Mollers Omega 3 levertraan tutti frutti

17.50

Op voorraad

Moller’s Omega-3 Tutti Frutti is een smakelijke en natuurlijke bron van omega-3 vetzuren, vitamine A, D en E. De levertraan bevat de oorspronkelijke triglyceride vorm van de vetzuren, wat zorgt voor een optimale opname door het lichaam. Het dagelijks innemen van 250 mg omega-3 vetzuren kan een positieve invloed hebben op het hart, de hersenen en gezichtsvermogen. De vitamines A en D ondersteunen het immuunsysteem en vitamine E heeft een antioxidatieve werking. Moller’s Omega-3 Tutti Frutti is gemaakt van duurzaam gevangen kabeljauw en wordt geproduceerd met behulp van een uniek stoomproces dat de kwaliteit en smaak van de visolie behoudt.

Naast de Tutti Frutti variant biedt Moller’s Omega-3 ook Naturel en Citroen smaken en is het supplement ook verkrijgbaar in capsulevorm. Door te kiezen voor Moller’s Omega-3 Tutti Frutti kan men op een smakelijke en natuurlijke manier de dagelijkse benodigde hoeveelheid omega-3 vetzuren en vitamines binnenkrijgen. Bovendien is het duurzaam geproduceerd en gecertificeerd door ‘Friend of the Sea’, wat bijdraagt aan een verantwoorde keuze voor het milieu.

Lees meer <
  • Vloeibare omega-3 met fruitsmaak, speciaal voor kinderen

  • Uit een gecertificeerd duurzame visserij

  • Goed voor de hersenfunctie

Anderen kochten ook

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 5 ml (1 dessertlepel)

    RI*
Omega-3 vetzuren 1.200 mg *
–   DHA (Docosahexsaenoic Acid) 600 mg *
–   EPA (Eicosapentaenoic Acid) 400 mg *
Vitamine D (cholecalciferol) 10 mcg 200%
Vitamine A  (retinylpalmitate) 250 mcg 31%
Vitamine E  (dl-α-tocoferylacetaat) 10 mg 83%

* Referentie-inname

Ingrediënten
Levertraan (afkomstig van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw (vis)), natuurlijk vruchtenaroma, dl-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E) en natuurlijke tocoferol (anti-oxidant).

Allergenen informatie
Bevat vis.

Gebruik

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: 5 ml (= 1 dessertlepel). Ook aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. 250 ml = 50 dagelijkse porties. Bewaar voor een optimale frisse smaak de geopende fles in de koelkast. Na opening is Möller’s 3 maanden houdbaar. Het is altijd verstandig om voedingssupplementen buiten bereik van jonge kinderen te bewaren.

Mollers reviews

  1. Eva

    Moller’s Omega-3 Tutti Frutti is een heerlijke manier om dagelijks voldoende omega-3 vetzuren en vitamines binnen te krijgen, terwijl het ook bijdraagt aan een duurzame keuze voor het milieu.

  2. Iris

    Dit supplement heeft niet alleen een geweldige smaak, maar biedt ook optimale opname van omega-3 vetzuren en belangrijke vitamines voor een gezond hart, immuunsysteem en gezichtsvermogen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Kent Mollers Levertraan Omega-3 Tutti Frutti bijwerkingen

Van Mollers Levertraan Omega-3 Tutti Frutti zijn geen bijwerkingen bekend.

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Moller's Omega-3 Tutti Frutti?

Veel mensen vinden de smaak van de levertraan lekkerder dan andere merken, dankzij het natuurlijke vruchtenaroma. De triglyceride vorm van de omega-3 vetzuren zorgt ervoor dat de vetzuren goed door het lichaam worden opgenomen en dit kan een positieve invloed hebben op het hart, de hersenen en gezichtsvermogen. De vitamines A, D en E ondersteunen ook het immuunsysteem en hebben een antioxidatieve werking. Over het algemeen zijn mensen tevreden met Moller’s Omega-3 Tutti Frutti.

Waarom deze Moller's Omega-3 Tutti Frutti aanbieding kopen?

Je kunt nu profiteren van een aantrekkelijke aanbieding op Moller’s Omega-3 Tutti Frutti! Door gebruik te maken van deze aanbieding, kun je deze hoogwaardige levertraan met omega-3 vetzuren, vitamine A, D en E aanschaffen tegen een scherpe prijs. Bovendien is deze levertraan gemaakt van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw en is het ‘Friend of the Sea’ gecertificeerd. Het natuurlijke vruchtenaroma maakt de levertraan ook nog eens lekkerder dan andere merken.

Wat zijn de voordelen van Moller's Omega-3 Tutti Frutti?

Moller’s Omega-3 Tutti Frutti is van nature rijk aan omega-3 vetzuren, vitamine A, D en E. Deze vetzuren hebben bij een inname van 250 mg per dag een positieve invloed op het hart, de hersenen en gezichtsvermogen. De vitamines A, D en E ondersteunen ook het immuunsysteem en hebben een antioxidatieve werking. Het natuurlijke vruchtenaroma maakt deze levertraan lekkerder dan andere merken en het stoomproces zorgt ervoor dat de goede smaak en kwaliteit van de visolie behouden blijft.

Heeft Moller's Omega-3 Tutti Frutti bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Moller’s Omega-3 Tutti Frutti. Echter, bij overmatig gebruik van levertraan kan er een teveel aan vitamine A ontstaan. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te respecteren en niet meer dan de aanbevolen dosering te nemen. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of apotheker.