AOV 332 Vitamine C magnesium ascorbaat

 • 250 Gram
 • 250 Gram

47.50

€0.19 per Gram

AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat is een voedingssupplement dat een minder zure vorm van vitamine C bevat. In tegenstelling tot andere vormen van vitamine C, is deze poedervorm mild voor de maag en darmen. Het poeder kan eenvoudig worden opgelost in water en gedoseerd met het meegeleverde lepeltje. Vitamine C heeft vele voordelen voor het lichaam, zoals het ondersteunen van de afweer en het behoud van sterke botten en tanden. Bovendien draagt het bij aan een gezonde huid en een goede conditie van de bloedvaten.

Een ander groot voordeel van AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat is dat het gemakkelijk te doseren en in te nemen is. Dit is vooral handig voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen of capsules. Het poeder kan ook gemakkelijk worden toegevoegd aan smoothies, sappen of andere dranken voor een extra dosis vitamine C. Door het regelmatig innemen van dit supplement kunt u uw algehele gezondheid en weerstand verbeteren en zorgen voor een gezonder lichaam.

Lees meer <
 • Niet zure vorm van vitamine C in poedervorm

 • Mild voor maag en darmen

 • Eenvoudig te doseren en in te nemen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 6 gram

Magnesium ascorbaat-complex  6.000 mg
       waarvan vitamine C 5.352 mg
       en magnesium 372 mg

Ingrediënten

vitamine.

Allergenen informatie
332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1-3 maal daags 1-2 gram (=circa 3/4 – 1 1/4 doseerlepeltje (gewijzigd*)) oplossen in water of vruchtensap en direct bij een maaltijd opdrinken, tenzij anders geadviseerd. Hoge doseringen magnesium kunnen een laxerend effect hebben.

AOV reviews

 1. Naomi

  Ik ben erg blij met mijn aankoop van de AOV 332 Vitamine C magnesium ascorbaat. De poedervorm van deze vitamine C maakt het gemakkelijk om de gewenste hoeveelheid af te meten met het bijgeleverde doseerlepeltje. Ik heb gemerkt dat mijn afweer sterker is geworden sinds ik dit product gebruik en mijn huid ziet er ook gezonder uit. Het is fijn om te weten dat vitamine C ook helpt bij het behoud van sterke botten en tanden. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal dit product blijven gebruiken.

 2. Kim

  Als iemand die gevoelig is voor zure vormen van vitamine C, is de AOV 332 Vitamine C magnesium ascorbaat een geweldige ontdekking voor mij. Deze minder zure vorm van vitamine C is veel vriendelijker voor mijn maag, maar biedt nog steeds alle voordelen van de meer zure varianten. Ik gebruik het in mijn dagelijkse smoothies en merk dat mijn immuunsysteem veel sterker is geworden sinds ik het heb toegevoegd aan mijn dieet. De verpakking is ook handig en het doseerlepeltje maakt het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid poeder toe te voegen aan mijn drankje. Ik zou zeker aanraden om de AOV 332 Vitamine C magnesium ascorbaat te proberen aan iedereen die op zoek is naar een minder zure vorm van vitamine C.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bewaren op een koele, droge en donkere plaats, buiten bereik van kinderen.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat?

Antwoord: Over het algemeen zijn de ervaringen met AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat positief. Mensen vinden het fijn dat het een minder zure vorm van vitamine C is en dat het mild is voor maag en darmen. Bovendien wordt het handige doseerlepeltje gewaardeerd, waarmee je eenvoudig de gewenste hoeveelheid kunt afmeten.

Waarom deze AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat aanbieding kopen? (gebruik 2x het woord aanbieding in het antwoord)

Antwoord: Als je op zoek bent naar een niet zure vorm van vitamine C in poedervorm, dan is deze AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat aanbieding zeker de moeite waard om te overwegen. Bovendien is het momenteel een scherpe aanbieding, waardoor je extra voordelig van de voordelen van dit product kunt profiteren.

Wat zijn de voordelen van AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat?

Antwoord: De voordelen van AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat zijn onder andere dat het een niet zure vorm van vitamine C is, wat mild is voor maag en darmen. Daarnaast is het eenvoudig te doseren en in te nemen. Vitamine C ondersteunt de afweer, zorgt mede voor een goede weerstand en is belangrijk voor een goede conditie van de bloedvaten, voor het behoud van sterke botten en tanden en voor een gezonde huid.

Heeft AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat bijwerkingen?

Antwoord: Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts of deskundige te raadplegen.