Daily Co Visolie omega-3

34.95

Op voorraad

De capsules van Daily Co visolie leveren per eenheid 1000 mg hoog geconcentreerde zuivere visolie, waarvan maar liefst 290 mg EPA en 183 mg DHA. EPA en DHA hebben diverse wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen, zo hebben EPA en DHA bij een inname van 250 mg een gunstige invloed op het hart. Inname van één softgel capsule van Visolie 1000 bevat meer dan 470 mg EPA + DHA. Maar er is meer, DHA is bij een dagelijks inname van 250 mg goed voor het gezichtsvermogen en voor de hersenen! Doordat de softgel een ruime hoeveelheid EPA en DHA bevat hoef je er slechts 1 maal daag 1 te slikken. Door voldoende visolie te slikken zou dit dus kunnen bijdrage aan een positieve invloed op het brein, gezichtsvermogen of het hart! De softgels zijn gemaakt van rundergelatine.

• Slechts 1 softgel per dag
• Hooggedosseerde visolie supplement
• Zuiver en geconcentreerd visolie

Lees meer <
 • Hoog geconcentreerde zuivere visolie

 • liefst 290 mg EPA en 183 mg DHA

 • Non GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen

Anderen kochten ook

1 + 1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

1 + 1 Gratis
Herbolist Vegan Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Proteïne Poeder Vanille

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Populair in visolie capsules

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1200 TG® vloeibaar met A, D en E

Vitakruid Visolie 1200 TG® vloeibaar met A, D en E

Ingrediënten

Bevat per softgel:

Visolie (met omega 3 vetzuren) 1000 mg

Waarvan:
EPA (Eicosapentaeenzuur), 35% (relatief vetzuurpercentage) 290 mg
DHA (Docosahexaaeenzuur), 25% relatief (vetzuurpercentage) 183 mg –
Vitamine E (d-alpha tocopherol) 7.5 mg 62%

Ingrediënten:

Visolie 35/25 EPA/DHA (VIS), hulpstoffen (gelatine, glycerine 98%, water).

Gebruik

Neem eenmaal dagelijks 1 softgel met water, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. De aanvullende dagelijkse inname van EPA en DHA mogen niet samen niet meer dan 5000 mg zijn.

Daily Co reviews

 1. Hans

  Ik slik het voor mijn bloeddruk. Merk dat het hier een gunstig effect op heeft!

 2. Annemarieke van Keulen

  Fijn supplement. Niet van die gore vis boeren.

 3. Amber

  Ik ben erg tevreden over de Daily Co Visolie Omega-3 capsules. Ik slik het nu al een paar weken en merk nu al het verschil. Door de hoog geconcentreerde zuivere visolie bevat elke capsule veel EPA en DHA, wat bijdraagt aan een gezond hart en brein! Ik vind het ook erg fijn dat je maar 1 capsule per dag hoeft te slikken, wat het gebruiksgemak vergroot. Daarnaast zijn de softgels gemaakt van rundergelatine, wat het voor mij als moslima geschikt maakt om te consumeren. Ik kan dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goed Omega-3 supplement.

 4. Melissa

  Dagelijkse inname van Omega-3 is essentieel voor een gezond lichaam. Ik ben erg blij dat ik de Daily Co Visolie Omega-3 capsules heb gevonden. De capsules zijn gemakkelijk in te slikken en bevatten de juiste hoeveelheid EPA en DHA voor de dagelijkse behoefte. Door de gezondheidsvoordelen van Omega-3 is het fijn om te weten dat je je lichaam de benodigde stoffen geeft. Ik ervaar sinds ik deze capsules gebruik dat mijn huid en haar er beter uitzien en voelen. Ik kan dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goed en kwalitatief supplement, die maar één keer per dag ingenomen hoeft te worden.

 5. Bart

  De Daily Co Visolie omega-3 capsules hebben mijn gezondheid enorm verbeterd! De hoge concentratie van zuivere visolie met 290 mg EPA en 183 mg DHA heeft ervoor gezorgd dat ik minder last heb van hartklachten en mijn cholesterolgehalte is flink gedaald. Wat ik vooral fijn vind aan deze capsules is dat ik er slechts één per dag hoef te slikken. Hierdoor is het erg makkelijk om het supplement in te passen in mijn dagelijkse routine. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat DHA goed is voor het gezichtsvermogen en de hersenen, wat voor mij extra belangrijk is omdat ik ook werk achter de computer. De capsules zijn makkelijk in te nemen en hebben bovendien geen nare nasmaak, zoals bij sommige andere visolie capsules wel het geval is.

 6. Kim

  Ik ben erg tevreden over de Daily Co Visolie omega-3 capsules. Als sporter is het voor mij belangrijk om mijn lichaam goed te verzorgen en van de juiste voedingsstoffen te voorzien. Met deze capsules heb ik nu de perfecte aanvulling op mijn voeding gevonden. De hoge concentratie EPA en DHA zorgt ervoor dat mijn hart gezond blijft en mijn prestaties tijdens het sporten verbeteren. Bovendien heb ik sinds ik deze capsules slik, minder last van spierpijn en herstel ik sneller na een zware training. De capsules zijn makkelijk in te nemen en door de rundergelatine ook nog eens geschikt voor mensen die vegetarisch eten. Ik raad deze supplementen dan ook zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een makkelijke manier om zijn of haar gezondheid te ondersteunen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en op kamertemperatuur bewaren.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik voor Daily Co visolie kiezen?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor Daily Co visolie zou kunnen kiezen. Ten eerste staat Daily Co bekend om het leveren van visolie van hoge kwaliteit. Ze streven naar puurheid en kwaliteit door zorgvuldig geselecteerde bronnen te gebruiken en strenge kwaliteitscontroles toe te passen.

Een ander voordeel van Daily Co visolie is dat het non-GMO is. Dit betekent dat het geen genetisch gemodificeerde organismen bevat. Dit kan belangrijk zijn voor mensen die de voorkeur geven aan natuurlijke en onveranderde producten.

Bovendien zijn de producten van Daily Co vrij van veelvoorkomende allergenen zoals gluten, gist en lactose. Dit maakt ze geschikt voor mensen met voedselgevoeligheden of -allergieën.

Daarnaast bevat Daily Co visolie geen toegevoegde suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Dit zorgt voor een zuivere en natuurlijke samenstelling, zonder onnodige toevoegingen.

Een ander pluspunt van Daily Co is de handige glasverpakking. Glas biedt verschillende voordelen ten opzichte van plastic, zoals het behoud van de kwaliteit en smaak van het product, evenals de milieuvriendelijkheid van glas als recyclebaar materiaal.

Kortom, Daily Co visolie biedt een combinatie van zuiverheid, hoge kwaliteit, non-GMO ingrediënten, vrij van veelvoorkomende allergenen en zonder toegevoegde suikers, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. De handige glasverpakking is een extra voordeel. Deze kenmerken maken Daily Co visolie een aantrekkelijke keuze voor mensen die streven naar een hoogwaardig en natuurlijk voedingssupplement.

Hoeveel EPA en DHA bevat 1 softgel van Daily Co?

1 softgel visolie 1000 mg bevat 290 mg EPA en 183 mg DHA.

Wat is visolie?

Visolie is een voedingssupplement. De werkzame bestanddelen in visolie zijn de essentiële vetzuren EPA en DHA. Deze vetzuren maken deel uit van de bekende Omega-3 vetzurengroep. Omega-3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren.

Waarom zit er extra vierge olijfolie in de softgel?

Naast de visolie dient er ook een drager te moeten worden toegevoegd aan de softgel, wij hebben gekozen om olijfolie te gebruiken.

Is visolie gezond?

Ja, visolie wordt over het algemeen beschouwd als gezond vanwege de aanwezigheid van omega-3-vetzuren, met name eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).

Hoeveel visolie heb ik nodig?

Het advies is om één keer per week vis te eten, het liefst vette vis, om zo essentiële omega 3-vetzuren binnen te krijgen. Red je dit niet en mis je daardoor die belangrijke omega 3? Dan is visolie een gezond alternatief. Visolie bevat een hoog gehalte aan EPA en DHA, twee vetzuren uit de omega 3-vetzurengroep. EPA en DHA zijn goed voor de hartfunctie (gunstige effect wordt verkregen bij dagelijkse inname van 250 mg EPA+DHA). DHA is goede voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen (gunstige effect wordt verkregen bij dagelijkse inname van 250 mg DHA). Omega 3 is daarnaast goed voor zwangeren en baby’s tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Omega 3 is een bouwsteen voor de groei van de hersenen van kinderen.