Davitamon Vitamine C + Extra D3

4.99

Davitamon C + Extra D3 Tabletten bevat een hoge dosering vitamine C, vitamine D, selenium en zink die bijdragen aan een gezond immuunsysteem en het behoud van sterke botten. Vitamine C staat bekend om zijn krachtige antioxidanteigenschappen en speelt een belangrijke rol bij het beschermen van cellen en weefsels tegen oxidatieve stress. Vitamine D is nodig voor de opname van calcium en fosfor uit de voeding en draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden. Selenium en zink zijn essentiële mineralen die bijdragen aan een gezond immuunsysteem.

Het gebruik van Davitamon C + Extra D3 Tabletten kan bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem en het behoud van sterke botten en tanden. Daarnaast biedt het supplement bescherming tegen oxidatieve stress en kan het helpen om vermoeidheid te verminderen. Het is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan extra ondersteuning van het immuunsysteem, zoals tijdens de wintermaanden of bij een verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen, bijvoorbeeld tijdens een periode van stress of intensief sporten. Het supplement is gemakkelijk in te nemen en kan dagelijks worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Lees meer <
  • Extra energie bij vermoeidheid

  • Goed voor ondersteuning in stress-situaties

  • Goed voor de weerstand en het immuunsysteem

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 bruistablet

    RI*
Vitamines    
C 600 mg 750%
D3 (cholecalciferol) 5 µg 100%
Mineralen    
Selenium 55 µg 100%
Zink 10 mg 100%

* Referentie inname volgens de gezondheidsraad

 

Ingrediënten
Voedingszuur: citroenzuur, rijsmiddelen, natriumbicarbonaat, vitamines, vulstof: sorbitol, natuurlijk aroma, zoetstoffen: natriumcyclamaat, natriumsacharine, mineralen.

Gebruik

Volwassenen dagelijks 1 bruistablet.

Davitamon reviews

  1. Kim

    Ik ben blij dat ik Davitamon Vitamine C + Extra D3 heb geprobeerd! De combinatie van vitamine C, D, selenium en zink in een bruistablet heeft mijn immuunsysteem een boost gegeven en mij geholpen om gezond te blijven. De bruistabletten hebben een lekkere sinaasappelsmaak en zijn gemakkelijk op te lossen in een glas water. Ik heb gemerkt dat ik mij fitter voel sinds ik deze vitaminesupplementen gebruik. Een echte aanrader!

  2. Julia

    Davitamon Vitamine C + Extra D3 is mijn nieuwe favoriete vitaminesupplement! Ik ben erg blij met de combinatie van vitamine C, D, selenium en zink in een bruistablet omdat dit belangrijke voedingsstoffen zijn die bijdragen aan een gezonde levensstijl. De bruistabletten zijn gemakkelijk op te lossen in een glas water en hebben een lekkere smaak. Ik heb gemerkt dat ik mij energieker voel sinds ik dit product gebruik. Ik kan dit product van harte aanbevelen aan iedereen die zijn of haar immuunsysteem wil versterken en gezond wil blijven.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon C + Extra D3 Tabletten?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met Davitamon C + Extra D3 Tabletten. Ze merken dat ze zich fitter en energieker voelen. Ook zijn er gebruikers die aangeven dat hun weerstand is verbeterd sinds ze dit supplement gebruiken. Natuurlijk kan het effect per persoon verschillen, dus het is altijd verstandig om eerst uw huisarts te raadplegen voordat u begint met het gebruiken van dit supplement.

Waarom deze Davitamon C + Extra D3 Tabletten aanbieding kopen? (gebruik 2x het woord aanbieding in het antwoord)

De Davitamon C + Extra D3 Tabletten aanbieding is een goede deal als u op zoek bent naar een supplement dat uw weerstand kan ondersteunen. Door de combinatie van vitamine C, vitamine D, selenium en zink krijgt uw lichaam de nodige vitaminen en mineralen binnen. Bovendien bespaart u geld door deze aanbieding te kopen, want u betaalt tijdelijk een lagere prijs dan normaal.

Wat zijn de voordelen van Davitamon C + Extra D3 Tabletten?

Davitamon C + Extra D3 Tabletten bevatten een combinatie van vitaminen en mineralen die uw lichaam kunnen ondersteunen. Zo kan vitamine C helpen bij de opname van ijzer, terwijl vitamine D belangrijk is voor het behoud van sterke botten en tanden. Selenium en zink dragen bij aan een gezonde werking van het immuunsysteem. Door regelmatig Davitamon C + Extra D3 Tabletten te gebruiken, kunt u dus bijdragen aan een gezond lichaam.

Heeft Davitamon C + Extra D3 Tabletten bijwerkingen?

Davitamon C + Extra D3 Tabletten zijn over het algemeen veilig om te gebruiken en hebben geen ernstige bijwerkingen. In sommige gevallen kunnen gebruikers last krijgen van milde bijwerkingen, zoals misselijkheid, maagklachten of diarree. Als u last krijgt van bijwerkingen, kunt u het beste stoppen met het gebruik van het supplement en contact opnemen met uw huisarts.