijs zijn verlaagd. Dit maakt het supplement nog toegankelijker voor een breder publiek. Het supplement wordt geleverd in een vegetarische softgelcapsule, waardoor het ook geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Het gebruik van Kaneka CoQ10 Ubiquinol als hoogwaardige kwaliteit Q10 maakt dit supplement een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een effectief en betrouwbaar supplement voor het ondersteunen van de energieproductie in het lichaam en het beschermen van gezonde cellen en weefsels.

Orthica Co-enzym Q10 30

Orthica Co-enzym Q10 30

Orthica Co-enzym Q10-30 is een voedingssupplement dat een perfecte aanvulling vormt op een dagelijkse, gevarieerde en gezonde voeding. Het supplement bevat 30 mg Co-enzym Q10 en 450 mg visolie per mini softgel. Co-enzym Q10, ook wel Q10 genoemd, komt van nature in verschillende soorten groenten en vette vis voor. Visolie bevat van nature de omega 3-vetzuren EPA en DHA, die bijdragen aan de normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. Bovendien zijn de flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er wordt bijgedragen aan een meer circulaire economie en er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden.

Het gebruik van Orthica Co-enzym Q10-30 kan verschillende voordelen hebben. Co-enzym Q10 ondersteunt bijvoorbeeld de energiestofwisseling in het lichaam en kan helpen om vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast kan het helpen om het hart en de bloedvaten gezond te houden. De omega 3-vetzuren EPA en DHA in de visolie hebben nog meer voordelen voor het lichaam. Zo dragen ze bij aan het behoud van normale hersenfuncties en gezonde ogen. Ook kan een dagelijkse inname van EPA en DHA bijdragen aan het behoud van normale triglyceridengehalten in het bloed. Door te kiezen voor flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), draagt Orthica bij aan een duurzamere wereld en helpt het om afval te verminderen.

AOV 901 Co-Enzym Q10

AOV 901 Co-Enzym Q10

AOV 901 Co-Enzym Q10 bevat een kleine hoeveelheid van het enzym co-enzym Q10, dat van nature aanwezig is in voedingsmiddelen. Het co-enzym Q10 in dit voedingssupplement is in de vorm van ubiquinon, dat in het lichaam wordt omgezet in ubiquinol. Aangezien co-enzym Q10 een vetoplosbare stof is, wordt aangeraden het supplement tijdens een maaltijd in te nemen voor een betere opname. Dit supplement kan bijdragen aan de algehele gezondheid en welzijn door de ondersteuning van de aanmaak van ATP, een molecuul dat het lichaam gebruikt voor energieopslag.

De AOV supplementen zijn vanaf nu verkrijgbaar in een nieuwe, duurzamere verpakking. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden en bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie. Dit betekent dat de afvalberg verkleind wordt en er minder CO2-uitstoot is. Het gebruik van gerecycled plastic draagt bij aan een duurzamere toekomst en is daarom een belangrijke stap in de richting van een beter milieu.

New Care Q10 & kokosolie

New Care Q10 & kokosolie

New Care Q10 50mg & kokosolie is een Q10 formule aangevuld met goede vetten uit kokosolie.

Q10 is een in vet oplosbare vitamineachtige stof. Het kan door het lichaam zelf worden aangemaakt en komt van nature in elke lichaamscel voor. Kokosolie is een zogenaamd MCT vetzuur (Medium Chain Triglyceride). MCT vetzuren zijn vetten die niet in het lichaam worden opgeslagen.

Fittergy Multi Health Active Senior

Fittergy Multi Health Active Senior

Fittergy Multi Health Active Senior Capsules is een hoogwaardig voedingssupplement dat speciaal is samengesteld voor actieve senioren. Het bevat niet alleen essentiële vitamines en mineralen, maar ook een mix van belangrijke componenten zoals inositol, PABA, choline, betaïne en bioflavonoïden. Het supplement is verrijkt met actieve B-vitamines en organische mineralen zoals magnesiumtauraat en ijzerbisglycinaat. Een speciale tocoferolen mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen maakt deze multi formule nog specialer.

Dit supplement is ontwikkeld met specifieke componenten voor zestigplussers, waaronder chondroïtine, glucosamine, coënzym Q10, resveratrol, curcuma, lecithine en OPC’s. Deze mix van ingrediënten zorgt ervoor dat het lichaam alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt om gezond en actief te blijven. Bovendien kan het dagelijks gebruik van Fittergy Multi Health Active Senior Capsules bijdragen aan het behoud van een goede gezondheid en vitaliteit tijdens het ouder worden. Het is een uitstekende keuze voor senioren die een actieve levensstijl willen behouden en hun gezondheid willen optimaliseren.

