Vitals Vitamine C 1000 mg

  • 100 Tabletten
  • 100 Tabletten

17.95

€0.18 per Tabletten

Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten is een voedingssupplement dat een hoge dosering vitamine C (ascorbinezuur) bevat. Het product is verrijkt met bioflavonoïden uit citrus en rozenbottel om de biologische beschikbaarheid te bevorderen. Bioflavonoïden zijn wateroplosbare stoffen die samen met vitamine C worden aangetroffen in vers fruit en groenten. Dit supplement ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning en in een koude omgeving. Daarnaast draagt het bij aan een normale energiestofwisseling en helpt het vermoeidheid te verminderen. Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten heeft ook een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan normaal psychologisch functioneren.

De nieuwe duurzame verpakking van Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten is van PaperWise karton gemaakt, een CO2-neutraal product dat wordt gemaakt van landbouwafval dat overblijft na de oogst van boeren. Het PaperWise karton is uitstekend geschikt voor recycling, net als FSC-papier, en kan daarom gewoon in de oud-papierbak. Ook het potje en het etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Het gebruik van een recyclebare verpakking is een belangrijke stap richting een circulaire economie. Dit draagt bij aan een verminderde druk op het milieu door het verkleinen van de afvalberg en de afname van CO2-uitstoot. Daarnaast ondersteunt het gebruik van PaperWise boeren in ontwikkelingslanden. Het nieuwe, duurzame verpakkingsmateriaal biedt dus niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor lokale gemeenschappen.

Lees meer <
  • Hoge dosering

  • Aangevuld met bioflavonoïden ter bevordering van de biologische beschikbaarheid

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine c

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

RI*
Vitamine C (ascorbinezuur) 1000 mg 1250%
Citrusbioflavonoïdencomplex 100 mg
Waarvan hesperidine 60 mg
Rozenbottelpoeder 50 mg

* Referentie inname

Ingrediënten
Ascorbinezuur, vulstof (microkristallijne cellulose [cellulosegel]), citrusbioflavonoïdencomplex, rozenbottelpoeder (Fructus cynosbati), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1-2 tabletten per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Vitals reviews

  1. Anna

    Vitals Vitamine C 1000 mg is een geweldig product dat ik elke dag gebruik om mijn weerstand te versterken. Ik ben echt blij dat ik dit product heb ontdekt, want het helpt me om mijn lichaam gezond te houden. Het is gemakkelijk in te nemen en de tabletten smaken niet vies. Bovendien bevat het bioflavonoïden, wat de biologische beschikbaarheid van vitamine C verbetert. Ik bemerkte ook dat mijn huid er gezonder uitzag sinds ik met dit supplement ben begonnen. Al met al ben ik zeer tevreden over dit product en zal ik het zeker blijven gebruiken.

  2. Nina

    Vitals Vitamine C 1000 mg is een uitstekend product dat ik altijd bij me heb, vooral als ik reis. Ik ben een frequent reiziger en weet dat reizen kan leiden tot een verlaagde weerstand. Dit product helpt me echter om mijn lichaam gezond te houden en me te beschermen tegen ziektes. Ik heb het al een aantal keer gebruikt tijdens mijn reizen en mijn lichaam reageert er goed op. Ik vond ook het feit dat het bioflavonoïden bevat, omdat dit de opname van vitamine C verbetert. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en ik heb geen last gehad van enige bijwerkingen. Dit product heeft mijn reiservaring zoveel beter gemaakt, en ik raad het zeker aan aan andere reizigers.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten?

Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten heeft over het algemeen positieve beoordelingen. Mensen merken bijvoorbeeld dat het supplement hen helpt om vermoeidheid te verminderen en hun immuunsysteem te ondersteunen. Ook wordt de hoge dosering van 1000mg als positief ervaren.

Waarom deze Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat je immuunsysteem kan ondersteunen en vermoeidheid kan verminderen, dan is deze aanbieding van Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten een goede keuze. Bovendien bevat het supplement bioflavonoïden ter bevordering van de biologische beschikbaarheid en heeft het diverse andere gezondheidsvoordelen. De duurzame verpakking is ook een pluspunt.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten?

Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten heeft diverse gezondheidsvoordelen. Zo ondersteunt het immuunsysteem, bevordert het de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, draagt het bij aan een normale energiestofwisseling en heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel en het psychologisch functioneren. Daarnaast levert het een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, de vorming van collageen en een goede conditie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Het supplement draagt ook bij aan de opname van ijzer uit voeding en verhoogt het ijzergehalte in het bloed.

Heeft Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Vitals Vitamine C 1000mg Tabletten geen bijwerkingen bij normaal gebruik. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden. Bij hogere doseringen kunnen maag- en darmklachten optreden. Mensen met een gevoelige maag wordt aangeraden om het supplement bij de maaltijd in te nemen. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.