New Care B Complex

22.50

B-vitaminen werken in het lichaam met elkaar samen, maar iedere B-vitamine heeft ook zijn eigen functies. Het is daarom belangrijk om een uitgebalanceerd B-complex te gebruiken. New Care B complex bevat zo’n uitgebalanceerde combinatie van alle B-vitaminen samen met de daaraan verwante stoffen choline, inositol en PABA.

Voor vitamine B2, B3 en B5 is gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in voeding voorkomt. Voor vitamine B6, B12 en foliumzuur is uitsluitend de biologisch actieve vorm verwerkt voor een goede benutting van deze ‘moeilijke’ vitaminen in het lichaam. New Care B complex is geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Lees meer <

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b

Nu -24%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Vitals Vitamine B complex actief

NMN longevity supplement

NMN longevity supplement

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Glow-challenge

Glow Challenge e-boek

Gebruik

Gebruiksadvies voor volwassenen
1 x per dag 1 tablet, tijdens de maaltijd.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Tablet met water innemen.

Moeite met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Gebruik B complex niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Voor kinderen tot 18 jaar.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met een arts of apotheker worden ingenomen.

Etiket

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per tablet)
% RI
Vitamine B1, als thiamine HCl 30 mg 2.727
Vitamine B2, als riboflavine 24 mg 1.714
Vitamine B2, als riboflavine-5-fosfaat 6 mg 429
Vitamine B3, als nicotinamide 60 mg 375
Vitamine B3, als inositol hexanicotinaat 15 mg 94
Vitamine B5, als calciumpanthotenaat 60 mg 1.000
Vitamine B5, als pantethine 7,5 mg 125
Vitamine B6, als pyridoxal-5-fosfaat 10 mg 714
Vitamine B8 (biotine) 250 µg 500
Foliumzuur, als 5-methyltetrahydrofolaat 400 μg 200
Vitamine B12, als adenosylcobalamine 150 μg 6.000
Vitamine B12, als methylcobalamine 150 µg 6.000
Cholinebitartraat 100 mg
Inositol 100 mg
PABA 100 mg
RI Referentie-Inname

B complex bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

New Care reviews

 1. Anne

  New Care B Complex is een uitstekend supplement dat alle B-vitaminen en verwante stoffen bevat. Het is perfect voor vegetariërs en veganisten.

 2. Eva

  Ik voel me energieker sinds ik begonnen ben met het nemen van New Care B Complex. Het is een geweldig supplement met een uitgebalanceerde combinatie van B-vitaminen en verwante stoffen.

 3. Fleur

  Ik ben erg blij met de aankoop van New Care B Complex. Ik heb het nu een paar weken gebruikt en ik merk een verschil in mijn energieniveau en focus. Het feit dat het een uitgebalanceerd B-complex is en de biologisch actieve vorm van bepaalde vitaminen bevat, vind ik echt geweldig. Ik ben ook blij dat het geschikt is voor vegetariërs en veganisten, aangezien ik een vegetarisch dieet volg. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die hun B-vitamine-inname wil optimaliseren.

 4. Eva

  New Care B Complex is een fantastisch product! Het heeft me geholpen om mijn vermoeidheid te verminderen en mijn algehele gezondheid te verbeteren. Ik heb moeite om genoeg B-vitaminen uit mijn dieet te halen, dus deze aanvulling op mijn dagelijkse routine is een geweldige oplossing. Ik ben ook blij met de kwaliteit van de ingrediënten en de zorg die in het product is gestopt om ervoor te zorgen dat het optimaal opgenomen kan worden door het lichaam. Ik zal zeker doorgaan met het gebruik van dit product en het aanbevelen aan anderen.

 5. Femke

  De Checkkit Vitamine D-test is de perfecte manier om controle te houden over mijn vitamine D-niveaus! De testkit is super eenvoudig te gebruiken en het duurde slechts enkele minuten om te testen. De resultaten waren ook gemakkelijk te begrijpen en in slechts enkele dagen kreeg ik een duidelijk beeld van hoe mijn vitamine D-niveaus het doen. Nu kan ik mijn inname van vitamine D beter beheren en ervoor zorgen dat ik voldoende binnenkrijg. Echt een geweldig product om de gezondheid te verbeteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine b goed voor?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige