Vital proteins

5 Producten

Vital proteins kopen

Filters

5 artikelen gevonden

5 artikelen gevonden

Vital Proteins Collageen peptiden

Vital Proteins Collageen peptiden

Vital Proteins® Collageen Peptiden Poeder is de perfecte toevoeging aan uw dagelijkse routine om uw huid een jeugdige uitstraling te geven. Dit collageen peptides poeder is gemaakt van slechts één ingrediënt en heeft een neutrale smaak, waardoor het makkelijk toe te voegen is aan water, koffie, smoothies en recepten. Of...

Vital Proteins Marine collageen

Vital Proteins Marine collageen

Met Vital Proteins Marine Collageen koop je een combinatie van aminozuren die essentieel zijn voor het behoud van een gezonde huid, haar, nagels en gewrichten. Collageen is een eiwit dat van nature in het lichaam voorkomt en zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt...

Vital Proteins Matcha collageen

Vital Proteins Matcha collageen

Vital Proteins® Matcha Collageen is een voedingssupplement dat de voordelen van matcha groene thee en collageen combineert. Matcha groene thee staat bekend om zijn hoge gehalte aan antioxidanten en natuurlijke energieboostende eigenschappen. Collageen is een eiwit dat essentieel is voor een gezonde huid, haar, nagels en gewrichten. Deze Matcha Collageen...

Vital Proteins Collageen creamer vanille

Vital Proteins Collageen creamer vanille

De Vital Proteins® Collageen Creamer™ 293g in Vanille is een must-have voor alle koffieliefhebbers die hun ochtendbrouwsel willen upgraden. Deze heerlijke creamer voegt niet alleen een romige textuur en een subtiele vanillesmaak toe aan je koffie, maar biedt ook talloze voordelen voor je gezondheid. Deze collageen creamer is gemaakt met...

Matcha Energie Support

Matcha Energie Support

De Matcha Energie bundel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en energieke levensstijl. Met deze bundel heb je alles wat je nodig hebt om heerlijke Matcha-thee te maken en je energieniveau een boost te geven. De Matcha kit bevat alle benodigdheden om Matcha-thee...

Over Vital proteins

Wat is Vital proteins?

Vital proteins is een merk dat is opgericht in Amerika en bestaat sinds 2013. De oprichter had een gezondheidsprobleem waardoor deze op zoek ging naar een oplossing, hiervoor merkte hij dat collageen hierbij de gezondheid zou kunnen ondersteunen. Na veel onderzoek ontdekte hij dat het opnemen van collageen in zijn voedingspatroon hierbij kon bijdragen. Vital proteins bestaat inmiddels uit een breed scala van hoogwaardige collageen producten. Collageen wordt door de moderne voedselverwerking uit onze diëten gehaald. Algemeen bekend is dat de collageen productie wordt vertraagd naarmate wij ouder worden, maar de behoefte aan collageen neemt alleen maar toe naarmate lichaam minder efficiënt wordt en wij een vitaal leven willen behouden. Vital proteins heeft als filosofie dat als jij dat wilt het beste kunt halen uit ieder moment van de dag.

Sinds 2020 worden de producten van Vital proteins ook verkocht in Nederland. Een van de ambassadeurs van Vital Proteins is Jennifer Aniston, die ook zelf iedere dag Vital proteins toevoegt aan haar dagelijkse routine.

Welke producten heeft Vital proteins?

Vital proteins heeft een range aan collageen peptiden, ook wel collagen peptides genoemd. Deze collageen producten zijn er in verschillende smaken en geschikt voor verschillende doeleinden. Zo is de matcha heerlijk voor in een thee en kan je andere producten weer gebruiken voor een proteïne poeder. Vital proteins Nederland is niet overal verkrijgbaar. Maar gelukkig heeft Vitamines een ruim assortiment.

Wat doen Vital proteins collageen peptiden?

Collageen peptiden van Vital proteins bevat 20 gram peptiden per portie en is gemaakt van 1 ingredient, namelijk runder collageen. Het heeft een neutrale smaak en de collageen poeder komt grasgrazende runderen om een hoogwaardige bron van collageen te kunnen garanderen.

 

Naast de collageen peptiden heeft Vital proteins nog andere producten, zoals bijvoorbeeld marine collageen. Dit gemaakt van viscollageen.

 

Lees meer Lees minder

Vital Proteins Collagen

Vital Proteins collagen bestaat voor 100% uit collageen. Dit is runder collageen. De collageen is van grasgevoerde runderen. De poeder is fijn en lost vanzelf op. Het mengt goed in water. De smaak is subtiel en bijna smaakloos. Tenzij je natuurlijk een product neemt met smaak.

Vital Proteins vegan

De Vital Proteins Collagen Peptiden is niet vegan, zoals wij al schreven bestaat het product voor 100% uit rundercollageen. Collageen producten zijn per definitie nooit vegan, collageen is altijd dierlijk. De zogenaamde vegan producten zijn geen pure collageen producten maar vitamines en voedingsmiddelen producten die vitamines en mineralen bevatten die de natuurlijke productie van collageen in ons lichaam stimuleren (bijv. vitamine C). Naast supplementen met rundercollageen bestaan er ook supplementen met kip, vis en varken.

Lees meer Lees minder

Wat zijn collageen peptiden?

Collageen peptiden zijn eiwitten die zorgen dat je huid er jonger uit gaat zien. Hierbij kan je denken aan eiwit in je koffie. Deze is goed voor je gezondheid, maar niet vegan. Marine collageen is de populaire viscollageen. Deze is in de smaak matcha verkrijgbaar. En dat is wel wenselijk, omdat vis collageen de neiging heeft wat sterker te smaken dan runder collageen.

Wat is Vital Proteins collageen?

Vital Proteins collageen zijn voedingsmiddelen voor iedereen die hun levensstijl baseren op gezondheid en daarnaast interesse hebben in sterkere nagels, huid en haar.

Lees meer Lees minder