Vitakruid Vitamine C poeder calcium- & magnesiumascorbaat

 • 260 Gram
 • 260 Gram

25.90

€0.10 per Gram

Vitakruid Vitamine C Poeder is een voedingssupplement dat bijdraagt aan een gezond immuunsysteem. Vitamine C is een belangrijke voedingsstof voor ons lichaam omdat het bijdraagt aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels, maar ook de weerstand bevordert tijdens en na fysieke inspanning. Deze poedervorm van vitamine C bevat een ontzuurde vorm van ascorbinezuur, waardoor het goed oplosbaar is in water. Daarnaast bevat het hoge doseringen vitamine C per maatschep, namelijk 2067 mg, wat een hogere dosering is dan wat je normaliter uit je dagelijkse voeding haalt. Het voedingssupplement is gemakkelijk te doseren met het bijgeleverde maatschepje en te mengen met water, zonder dat het gaat klonteren.

Naast het bevorderen van een gezond immuunsysteem en beschermen van gezonde cellen en weefsels, biedt Vitakruid Vitamine C Poeder nog meer gezondheidsvoordelen. Zo draagt vitamine C bij aan de vorming van collageen, waardoor het bijdraagt aan de samenstelling van sterke botten en het behoud van sterke tanden en tandvlees. Vitamine C is ook belangrijk voor een gunstige werking van de bloedvaten en het energiemetabolisme, waardoor het vermoeidheid en moeheid vermindert. Daarnaast heeft vitamine C een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en de gemoedstoestand. Het supplement helpt ook bij het beschermen van de huid tegen invloeden van vervuiling en zonlicht.

Lees meer <
 • De ontzuurde vorm van vitamine C (ascorbaat)

 • Hoge dosering vitamine C per maatschep (2067 mg)

 • Goed oplosbaar in water

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per maatschep

*RI
Vitamine C (calcium/magnesiumascorbaat) 2067 mg 2584%
Calcium (ascorbaat) 156.8 mg 20%
Magnesium (ascorbaat) 81.8 mg 22%

*RI= Referentie Inname

Ingrediënten

Calcium (L-ascorbaat), Magnesium (L-ascorbaat), sinaasappel aroma (smaakstof).

Allergenen informatie
Vrij van GMO, gluten, gist en lactose.

Gebruik

Neem ½ tot 1 maatschep per dag, tenzij anders geadviseerd. Mengen met water of andere vloeistof naar keuze.

Vitakruid reviews

 1. Annemerel

  Makkelijk in te nemen en het was snel geleverd. Al met al tevreden over de vitamine C van Vitakruid.

 2. Laura

  Ik was al lang op zoek naar een vitamine C supplement dat geen negatieve bijwerkingen zou veroorzaken, en dit poeder heeft tot nu toe aan al mijn verwachtingen voldaan. Het calcium- en magnesiumascorbaat garandeert dat mijn lichaam de vitamine C optimaal gebruikt, en ik voel me sinds ik het gebruik veel energieker en gezonder. Het poeder lost makkelijk op in water of sap, dus het is ook nog eens heel simpel in gebruik. Ik ben super tevreden!

 3. Kim

  Ik ben erg blij met dit vitamine C poeder van Vitakruid. De combinatie van calcium- en magnesiumascorbaat zorgt ervoor dat ik geen last heb van maagklachten, terwijl ik meteen een flinke dosis vitamine C binnenkrijg. Ik merk dat mijn immuunsysteem sinds ik het gebruik beter werkt en ik heb geen last gehad van verkoudheid, terwijl mijn collega’s wel allemaal ziek zijn geworden. Ook de prijs/kwaliteit verhouding vind ik top – dit poeder is zeker zijn geld waard. Kortom, ik raad het iedereen aan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Vitamine C Poeder?

Veel gebruikers van Vitakruid Vitamine C Poeder zijn tevreden met het product en hebben positieve ervaringen gedeeld. Ze merken dat het bijdraagt aan hun immuunsysteem en dat ze zich energieker voelen. Sommige gebruikers geven aan dat ze minder last hebben van vermoeidheid en een betere huid hebben sinds ze het product gebruiken.

Waarom deze Vitakruid Vitamine C Poeder aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat een belangrijke bijdrage kan leveren aan je immuunsysteem en andere gezondheidsvoordelen biedt, dan is deze aanbieding van Vitakruid Vitamine C Poeder een goede keuze. Met een hoge dosering vitamine C per maatschep van 2067 mg en de ontzuurde vorm van vitamine C, is dit supplement goed oplosbaar in water en makkelijk te doseren. Bovendien is het gebonden aan calcium en magnesium, waardoor het maag- en darmongemakken kan verminderen.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Vitamine C Poeder?

Er zijn meerdere voordelen van Vitakruid Vitamine C Poeder. Ten eerste kan het een belangrijke bijdrage leveren aan je immuunsysteem en de weerstand tijdens en na fysieke inspanning bevorderen. Daarnaast werkt het als antioxidant en kan het gezonde cellen en weefsels helpen beschermen tegen vrije radicalen. Ook draagt het bij aan leerprestaties, een goede gemoedstoestand, geheugen en de vorming van collageen voor sterke botten en tanden. Het kan bijdragen aan een gunstige werking van de bloedvaten en energiemetabolisme en vermoeidheid verminderen. Tot slot kan het beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht en een positieve invloed hebben op het zenuwstelsel.

Heeft Vitakruid Vitamine C Poeder bijwerkingen?

Over het algemeen is Vitakruid Vitamine C Poeder veilig in gebruik en zijn er geen ernstige bijwerkingen bekend. Echter, hoge doseringen van ascorbinezuur, de bekendste vorm van vitamine C, kunnen maag- en darmongemakken veroorzaken. Gelukkig is deze variant van Vitakruid Vitamine C Poeder ontzuurd en gebonden aan calcium en magnesium, waardoor het maag- en darmongemakken kan verminderen. We raden aan om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel contact op te nemen met een arts of apotheker.