Orthica Stress Vitamine B Complex

Orthica Stress B-Complex Tabletten zijn een voedingssupplement dat alle B-vitaminen bevat, waaronder B5, B12, foliumzuur en de actieve vorm van vitamine B6. De B-vitaminen hebben diverse functies in het lichaam, zoals bijdragen aan een normaal energieleverend metabolisme en het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Vitamine B6 draagt ook bij aan de geestelijke veerkracht, leerprestaties en het concentratievermogen, terwijl vitamine B12 gunstig is voor een goede geestelijke balans en energie. Bovendien bevat dit supplement als extra 75 mg vitamine C, dat bijdraagt aan een heldere geest en bij geestelijke inspanning.

Orthica Stress B-Complex Tabletten bevatten geen synthetische conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen, en zijn daarom geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit supplement is een goede keuze voor mensen die meer ondersteuning nodig hebben bij stressvolle periodes, zoals werkstress of een drukke studieperiode. Het kan ook gunstig zijn voor mensen die zich vaak moe of futloos voelen en voor hen die hun geestelijke prestaties willen verbeteren. Bovendien kan het regelmatig nemen van dit supplement helpen om een gezonde geestelijke balans te behouden en het energieniveau te ondersteunen.

Lees meer <
  • Compleet vitamine B complex

  • Ondersteunt je lichaam tijdens drukke periode

  • Draagt bij aan geestelijke veerkracht

Anderen kochten ook

Populair in vitamine b

Nu -24%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Vitals Vitamine B complex actief

NMN longevity supplement

NMN longevity supplement

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Glow-challenge

Glow Challenge e-boek

Ingrediënten

Eén tablet Stress B-Complex bevat :

    %RI*
 vitamine C (ascorbinezuur) 75 mg
vitamine B1 (thiamine HCl) 5 mg  
vitamine B2 (riboflavine) 5 mg  
niacinamide (vitamine B3) 25 mg  
niacine (vitamine B3) 25 mg  
pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vitamine B5) 50 mg  
vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) 5 mg  
foliumzuur (vitamine B11) 200 mcg  
vitamine B12 (cyanocobalamine) 13 mcg  
biotine 12 mcg  
cholinebitartraat 50 mg  
inositol 50 mg  
PABA (para-aminobenzoëzuur) 15 mg  

*Referentie Inname

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Orthica reviews

  1. Eva

    Ik gebruik nu al een tijdje de Orthica Stress Vitamine B Complex en ik ben er ontzettend blij mee! Ik merk dat ik me minder gestrest voel en meer energie heb gedurende de dag. De combinatie van alle B-vitaminen in dit supplement zorgt ervoor dat ik minder vermoeidheid ervaar en me beter kan concentreren. De toevoeging van vitamine C is ook een pluspunt, omdat het mijn geest helder houdt. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan meer weerstand tegen stress.

  2. Femke

    Dit is echt een top product! Sinds ik ben begonnen met het innemen van de Orthica Stress Vitamine B Complex voel ik me veel beter en energieker. Ik heb een drukke baan en een gezin, waardoor ik snel vermoeid raak en moeite heb om me te concentreren. Met dit supplement voel ik me meer gefocust en minder vermoeid, waardoor ik mijn dagelijkse taken gemakkelijker kan uitvoeren. Het feit dat dit supplement ontwikkeld is vanuit wetenschappelijke inzichten geeft me ook veel vertrouwen dat ik een kwalitatief en effectief product gebruik. Aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bevat niacine dat kort na inname een onschuldige rode verkleuring van de huid kan geven (flush). Dit verdwijnt weer snel. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Waar is vitamine b goed voor?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Stress B-Complex Tabletten?

Mensen ervaren over het algemeen positieve effecten na het gebruik van Orthica Stress B-Complex Tabletten. Het supplement wordt vooral gewaardeerd vanwege de aanwezigheid van alle B-vitaminen en de extra toevoeging van vitamine C, wat bijdraagt aan een heldere geest en bij geestelijke inspanning. Bovendien vinden gebruikers het fijn dat het supplement geen synthetische conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen bevat.

Waarom deze Orthica Stress B-Complex Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat alle B-vitaminen bevat en extra vitamine C toevoegt, dan is deze aanbieding van Orthica Stress B-Complex Tabletten zeker de moeite waard om te overwegen. Bovendien is het supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten. Met deze aanbieding krijg je meer waar voor je geld en kan je langer van de voordelen van het supplement genieten.

Wat zijn de voordelen van Orthica Stress B-Complex Tabletten?

Orthica Stress B-Complex Tabletten bevatten alle B-vitaminen, waaronder B5, B12, foliumzuur en de actieve vorm van vitamine B6. Deze vitaminen dragen bij aan geestelijke veerkracht, een goede leerprestatie en een beter concentratievermogen. Daarnaast bevat het supplement ook nog 75 mg vitamine C, dat bijdraagt aan een heldere geest en bij geestelijke inspanning. Bovendien bevat het supplement geen synthetische conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en is het geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Heeft Orthica Stress B-Complex Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Orthica Stress B-Complex Tabletten. Het supplement is veilig en bevat geen synthetische conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. Toch kan het zijn dat sommige mensen overgevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten in het supplement. Het is daarom altijd belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel een arts of apotheker te raadplegen.