Vitakruid Q10 Ubiquinol 100 mg

Vitakruid Q10 Ubiquinol 100 mg

Vitakruid Q10 Ubiquinol 100mg is een voedingssupplement met de biologisch actieve vorm van co-enzym Q10. Het bevat gereduceerde ubiquinol QH™ van Kaneka in een dosering van 100 mg. Co-enzym Q10 is van nature aanwezig in het lichaam en is een belangrijk onderdeel van de energieproductie. Met de leeftijd neemt de aanmaak van Q10 af, waardoor het extra innemen van Q10 door ouderen belangrijk kan zijn. Vitakruid Q10 Ubiquinol 100mg is daarom een goede keuze voor ouderen die hun Q10-spiegel willen aanvullen.

Een bijkomend voordeel van Vitakruid Q10 Ubiquinol 100mg is de goede prijsverhouding. De hoge dosering van 100 mg ubiquinol in combinatie met de biologisch actieve vorm zorgen ervoor dat dit supplement een goede keuze is voor wie op zoek is naar een hoogwaardige kwaliteit Q10 tegen een betaalbare prijs. Het gebruik van ubiquinol in plaats van ubiquinone zorgt er bovendien voor dat het supplement beter wordt opgenomen door het lichaam, wat de effectiviteit verhoogt.

Lucovitaal Q10 30 mg

Lucovitaal Q10 30 mg

Lucovitaal Q10 30mg is een voedingssupplement dat 30mg natuurlijk gefermenteerde Q10 per dosering bevat. Q10 is een co-enzym dat van nature voorkomt in het lichaam en bijdraagt aan de aanmaak van adenosinetrifosfaat (ATP). ATP is een molecuul waarin het lichaam energie opslaat. Door het gebruik van Lucovitaal Q10 30mg kan het lichaam geholpen worden bij het aanmaken van ATP, waardoor er meer energie beschikbaar komt. Daarnaast bevat deze formule ook vitamine E, een antioxidant die de gezonde cellen en weefsels beschermt. Het supplement is geschikt voor mensen die extra ondersteuning willen bij het aanmaken van energie en de bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Een bijkomend voordeel van Lucovitaal Q10 30mg is dat het supplement gefermenteerde Q10 bevat, wat een hogere biologische beschikbaarheid heeft dan synthetisch geproduceerde Q10. Dit betekent dat het lichaam de Q10 uit dit supplement beter kan opnemen en gebruiken. Ook vitamine E heeft een belangrijke functie in het lichaam, omdat het helpt bij het beschermen van cellen en weefsels tegen vrije radicalen en oxidatieve stress. Hierdoor kan dit supplement een goede aanvulling zijn op een gezonde levensstijl en bijdragen aan het behoud van een gezond lichaam.

Orthovitaal Co-enzym Q10 100 mg

Orthovitaal Co-enzym Q10 100 mg

Orthovitaal Co-Enzym Q10 100 mg Softgels bevatten een belangrijk lichaamseigen co-enzym dat van nature in elke cel van ons lichaam voorkomt. Het co-enzym Q10 is betrokken bij verschillende processen in ons lichaam, waaronder de energieproductie in onze cellen. Orthovitaal gebruikt een hoge dosering van 100 mg per softgel, waardoor je met één capsule per dag voldoende Q10 binnenkrijgt. De softgels zijn gemakkelijk te slikken en hebben geen nare nasmaak.

Door Orthovitaal Co-Enzym Q10 100 mg Softgels te gebruiken, kan je lichaam ondersteund worden bij verschillende omzettingsprocessen. Zo is Q10 betrokken bij het omzetten van voeding in energie, en kan het helpen bij het behoud van gezonde cellen en weefsels. Daarnaast kan het co-enzym bijdragen aan een vermindering van vermoeidheid en een positief effect hebben op het hart. Door het gebruik van softgels kan je op een gemakkelijke manier voldoende Q10 binnenkrijgen om je lichaam te ondersteunen bij deze belangrijke processen.

Orthica Co-enzym Q10-100

Orthica Co-enzym Q10-100

Orthica Co-Enzym Q10-100 Softgels is een voedingssupplement op basis van Co-Enzym Q10 en visolie, waarbij de omega 3-vetzuren EPA en DHA aanwezig zijn. Dit supplement draagt bij aan de normale werking van het hart, waarbij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA wordt aangeraden. Per mini softgel bevat dit voedingssupplement 100 mg Co-Enzym Q10 en 386 mg visolie met een relatief vetzuurpercentage van 18% EPA en 12% DHA. Het supplement is een ideale aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding.

Naast de gezondheidsvoordelen van het supplement, is er ook aandacht besteed aan duurzaamheid. De Orthica supplementen worden nu namelijk verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET draagt Orthica bij aan een meer circulaire economie en hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden. Hierdoor wordt de druk op het milieu verminderd en wordt er bijgedragen aan een duurzame toekomst.

In combinatie met de gezondheidsvoordelen van het supplement en de duurzame verpakking, is Orthica Co-Enzym Q10-100 Softgels een bewuste keuze voor zowel persoonlijke gezondheid als het milieu.

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Co-Enzym

Royal Green CoQ10 capsules bevatten de biologisch actieve en lichaamseigen vorm van Q10, Ubiquinol. Dit is de meest actieve en best opneembare vorm van CoQ10 op de markt. Het supplement bevat geen geoxideerde ubiquinon en is van nature glutenvrij. Daarnaast is er vitamine C toegevoegd, wat helpt bij het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Bovendien beschermt vitamine C de cellen tegen oxidatieve stress. Dit maakt Royal Green CoQ10 capsules een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een supplement met hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid.

Het nemen van Royal Green CoQ10 capsules biedt verschillende voordelen. Zo draagt het supplement bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid, dankzij de toegevoegde vitamine C. Bovendien biedt het bescherming tegen oxidatieve stress, wat kan bijdragen aan het behoud van gezonde cellen. Doordat het supplement van nature glutenvrij is, is het geschikt voor mensen met een glutenintolerantie. Ook is de Ubiquinol-vorm van Q10 de meest actieve en best opneembare vorm van CoQ10 op de markt, waardoor het supplement goed door het lichaam kan worden opgenomen. Dit maakt Royal Green CoQ10 capsules een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig supplement dat bijdraagt aan een goede gezondheid.

Luocvitaal Q10

Luocvitaal Q10

Lucovitaal Q10 100 mg Capsules bevatten een natuurlijk gefermenteerde vorm van Q10, een belangrijk co-enzym dat van nature in het lichaam voorkomt. Q10 speelt een cruciale rol bij de aanmaak van ATP, een molecuul dat verantwoordelijk is voor het opslaan van energie in het lichaam. Het lichaam kan de hoeveelheid Q10 die het produceert echter verminderen door leeftijd, stress en bepaalde medicijnen. Door Lucovitaal Q10 100 mg Capsules in te nemen, kan het lichaam de hoeveelheid Q10 op peil houden en de energievoorraad ondersteunen.

Daarnaast bevatten deze capsules ook vitamine E, een krachtige antioxidant die helpt bij het beschermen van gezonde cellen en weefsels tegen oxidatieve stress. Dit kan het immuunsysteem ondersteunen en het risico op bepaalde gezondheidsproblemen verminderen. Bovendien zijn de capsules geschikt voor vegetariërs en veganisten, omdat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten. Kortom, Lucovitaal Q10 100 mg Capsules bieden een handige en effectieve manier om de lichaamseigen energievoorraad te ondersteunen en gezonde cellen en weefsels te beschermen tegen oxidatieve stress.

Lucovitaal Japanse Q10

Lucovitaal Japanse Q10

Lucovitaal Japanse Q10 200mg is een voedingssupplement dat rijk is aan natuurlijk gefermenteerde Q10, afkomstig uit Japan. Dit co-enzym is belangrijk omdat het de aanmaak van ATP ondersteunt, een molecuul dat het lichaam gebruikt om energie op te slaan. Daarnaast bevat dit supplement ook vitamine E, een krachtig antioxidant dat cellen en weefsels beschermt tegen schade door vrije radicalen, en vitamine B12, dat de natuurlijke energie in het lichaam activeert. Dit voedingssupplement is daarom ideaal voor mensen die hun energieniveau willen verhogen of die behoefte hebben aan ondersteuning van hun hart en bloedvaten.

De formule van Lucovitaal Japanse Q10 200mg biedt meerdere voordelen. Ten eerste is het een effectieve manier om het energieniveau te verhogen en vermoeidheid te verminderen. Daarnaast kan de combinatie van Q10 en vitamine E bijdragen aan het voorkomen van schade aan cellen en weefsels, waardoor het risico op bepaalde ziekten wordt verminderd. Bovendien kan Q10 bijdragen aan een gezond hart en bloedvatenstelsel. Dit supplement is dus niet alleen een goede manier om je algemene gezondheid te verbeteren, maar kan ook bijdragen aan het voorkomen van gezondheidsproblemen op de lange termijn.

Wat is co-enzym Q10?

Co-enzym Q10 (ook wel ubiquinon genoemd) is een vitamine-achtige stof. Het komt van nature voor in elke cel van het lichaam en levert daar een essentiële bijdrage. Het is essentieel voor de energieproductie om de basisfuncties van de huid te vervullen, zoals regeneratie en herstel.

wat is Q10

Voordelen Q10 supplement?

Q10 vervult twee taken tegelijk: Het levert energie en beschermt de cellen als antioxidant. Als antioxidant bestrijdt Q10 ook vrije radicalen in en buiten de cellen. Simpel gezegd zijn dit agressieve moleculen die van nature in het lichaam voorkomen. Met name UV-straling, stress en milieugiffen kunnen het aantal vrije radicalen doen toenemen.

Bij een te hoge concentratie leiden vrije radicalen tot oxidatieve stress. Dit kan de cellen beschadigen en ontstekingen bevorderen, maar ook huidveroudering versnellen. Daarom zijn Q10 supplementen interessant voor een gladde, gezond uitziende huid.

Goed bezig met Q10.

Bestel voordelig op Vitamines.com

Q10 kopen

Hoeveel Q10 per dag?

Q10 supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen, variërend van 30 tot 600 mg per dag. Tweemaal daags 200 mg met voedsel innemen wordt echter beschouwd als de gemiddelde dosering die nodig is om de therapeutische bloedspiegels van Q10 voor de meeste mensen op peil te houden.

CoQ10 is er in twee verschillende vormen – ubiquinol en ubiquinon. Ubiquinol maakt 90% van de Q10 in het bloed uit en is de best opneembare vorm. Het wordt dus aanbevolen om supplementen te kiezen die de ubiquinol vorm bevatten.

Q10 ervaringen?

Ervaring van Jan uit Den Helder:

Q10 maakt sinds een jaar of 10 deel uit van mijn dagelijkse supplementen en ik voel me weer ‘normaal’. Ik vermoed nu eigenlijk dat ik al jaren een Q10 tekort had. Ik had altijd weinig energie, vooral in de winter, en naarmate ik ouder werd, ontwikkelde het zich tot boezemfibrilleren. Goede ervaring met Q10 dus tot nu toe.

Ervaring van José uit Amsterdam:

Ben 8 maanden geleden begonnen met Q10 supplementen. Het is geen wereldschokkende ervaring, maar wel een aantal kleine veranderingen, zoals zelfverzekerd de trap aflopen, je broek kunnen aantrekken zonder om te vallen. Een wandeling maken en over je schouder kunnen kijken zonder uit balans te raken, je details herinneren die je eerder was vergeten. Ik vergeet vast nog wel wat, maar ik denk dat je dat uit eigen ervaring Q10 moet ontdekken. We zijn allemaal verschillend.

Dankjewel voor het delen van deze ervaringen met Q10. Heb jij ook een interessante recensie? Deel deze dan via ervaringen@vitamines.com. Alvast bedankt.

Q10 tekort symptomen?

Hoewel iedereen anders is, zijn er zeker enkele Q10 tekort symptomen te herkennen zoals lichamelijke vermoeidheid en zwakkere spieren, zelfs bij relatief weinig inspannende lichamelijke activiteiten zoals wandelen. Lage Q10-spiegels kunnen ook geestelijke vermoeidheid veroorzaken, met als symptomen concentratieproblemen en geheugenverlies.

q10 tekort symtomen

Q10 is een belangrijk antioxidantmolecuul, dat de cel beschermt tegen oxidatieve stress. Bij aandoeningen die verband houden met verhoogde oxidatieve stress, zoals sommige netvlies- en neurologische ziekten, kan een tekort aan CoQ10 de afweer van het lichaam beperken om de door vrije radicalen veroorzaakte schade tegen te gaan met een snellere progressie van de ziekte tot gevolg.

Q10

Q10 oftewel coenzym q10 is een krachtige antioxidant, ondersteunt de biochemie van het lichaam, vertraagt veroudering en bevordert de gezondheid van organen. Deze stof speelt een rol bij de biosynthese van cholesterol en paradontes, terwijl het ook bijdraagt aan de strijd tegen kanker.

q10

Q10 werkt samen met carnitine en Terminalia Arjuna voor optimale gezondheid. Sommige drogisterijen bieden geneesmiddelen, zonnebrandcrème, tandvleesverzorging en drogisterij producten zoals bodylotion en Physalis om uw algehele welzijn te ondersteunen. Ontdek het uitgebreide co enzym q10 assortiment op Vitamines.com voor al uw vitamine- en gezondheidsbehoeften.