Vitakruid Vitamine B12 5000 mcg Methylcobalamine 60 tabletten

14.90

Meer energie en minder futloos!
Een laag vitamine B12 niveau kan zich op verschillende manieren uiten. Dit hoogwaardige vitamine supplement heeft een aantoonbaar gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*. Daarnaast heeft vitamine B12 methylcobalamine een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen*.  Bovendien zorgt de B12 Methylcobalamine 5000 µg voor een verbeterde functie van het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en heeft het een rol in het celvernieuwingsproces*. 

  • Meer energie en minder futloos!
  • Gunstige invloed op vermindering vermoeidheid en futloosheid*
  • Vitamine B12 suppletie wordt aangeraden voor Veganisten.

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Xylitol (zoetstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), natuurlijke kersen aroma (smaakstof), Vitamine B12 (Methylcobalamine), silicium dioxide (bindmiddel).

Gebruik

1 x daags 1 tablet laten smelten onder de tong. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Vitamine B12 5000 mcg Methylcobalamine 60 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Te weinig vitamine B12 in het lichaam kan klachten geven, zoals gevoelloze vingers en tenen, tintelingen, bewegingen gaan minder precies, problemen met uw evenwicht. Een tekort aan vitamine B12 komt echter zelden voor, dit omdat het lichaam vitamine B12 kan opslaan en dus een voorraad heeft. Krijg je langere periode te weinig vitamine B12 binnen, dan is dat pas na lange tijd merkbaar. Vaak na enkele maanden, of zelfs een jaar. Je lichaam maakt eerst de voorraad op. Wat zijn symptomen van een vitamine B12 tekort? De vitamines van een vitamine B-complex vind je in bruin brood, graanproducten, aardappelen, groente, vis, vlees en vleeswaren, melk en melkproducten en noten. Vitamine B12 kan ook in plantaardige producten voorkomen zoals zeewier en algen. Een nadeel hiervan is dat dit een vorm is die niet goed kan worden opgenomen door het lichaam. Waar zit veel vitamine B12 in? B-vitamines verhogen de natuurlijke energie in het lichaam. Dit komt omdat B-vitamines belangrijk zijn binnen onze stofwisseling. Vitamine B maakt energie vrij uit de voeding, door een rol te spelen in de verbranding van koolhydraten, vetten en eiwitten. Elke B-vitamine heeft zijn eigen specifieke werking in het lichaam. Vitamine B12 is nodig voor uw bloed en zenuwen. Zo bevordert Vitamine B12 de aanmaak van de rode bloedcellen. De rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Wat doet Vitamine B12 met je lichaam? Vitamine B12 (cobalamine) is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om het zuurstof in je bloed te vervoeren. Ook is vitamine B12 nodig voor het zenuwstelsel en een goede werking hiervan. Vitamine B12 zit alleen in dierlijke producten. Veganisten wordt daarom ook aangeraden een vitamine B12-supplement te slikken of producten te gebruiken met toegevoegd vitamine B12. Wat is vitamine B 12?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X