New Care Kinder omega

  • 90 Capsules
  • 90 Capsules

13.95

€0.16 per Capsules

New Care Kinder omega bevat zogenaamde omega-3 vetzuren. In de voeding kunnen tekorten aan deze onmisbare, goede vetten voorkomen. Speciaal voor kinderen is de visolie gedoseerd in kleine capsules, zodat slikken geen problemen geeft. De aangename lemonsmaak is toegevoegd om de vissmaak goed te maskeren.

New Care Kinder omega capsules leveren per eenheid 270mg geconcentreerde visolie, waarvan 48,6mg eicosapentaeenzuur (EPA) en 32,4mg docosahexaeenzuur (DHA), twee omega 3 vetzuren in visolie.

New Care Kinder omega is aangevuld met vitamine E om de meervoudig onverzadigde vetzuren te beschermen tegen vrije radicalen.

Lees meer <

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

New Care reviews

  1. Lisa

    Ik heb onlangs New Care Kinder omega gekocht voor mijn kinderen en ik kan zeggen dat het echt een geweldig product is. Het is perfect gedoseerd voor kinderen en de kleine capsules zijn gemakkelijk door te slikken. Mijn kinderen hebben ze zonder problemen ingenomen en de lemonsmaak maakt het gemakkelijker om ze te slikken. Ik merk ook dat hun concentratie en geheugen verbeterd zijn sinds ze hiermee begonnen zijn. Het product heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en ik zou het zeker aanbevelen aan andere ouders.

  2. Thomas

    Ik ben erg tevreden over New Care Kinder omega en raad het ten zeerste aan. Dit product biedt een gemakkelijke oplossing om de omega-3 vetzuren binnen te krijgen die onze kinderen nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling. Het heeft een lekkere lemonsmaak en is gemakkelijk te slikken. Mijn kinderen hebben er geen problemen mee en de kleine capsules zijn perfect gedoseerd. Ik merk ook dat ze minder gevoelig zijn voor verkoudheden. Over het algemeen ben ik erg blij met het effect van dit product en zal het zeker opnieuw kopen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige