Keuzehulp

Aanbieding

Spirulina

Wat is Spirulina?

Spirulina (Arthrospira Platensis) zijn zeer kleine blauwgroene algen die groeien in mineraalrijke meren. Spiruline bezit een rijkdom aan eiwitten, verschillende mineralen, vitaminen, essentiële aminozuren, essentiële vetzuren en omega 3-vetzuren. Spirulina is een van de rijkste bronnen van eiwitten. Naast algemeen voedingssupplement wordt het ook genomen ter verbetering van prestaties, zowel op geestelijk en fysiek vlak. Dit vooral in periodes van vermoeidheid of na herstel van ziekte.

Filter

9 artikelen gevonden

9 artikelen gevonden

Nu -15%
A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Spirulina

Vitals Spirulina 500 mg bio

Vitals Spirulina 500 mg bio

Mattisson Spirulina 500mg bio

Mattisson Spirulina 500mg bio

100% kwaliteit van Vitamines.com

Niet ieder ‘vitamine B12’ of ‘whey protein’ supplement is hetzelfde: het ene supplement werkt soms veel beter dan de andere. Bijvoorbeeld door het soort stof dat als ingrediënt wordt gebruikt. De specialisten van Vitamines.com reviewen daarom eerst ieder supplement in onze webshop.

Wat zijn de beste supplementen?

De beste supplementen komen, in onze ogen, uit een combinatie van orthomoleculaire wetenschap en de traditionele Chinese geneeskunde. De geneeskunde uit China leert ons hoe je specifieke nutriënten beter kunt laten samenwerken om veel sterker te worden.
Lees meer Lees minder

Waarom is opneembaarheid belangrijk?

Vitamines.com let vooral op de ‘biologische beschikbaarheid’ van supplementen. De reden hiervoor is simpel: hoe hoger de biologische beschikbaarheid, hoe beter opneembaar het is. Vaak zijn biologische stoffen het beste, maar niet altijd. Bij Vitamines.com vind je daarom altijd de beste varianten.

Nederlandse supplementen
De supplementen in de webshop van Vitamines.com zijn van Nederlandse oorsprong en voldoen aan de minimale vereiste dat zij HACCP gecertificeerd zijn. Dit houdt dat alle producenten zo veilig mogelijk werken volgens een voedselveiligplan (HACCP) voor al hun vitamines en supplementen.
Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk