AOV 331 Vitamine C calcium ascorbaat

  • 250 Gram
  • 250 Gram

30.50

€0.12 per Gram

331 Vitamine C Calcium Ascorbaat AOV 331 Vitamine C Calcium Ascorbaat is een gebufferde, niet-zure vorm van vitamine C in poedervorm. Calcium Asorbaat heeft een neutrale pH en wordt door maag en darmen goed verdragen. Bevat per dagdosering ruim 3.500 mg vitamine C. Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. Mild voor maag en darmen Waarom vitamine C uit calcium ascorbaat? Vitamine C uit ascorbinezuur is voor een hoge inname niet altijd geschikt, vanwege de zuurgraad. Door vitamine C te binden aan calcium, ontstaat de niet-zure vorm calcium ascorbaat. Deze vorm is goed opneembaar. Vitamine C kan ook gebonden worden aan magnesium. AOV verkoopt deze vorm van vitamine C in 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat. Gezondheidsvoordelen van calcium Voor dit vitamine C-supplement geldt een dagdosering van 4,5 gram. Vitamine C Calcium Ascorbaat bevat 3.541 mg vitamine C en 410 mg calcium per dagdosering. Calcium bevordert de energiestofwisseling, ondersteunt de botten en is goed voor de spieren. Met het handige doseerlepeltje kun je gemakkelijk de gewenste hoeveelheid afmeten en zelf doseren. Eén gram vitamine C poeder is circa ½ doseerlepeltje. Oplossen in water bij de maaltijd. Vitamine C en weerstand Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand en helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen. Als antioxidant helpt het je lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en zonlicht. Ook bevordert vitamine C de opname van ijzer. Maar ook bij trainings- en sportinspanning is vitamine C een belangrijke vitamine om de weerstand te bevorderen tijdens en na fysieke inspanningen

  • Niet zure vorm van vitamine C en daarom mild voor maag en darmen
  • Vitamine C calcium ascorbaat in poedervorm is eenvoudig te doseren
  • Met handig doseerlepeltje

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (4,5 gram):
Calcium ascorbaat-complex 4.500 mg
waarvan vitamine C 3.541 mg (4.426% RI*)
en calcium 410 mg (51% RI*)
Gemiddelde zuurgraad: pH 7.3
*RI = Referentie Inname

Ingrediënten
Vitamine C (Calcium ascorbaat)

Gebruik

1-3 x daags 1,5 gram (= 1 doseerlepeltje) oplossen in water bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AOV 331 Vitamine C calcium ascorbaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk