Daily Co Vitamine C 1000

 • 60 Tabletten
 • 60 Tabletten

22.50

Op voorraad
€0.38 per tablet

Vitamine C 1000 van Daily Co is een hoog gedoseerd Vitamine C supplement met daaraan toegevoegd citrus bio flavonoïde en rozenbottel. Deze combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat dit een echte weerstandsbooster is! Vitamine C ondersteunt allerlei belangrijke processen in het lichaam en draagt op vele vlakken bij een je gezondheid. Er is verder veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van Vitamine C, dit heeft geleid tot vele onderbouwde gezondheidsclaims.

Van Vitamine C wordt altijd aangenomen dat dit alleen bijdraagt aan een goede weerstand, hiermee zou je het ingrediënt Vitamine C eigenlijk te kort doen. Het heeft namelijk talloze gezondheidsvoordelen, wist je bijvoorbeeld dat Vitamine C bijdraagt aan leerprestaties en de gemoedstoestand? Vitamine C is met recht een echte alleskunner!

Lees meer <
 • maar liefst 1000 mg per tablet

 • met extra toegevoegde citrus bioflavonoide en rozenbottel

 • slechts 1 tablet per dag

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

AOV 333 Vitamine C ascorbyl palmitaat

AOV 333 Vitamine C ascorbyl palmitaat

Ingrediënten

Bevat per tablet:

Vitamine C 1000 1000 mg 1250%
Rozenbottel 25 mg
Citrus bio flavonoïden 25 mg

Ingrediënten:

Vitaminen, bindmiddel (isomalt), vulmiddel (MCC), anti-klontermiddelen (magnesium stearaat, silicium dioxide).

Gebruik

1 tablet per dag innemen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Daily Co reviews

 1. Romy

  Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop van Daily Co Vitamine C 1000! Het is een hoog gedoseerd supplement dat in combinatie met citrus bio flavonoïde en rozenbottel niet alleen mijn weerstand een boost geeft, maar ook bijdraagt aan mijn algehele gezondheid. Ik merk dat ik me energieker voel sinds ik deze vitamine C neem en het heeft zelfs een positieve invloed op mijn gemoedstoestand en leerprestaties. De capsules zijn makkelijk in te nemen en ik heb geen last van vervelende bijwerkingen. Ik raad dit product zeker aan aan iedereen die zijn gezondheid een extra boost wilt geven!

 2. Lisa

  De Daily Co Vitamine C 1000 is een geweldig product! Ik merk dat mijn weerstand verbeterd is sinds ik dit supplement dagelijks neem. Ik heb minder last van verkoudheden en kan me beter beschermen tegen ziektes. Het feit dat er citrus bio flavonoïde en rozenbottel aan is toegevoegd maakt dit product extra waardevol. Ik voel me gezonder en minder vermoeid sinds ik dit product gebruik. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en de verpakking is handig om mee te nemen. Ik kan dit product aan iedereen aanbevelen die zijn gezondheid serieus neemt!

 3. zoritoler imol

  Hi! I’ve been following your weblog for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Atascocita Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent work!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en op kamertemperatuur bewaren.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige