Vitakruid Quercetine-250 60 capsules

28.89

Quercetine is een van de belangrijkste en best onderzochte bioflavonoïden. Het is een veelbelovende, veelzijdige fytonutriënt. Dat dient voor de preventie en behandeling van uiteenlopende aandoeningen

  • Tot 20 keer beter opneembaar door Phytosome® technologie
  • Quercetine zorgt voor betere opname van zink
  • Antioxidanten beschermen weefsels en cellen tegen vrije radicalen, dit zijn agressieve stoffen die schade aan onze cellen kunnen veroorzaken.

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Quercefit®, hypromellose (capsule), microkristallijne cellulose (vulstof), rijstzetmeel

Gebruik

Neem 1 tot 4 capsules per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Quercetine-250 60 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Een gevarieerd voedingspatroon is het aller belangrijkste. Maar een quecertine supplement kan een goede aanvulling zijn op een goedzond voedingspatroon. De biobeschikbaarheid van quercetine is laag, waardoor de opneembaarheid toeneemt met bijvoorbeeld vitamine C.
Quercetine supplement? Quercetine kan niet door ons lichaam worden aangemaakt. Daarom moeten we het uit onze voeding halen. Flavonolen zoals quercetine komen vooral voor in rode druiven, peren, blauwe bessen, appels, kersen, broccoli, maar ook in groene thee. Hoeveel quercetine voeding bevat, heeft ook te maken met de omstandigheden waarin groenten werden geteeld. Zo kan het zijn dat biologische groenten meer Quecertine kunnen bevatten dan niet biologisch geteelde groeten. Waar zit quercetine in? Quercetine komt van het Latijnse woord ‘quercetum’, wat ‘eikenbos’ betekent. Quercetine is een pigmentstof die in planten voorkomt. Het is een bioactieve flavonoïde die als veelzijdig antioxidant optreedt. Flavonoïden zijn stoffen die kleuren van groenten en fruit bepalen. Wat is Quercetine?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X