Orthovitaal Vitamine B12 1.000 mcg

  • 100 Tabletten
  • 100 Tabletten

9.95

Op voorraad
€0.10 per Tabletten

Vitamine B12 is in verschillende vormen bruikbaar voor het lichaam. Dit supplement bevat cyanocobalamine, welke door het lichaam wordt omgezet en vanuit daar voor tal van lichaamsprocessen kan worden ingezet. Er zijn diverse B12 producten in het assortiment van OrthoVitaal, dus mochten toevoegingen van folaat of actieve B6 van waarde zijn zijn er diverse andere product mogelijkheden.

Er is veel onderzoek gedaan naar vitamine B12, dit heeft geresulteerd in vele gezondheidsclaims die met deze vitamine gemaakt mogen worden. Zo helpt Vitamine B12 de natuurlijke energie te activeren, de vermoeidheid en moeheid te verminderen en helpt het bij de aanmaak van cellen en weefsels. Daarnaast draagt deze vitamine positief bij aan de geestelijke veerkracht, de gemoedstoestand, de leerprestaties, het geheugen en de concentratie.

Als laatste ondersteunt vitamine B12 het immuunsysteem, de opbouw van zenuwcellen en draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel.

Lees meer <
  • B12 is onder andere goed bij vermoeidheid of moeheid
  • Smelttablet, prettig in gebruik
  • Met natuurlijk zwarte bessen poeder toegevoegd

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

cyanocobalamine, hulpstoffen (isomalt, MCC, magnesium stearaat (veg.), silicium dioxide, zwarte bessenpoeder. bosvruchtenaroma).

Gebruik

1 x per dag 1 tablet onder de tong laten smelten. Er mag ook op de tablet gekauwd worden. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Reviews

  1. Annebelle

    Was een periode ontzettend vermoeid, en werd op dit supplement gewezen. Merk dat mijn energieniveau beter is!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk