Mattisson Lions mane poeder bio

21.95

Mattisson HealthStyle Lion’s Mane Poeder is een voedingssupplement dat is gebaseerd op de Lion’s Mane-paddenstoel, ook wel bekend als Hericium erinaceus. De paddenstoel heeft zijn naam te danken aan de opvallende vorm die lijkt op de manen van een leeuw en is afkomstig uit de Oosterse geneeskunde. Het supplement is adaptogeen, wat betekent dat het kan helpen om de reactie van het lichaam op stress te reguleren. Daarnaast wordt Lion’s Mane al duizenden jaren traditioneel gebruikt door boeddhistische monniken, vanwege de mogelijke gezondheidsvoordelen.

Lion’s Mane heeft verschillende mogelijke voordelen voor de gezondheid, zoals het ondersteunen van het immuunsysteem, het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het verbeteren van de cognitieve functie. Het poeder kan gemakkelijk worden toegevoegd aan smoothies, shakes, sappen of andere dranken en gerechten, waardoor het een handige manier is om de voordelen van Lion’s Mane aan je dieet toe te voegen. Door de lange geschiedenis van traditioneel gebruik en de mogelijke voordelen voor de gezondheid, kan Mattisson HealthStyle Lion’s Mane Poeder een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl.

Lees meer <
 • Biiologisch

 • Full spectrum

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in mushrooms

Mattisson Lions mane 400 mg bio

Mattisson Lions mane 400 mg bio

Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg

Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg

Vitals AHCC 500 mg

Vitals AHCC 500 mg

Vitals Cordyceps bio

Vitals Cordyceps bio

Ingrediënten

Lion’s Mane (Hericium erinaceus) poeder (Full-sepctrum Fruiting Body) biologisch 100%.

Gebruik

Los 1-2 x daags 1 maatlepel Lion’s Mane poeder op in water, juice, smoothie of health drink. De aanbevolen dosering niet overschrijden

Mattisson reviews

 1. Freek

  Snel geleverd! En tevreden over dit supplement.

 2. Kim

  Ik heb onlangs Mattisson Lions mane poeder bio gekocht en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Dit product heeft me enorm geholpen bij het verbeteren van mijn geheugen en focus. Het is echt verbazingwekkend hoe deze paddenstoel mijn breinfunctie heeft verhoogd en me meer concentratie heeft gegeven tijdens het werken. Bovendien is het biologisch en zonder toegevoegde stoffen, wat mijn zorgen over chemicaliën of onnatuurlijke ingrediënten wegneemt. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun mentale prestaties te verbeteren.

 3. Nick

  Ik was aanvankelijk sceptisch over Mattisson Lions mane poeder bio, maar na het gebruik van dit product voor een paar weken kan ik eerlijk zeggen dat mijn energieniveau aanzienlijk is verbeterd. Ik voel me veel meer wakker en alert, en ik merk zelfs dat ik beter slaap. Niet alleen dat, maar de smaak is ook erg lekker en past goed bij mijn smoothies. Dit is een geweldige bron van voeding en het is fantastisch om te weten dat het zo gezond is voor mijn lichaam! Ik ben zeker van plan om dit product opnieuw te kopen en het aan te bevelen aan vrienden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is mushrooms goed voor?

Mushroom supplementen zijn een relatief nieuwe manier om de gezondheid te ondersteunen. Ze worden gebruikt voor verschillende gezondheidsvoordelen zoals; weerstand, vermindering van stress en het verminderen van ontstekingen. Elke paddenstoel heeft een unieke bioactieve verbinding en eigen gezondheidsvoordeel. Sommige paddenstoelen kunnen bijwerkingen veroorzaken. Raadpleeg daarom je arts voor gebruik.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle Lion's Mane Poeder?

Er zijn verschillende ervaringen met Mattisson HealthStyle Lion’s Mane Poeder. Sommige mensen ervaren een verbeterd cognitief functioneren, zoals een betere concentratie en geheugen. Anderen ervaren een verbeterde stemming en minder stress. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de effecten van het supplement kunnen variëren van persoon tot persoon.

Waarom zou ik deze Mattisson HealthStyle Lion's Mane Poeder aanbieding kopen?

Er zijn twee redenen waarom deze Mattisson HealthStyle Lion’s Mane Poeder aanbieding de moeite waard kan zijn. Ten eerste kan de paddenstoel Lion’s Mane een adaptogeen zijn, wat betekent dat het kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van een gezonde mentale balans. Ten tweede kan dit supplement een voordelige aanbieding zijn, waardoor je geld kunt besparen op je aankoop.

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle Lion's Mane Poeder?

Mattisson HealthStyle Lion’s Mane Poeder kan verschillende voordelen bieden. Zo kan het supplement mogelijk helpen bij het verbeteren van het cognitieve functioneren en de stemming. Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van een gezonde mentale balans. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de effecten van het supplement kunnen variëren van persoon tot persoon.

Heeft Mattisson HealthStyle Lion's Mane Poeder bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen ernstige bijwerkingen bekend van Mattisson HealthStyle Lion’s Mane Poeder. Sommige mensen kunnen echter milde maagklachten ervaren, zoals misselijkheid of diarree. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en het supplement niet te gebruiken als je allergisch bent voor paddenstoelen.