Orthovitaal Vitamine B12 1.000 mcg

12.95

Op voorraad

Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten is ontwikkeld om te voorzien in de behoefte aan vitamine B12 in het lichaam. Vitamine B12 is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen, het zenuwstelsel en het activeren van de natuurlijke energie in het lichaam. Dit supplement bevat cyanocobalamine, een vorm van vitamine B12 die door het lichaam kan worden gebruikt. Bovendien zijn de tabletten gemakkelijk in gebruik omdat ze opgelost kunnen worden door te zuigen en is er natuurlijk zwarte bessen poeder toegevoegd voor de smaak.

Een gebrek aan vitamine B12 kan leiden tot een tekort aan energie, vermoeidheid en bloedarmoede. Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten helpt bij het aanvullen van het tekort en ondersteunt zo de normale werking van het lichaam. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten, omdat vitamine B12 vooral voorkomt in dierlijke producten. Het gebruik van zuigtabletten maakt het bovendien gemakkelijk voor mensen met slikproblemen om de aanbevolen hoeveelheid binnen te krijgen.

Lees meer <
 • B12 is onder andere goed bij vermoeidheid of moeheid

 • Smelttablet, prettig in gebruik

 • Met natuurlijk zwarte bessen poeder toegevoegd

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine b12

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine B12

Daily Co Vitamine B12

Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Ingrediënten

Samenstelling

RI*
Diversen
Vitamine B12 (cyanocobalamine) 1000 mcg 40000%
Zwarte bessenpoeder 1.6 mg

Ingrediënten
cyanocobalamine, hulpstoffen (isomalt, MCC, magnesium stearaat (veg.), silicium dioxide, zwarte bessenpoeder. bosvruchtenaroma).

Gebruik

1 x per dag 1 tablet onder de tong laten smelten. Er mag ook op de tablet gekauwd worden. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Orthovitaal reviews

 1. Annebelle

  Was een periode ontzettend vermoeid, en werd op dit supplement gewezen. Merk dat mijn energieniveau beter is!

 2. Iris

  Ik gebruik Orthovitaal Vitamine B12 1.000 mcg nu al een tijdje en ik merk duidelijk het verschil. Ik voel me veel energieker en heb geen last meer van vermoeidheid en moeheid. Daarnaast merk ik ook dat mijn concentratie verbeterd is en mijn geestelijke veerkracht toegenomen is. Dit supplement is makkelijk in te nemen en heeft geen vervelende nasmaak, dus ik zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een goede vitamine B12 supplement.

 3. Romy

  Ik ben erg tevreden met dit Vitamine B12 supplement van Orthovitaal. Het bevat het belangrijke cyanocobalamine en heeft duidelijk een positief effect op mijn lichaam en geest. Ik vind het fijn dat er diverse B12 producten in het assortiment zijn, zodat ik de keuze heb om toevoegingen van folaat of actieve B6 te nemen als ik dit nodig heb. Ik merk dat Orthovitaal een hoogwaardig merk is met goede producten en ik zal zeker in de toekomst meer van hun supplementen proberen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is vitamine b12 goed voor?

Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd komt met name voor in dierlijke producten en is een essentiële vitamine die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder de rode bloedcellen, zenuwstelsel en energieproductie. Veganisten en vegetariërs lopen een verhoogd risico op een tekort aan vitamine B12.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten?

Het supplement Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten heeft positieve ervaringen opgeleverd. Veel gebruikers merken dat hun vermoeidheid en futloosheid afnemen na het gebruik van dit supplement. Daarnaast zijn er gebruikers die aangeven dat hun concentratievermogen is verbeterd. Het supplement wordt ook als gebruiksvriendelijk ervaren, doordat het als zuigtablet kan worden ingenomen en er natuurlijke zwarte bessen poeder aan is toegevoegd voor een aangename smaak.

Waarom deze Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten aanbieding kopen?

De aanbieding van Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten is een voordelige optie om dit supplement uit te proberen. Door de aanbieding betaal je tijdelijk minder dan de normale prijs, wat het een aantrekkelijke keuze maakt. Daarnaast kan het aanvullen van een eventueel tekort aan vitamine B12 met dit supplement bijdragen aan een verbeterde gezondheid en vitaliteit.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten?

Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten heeft verschillende voordelen. Het supplement vult een eventueel tekort aan vitamine B12 aan en kan daarmee bijdragen aan een verbeterde gezondheid en vitaliteit. Het ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes en draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel. Ook activeert het de natuurlijke energie in het lichaam. Het supplement is bovendien gemakkelijk in gebruik doordat het als zuigtablet kan worden ingenomen en er natuurlijke zwarte bessen poeder aan is toegevoegd voor een aangename smaak.

Heeft Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten bijwerkingen?

Er zijn geen ernstige bijwerkingen bekend van het gebruik van Orthovitaal Vitamine B12 1000 Mcg Zuigtabletten. Het supplement is veilig in gebruik, mits je je aan de aanbevolen dosering houdt. Een te hoge dosering kan echter wel leiden tot lichte bijwerkingen zoals hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Als je twijfelt over het gebruik van dit supplement, is het verstandig om eerst advies in te winnen bij een arts.