Davitamon C Forte + Extra D3

9.99

Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten biedt een combinatie van vitamine C, vitamine D, selenium en zink. De hoge dosering van vitamine C heeft een positief effect op de weerstand bij lichamelijke inspanning en draagt bij aan de natuurlijke energie van het lichaam. Daarnaast ondersteunen de vitamines en mineralen de afweer en helpen ze het natuurlijk afweersysteem van het lichaamscellen. Een bijzonder aspect van dit supplement is dat de vitamines en mineralen geleidelijk vrijkomen. Wanneer u Davitamon Vitamine C + Extra D3 ‘s ochtends inneemt, krijgt uw lichaam gedurende de dag de beschikking over vitamine C, D, E, zink en selenium. Dit zorgt voor een continue en gelijkmatige aanvoer van deze voedingsstoffen gedurende de dag.

De combinatie van vitamine C, vitamine D, selenium en zink in Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten kan bijdragen aan een betere weerstand en meer energie gedurende de dag. Vitamine C kan het immuunsysteem versterken en bijdragen aan een betere fysieke prestatie. Vitamine D en zink spelen een belangrijke rol bij het behoud van een gezond immuunsysteem en dragen bij aan het behoud van sterke botten en tanden. Selenium is een antioxidant die het lichaam helpt bij de bescherming van de lichaamscellen tegen vrije radicalen. Door de geleidelijke afgifte van deze voedingsstoffen gedurende de dag, krijgt het lichaam een constante toevoer van deze belangrijke voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond lichaam.

Lees meer <
  • Extra energie bij vermoeidheid

  • Helpt in stress-situaties

  • Positieve invloed op de weerstand en het immuunsysteem

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Vitamines   RI*
C 600 mg 750%
D3 (cholecalciferol) 10 μg 200%
E 12 mg 100%
Mineralen    
Selenium 55 μg 100%
Zink 10 mg 100%

* Referentie inname

Ingrediënten

Vitamines, vulstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, zuurteregelaar: dicalciumfosfaat, antiklontermiddelen: vetzuren, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren, mineralen, kleurstof: titaandioxide, middellange keten triglyceriden, stabilisator: glycerol.

Gebruik

Volwassenen dagelijks 1 tablet met voldoende water innemen.

Davitamon reviews

  1. Lisa

    Ik ben dol op de Davitamon C Forte + Extra D3 supplementen! Ik neem ze elke ochtend bij het ontbijt en voel me de hele dag energieker en gezonder. De combinatie van vitamine C, D, selenium en zink ondersteunen mijn immuunsysteem en helpen mij om allerlei ziektes te voorkomen. Daarnaast zijn de supplementen gemakkelijk in te nemen en hebben ze geen rare smaak. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die zijn of haar gezondheid serieus neemt!

  2. Anne

    Ik was al een tijdje op zoek naar een supplement dat mijn immuunsysteem zou ondersteunen, en ik denk dat ik eindelijk het perfecte product heb gevonden! Davitamon C Forte + Extra D3 is een geweldige formule die me de juiste hoeveelheid vitamine C, D, selenium en zink geeft die mijn lichaam nodig heeft. Ik voel me veel meer alert en energiek sinds ik deze supplementen gebruik, en mijn huid ziet er ook beter uit. Ik heb ook gemerkt dat ik minder snel ziek word, vooral in de wintermaanden. Ik vind dit product echt geweldig en zal het blijven gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten. Ze geven aan dat het supplement hun weerstand verbetert en hen meer energie geeft. Daarnaast vinden mensen het prettig dat de vitamines en mineralen geleidelijk vrijkomen, zodat ze gedurende de dag worden voorzien van de benodigde voedingsstoffen.

Waarom deze Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten aanbieding kopen?

Als u op zoek bent naar een supplement dat uw weerstand kan verbeteren en uw energieniveau kan verhogen, is deze aanbieding van Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten zeker het overwegen waard. Bovendien bevat dit supplement niet alleen vitamine C, maar ook vitamine D, selenium en zink, die allemaal bijdragen aan een gezond afweersysteem. En doordat de voedingsstoffen geleidelijk vrijkomen, krijgt u gedurende de dag de benodigde dosis binnen.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten?

Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten biedt verschillende voordelen. Ten eerste draagt het bij aan uw weerstand en energieniveau dankzij de hoge dosering vitamine C. Daarnaast ondersteunen de toegevoegde vitamine D, selenium en zink uw afweersysteem en helpen ze uw lichaamscellen gezond te houden. Een ander voordeel van dit supplement is dat de voedingsstoffen geleidelijk vrijkomen, zodat u gedurende de dag de benodigde dosis binnenkrijgt.

Heeft Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten bijwerkingen?

Davitamon Vitamine C + Extra D3 Tabletten is over het algemeen veilig voor gebruik en heeft weinig tot geen bijwerkingen. Echter, bij zeer hoge doses kan vitamine C diarree veroorzaken. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en niet meer dan 1 tablet per dag te nemen. Als u twijfelt of dit supplement geschikt is voor u, raadpleeg dan eerst uw arts of apotheker.