Daily Co Vitamine C 1000

   13.95

   Op voorraad

   Vitamine C 1000 van Daily Co is een hoog gedoseerd Vitamine C supplement met daaraan toegevoegd citrus bio flavonoïde en rozenbottel. Deze combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat dit een echte weerstandsbooster is! Vitamine C ondersteunt allerlei belangrijke processen in het lichaam en draagt op vele vlakken bij een je gezondheid. Er is verder veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van Vitamine C, dit heeft geleid tot vele onderbouwde gezondheidsclaims.

   Van Vitamine C wordt altijd aangenomen dat dit alleen bijdraagt aan een goede weerstand, hiermee zou je het ingrediënt Vitamine C eigenlijk te kort doen. Het heeft namelijk talloze gezondheidsvoordelen, wist je bijvoorbeeld dat Vitamine C bijdraagt aan leerprestaties en de gemoedstoestand? Vitamine C is met recht een echte alleskunner!

   • maar liefst 1000 mg per tablet
   • met extra toegevoegde citrus bioflavonoide en rozenbottel
   • slechts 1 tablet per dag

   Anderen kochten ook

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Bevat per tablet:

   Vitamine C 1000 1000 mg 1250%
   Rozenbottel 25 mg
   Citrus bio flavonoïden 25 mg

   Ingrediënten:

   Vitaminen, bindmiddel (isomalt), vulmiddel (MCC), anti-klontermiddelen (magnesium stearaat, silicium dioxide).

   Gebruik

   1 tablet per dag innemen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Daily Co Vitamine C 1000” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Veelgestelde vragen

   Wat is vitamine C?
   Vitamine C is een wateroplosbare vitamine. Vitamine C of ascorbinezuur is veruit de bekendste vitamine. Al in de 16e eeuw wisten zeelieden dat citrusvruchten en verse groente scheurbuik konden voorkomen. Pas veel later werd bekend dat deze ziekte verband hield met een ernstig tekort aan vitamine C.

   Andere benamingen voor vitamine C

   De chemische naam voor de natuurlijke vorm van vitamine C in eten en drinken is L-ascorbinezuur. Op het etiket van voedingsmiddelen kan vitamine C ook staan als E300 of E301 (natriumascorbaat), wanneer het is toegevoegd om de houdbaarheid te verbeteren.

   Waar zit vitamine C in?

   Vitamine C zit in fruit, groente en aardappelen, met name in bepaalde koolsoorten, paprika, citrusfruit, kiwi’s, bessen en aardbeien.

   Waarschuwingen

   Droog en op kamertemperatuur bewaren.

   Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk