Vitals L-Theanine SP 100 mg

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

39.95

€0.67 per Capsules

Vitals L-Theanine-SP Capsules bevatten het aminozuur L-Theanine, dat van nature voorkomt in groene thee. Met 100 mg L-Theanine per capsule biedt het supplement bijzondere eigenschappen die kunnen bijdragen aan een ontspannen gevoel en een betere concentratie. De plantaardige capsule maakt het supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Naast de inhoud van het supplement is ook de verpakking van Vitals L-Theanine-SP Capsules duurzaam en milieuvriendelijk. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat gerecycled kan worden tot wel zeven keer, net als FSC-papier. Het gebruik van PaperWise ondersteunt bovendien boeren in ontwikkelingslanden. Het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Hiermee draagt Vitals bij aan een circulaire economie en vermindert het de druk op het milieu door het verkleinen van de afvalberg en afname van CO2-uitstoot.

Lees meer <
 • natuurlijke L-theanine van groene thee-specialist Taiyo

 • met 100 mg L-theanine per capsule

 • aminozuur met unieke eigenschappen

Anderen kochten ook

Populair in l-theanine

Nu -14%
Vitakruid Saffraan & L-Theanine

Vitakruid Saffraan & L-Theanine

AOV 830 Saffraan & L Theanine

AOV 830 Saffraan & L Theanine

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Bij stress

Lucovitaal L-Theanine Omega-3 Capsules

Lucovitaal L-Theanine Omega-3 Capsules

Ingrediënten

Groene thee-extract(Camellia sinensis blad), vegetarische capsule(pullulan, uit gefermenteerd cassavezetemeel), rijstconcentraat(Oryza sativa), zonnebloemolie(Helianthusannuus).

Gebruik

Als voedingssupplement voor volwassenen, 2-3 capsules per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering

Vitals reviews

 1. cynthia

  Ik neem L-theanine voor het ontspannende en kalmerende effect voor het slapen gaan. Het effect is fijn!

 2. Eva

  Vitals L-Theanine SP 100 mg is een geweldig product, het heeft me geholpen om me meer ontspannen te voelen zonder enige bijwerkingen.

 3. Eva

  Vitals L-Theanine SP 100 mg is een geweldige manier om je te helpen ontspannen zonder slaperig te worden.

 4. Lis

  Ik voel me kalmer en meer gefocust sinds ik Vitals L-Theanine SP 100 mg gebruik. Geweldige aanvulling op mijn dagelijkse routine!

 5. Romy

  Ik ben zeer tevreden met het gebruik van Vitals L-Theanine SP 100 mg. Ik merk dat ik me overdag beter kan concentreren en minder snel last heb van stress en spanningen. Het feit dat dit aminozuur voorkomt in de theeplant, maakt het voor mij een natuurlijke en veilige keuze. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar meer rust en focus in hun dagelijks leven.

 6. Femke

  Als fervent theedrinker was ik erg nieuwsgierig naar de werking van L-theanine, en ik moet zeggen dat Vitals L-Theanine SP 100 mg me niet teleurgesteld heeft. Ik merk dat mijn thee nu nog meer ontspanning en rust biedt, en dat ik ‘s avonds beter kan ontspannen en tot rust kan komen. Het feit dat dit supplement geen bijwerkingen heeft en op een veilige manier kan worden ingenomen, maakt het voor mij een absolute must-have voor elke theeliefhebber.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Bevat cafeïne (<13 mg per 2 capsules, <20 mg per 3 capsules). Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.

Waar is l-theanine goed voor?

Theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in groene theebladeren en wordt vaak gebruikt als supplement vanwege de mogelijke gezondheidsvoordelen. Waaronder mogelijk het verminderen van stress.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals L-Theanine-SP Capsules?

Veel mensen zijn erg tevreden over Vitals L-Theanine-SP capsules. Ze ervaren dat het supplement hen helpt ontspannen en rustiger maakt, zonder dat het slaperigheid veroorzaakt. Ook wordt het vaak gebruikt als hulpmiddel bij het studeren of werken, omdat het helpt om gefocust te blijven. Mensen die last hebben van stress of angst ervaren vaak dat het supplement hen helpt om beter om te gaan met deze klachten.

Waarom zou ik deze Vitals L-Theanine-SP Capsules aanbieding kopen?

Deze aanbieding is een uitstekende gelegenheid om Vitals L-Theanine-SP capsules uit te proberen of om voordelig bij te bestellen als je het supplement al gebruikt. Door de duurzame verpakking draag je bovendien bij aan een beter milieu en ondersteun je boeren in ontwikkelingslanden. Het PaperWise karton is CO2-neutraal en kan tot wel zeven keer gerecycled worden, en het biobased plastic van het potje en etiket is recyclebaar. Kortom, met deze aanbieding maak je niet alleen jezelf, maar ook de wereld om je heen een stukje gezonder.

Wat zijn de voordelen van Vitals L-Theanine-SP Capsules?

De voordelen van Vitals L-Theanine-SP capsules zijn dat het supplement een natuurlijke manier biedt om te ontspannen en stress en angst te verminderen, zonder dat het slaperigheid veroorzaakt. Bovendien kan het helpen om beter gefocust te blijven tijdens het studeren of werken. Doordat de capsules plantaardig zijn en 100mg L-Theanine bevatten, zijn ze geschikt voor veganisten en vegetariërs en kan het supplement op een natuurlijke manier bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Heeft Vitals L-Theanine-SP Capsules bijwerkingen?

Vitals L-Theanine-SP capsules zijn een natuurlijk voedingssupplement en hebben over het algemeen weinig tot geen bijwerkingen. Een enkele keer kan het voorkomen dat het supplement een licht kalmerend effect heeft en dat sommige mensen daardoor slaperigheid ervaren. Het is daarom verstandig om het supplement niet te gebruiken vlak voor het autorijden of bedienen van machines. Verder wordt het gebruik van dit supplement over het algemeen als veilig beschouwd. Als je twijfelt of het supplement geschikt is voor jou, overleg dan met je arts of apotheker.