Lucovitaal Bloeddruk Capsules 30 capsules

11.99

Uitgebreide formule met Kalium, Druivenpitzaad en Wilde Marjolein voor het behoud van een goede/normale bloeddruk.

  • Kalium, druivenpitzaad en wilde marjolein zijn goed voor de bloeddruk*
  • Vitamine D3 bevordert een normaal calciumgehalte in het bloed
  • Uitgebreide formule met Kalium, Druivenpitzaad en Wilde Marjolein voor het behoud van een goede/normale bloeddruk. Bevat tevens een combinatie van diverse kruiden, Q10 en vitamines. Kalium Kalium is een mineraal dat bijdraagt tot de instandhouding van de normale bloeddruk. Daarnaast draagt het bij aan een normale spierwerking en speelt het een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen. Druivenpit zaad extract Ook Druivenpit zaad extract is er voor de bloeddruk: het houdt de normale bloeddruk in stand. Wilde Marjolein Wilde Marjolein (Origanum vulgare) is een plant uit de lipbloemenfamilie (Lamiaceae). Wilde Marjolein staat in supermarkten beter bekend als oregano, maar wordt ook weleens palingkruid genoemd. Wilde Marjolein houdt de bloedvaten elastisch en is goed voor de bloeddruk. Vitamine C Ook Vitamine C is belangrijk voor de bloedvaten. Daarnaast helpt Vitamine C bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en ondersteunt het de afweer van het lichaam. Vitamine D3 Vitamine D3 is een in vet oplosbare vitamine welke een normaal calciumgehalte in het bloed bevordert, bijdraagt aan de aanmaak van cellen en weefsels, het immuunsysteem ondersteunt en goed is voor de werking van de spieren. Co-enzym Q10 De Q10 in deze samenstelling is natuurlijk gefermenteerd. Overige kruiden De samenstelling bevat tevens de volgende kruiden: Rode Klaver (Trifolium pratense), Maretak (Viscum album), Olijfbladextract (Oleuropein), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Meidoorn (Crataegus) en Knoflookpoeder (Allium sativum bulbus). * Gezondheidsclaims voor druivenpitzaad extract en wilde marjolein zijn in afwachting van Europese toelating.

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Kalium, Vulmiddelen (Aardappelzetmeel, Brandnetelblad, Zonnebloemolie), Capsule (HPMC), Druivenpit zaad extract, Antiklontermiddel (Siliciumdioxide), Vitamine C, Rode Klaver, Maretak, Olijfbladextract, Kattenklauw, Meidoorn, Knoflookolie-extract, Wilde Marjolein, Co-enzym Q10, Vitamine D3.

Gebruik

1 x daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.  

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Bloeddruk Capsules 30 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X