AOV 409 Vitamine D3 druppels 25mcg

 • 15 Ml
 • 15 Ml

14.95

€1.00 per Ml

AOV 409 Vitamine D3 Druppels zijn een vegetarisch supplement voor dagelijks gebruik. Het supplement bevat vitamine D3, dat bekend staat als de meest natuurlijke en actieve vorm van vitamine D. Vitamine D3 helpt het lichaam calcium op te nemen en ondersteunt zo het behoud van sterke botten en tanden. Het draagt ook bij aan de normale werking van het immuunsysteem en het celdelingsproces. Vooral in de winter kan een tekort aan vitamine D voorkomen. Voor bepaalde groepen mensen, zoals vrouwen boven de 50, zwangere vrouwen, mensen met een donkere huidskleur en mensen die onvoldoende zonlicht krijgen, is het extra belangrijk om voldoende vitamine D binnen te krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van een supplement. Voor mannen en vrouwen vanaf 70 jaar wordt aanbevolen dagelijks 20 mcg extra vitamine D in te nemen.

De gezondheidsvoordelen van vitamine D zijn veelzijdig en van groot belang voor het menselijk lichaam. Naast het behoud van sterke botten en tanden en ondersteuning van het immuunsysteem, draagt het ook bij aan de normale werking van de spieren. Vitamine D3 is een in vet oplosbare vitamine die het lichaam zelf kan aanmaken onder invloed van uv-straling. Het is echter niet altijd mogelijk om voldoende vitamine D uit zonlicht te halen. Een supplement kan dan een uitkomst bieden, vooral voor mensen die onvoldoende zonlicht krijgen of voor wie de huidige voeding niet voldoende vitamine D bevat. Met AOV 409 Vitamine D3 Druppels krijg je een vegetarisch supplement van hoge kwaliteit, met een natuurlijke en actieve vorm van vitamine D die het lichaam goed kan opnemen. Zo zorg je voor een gezond en sterk lichaam, het hele jaar door.

Lees meer <
 • Makkelijk doseerbaar

 • Neutrale smaak

 • Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 druppel

Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg/1.000 IE

Ingrediënten
Triglyceriden, vitamine

Gebruik

1 x daags 1 druppel bij een maaltijd.

AOV reviews

 1. Anne

  De AOV 409 Vitamine D3 druppels zijn absoluut een aanrader! Het is super eenvoudig te doseren en de druppels zijn makkelijk in te nemen. Ik was op zoek naar een vitamine D supplement vanwege een gebrek aan zonlicht in de wintermaanden en deze druppels hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik merkte al snel dat mijn weerstand verbeterde en mijn spieren soepeler aanvoelden. Het is geweldig om te weten dat ik mijn botten en tanden op lange termijn ook beter kan ondersteunen. Ik raad dit product zeker aan!

 2. Iris

  Ik ben zo blij dat ik de AOV 409 Vitamine D3 druppels heb ontdekt! Ik heb altijd last van vermoeidheid en ik denk dat het te maken heeft met een tekort aan vitamine D. Ik gebruik de druppels nu al een paar weken en ik voel me stukken energieker! Het beste van alles is dat ik nauwelijks hoef na te denken over de dagelijkse dosering. Eén druppel per dag is voldoende en het is zo makkelijk toe te voegen aan mijn routine. Dit product heeft zeker mijn aanbeveling.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplem

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 409 Vitamine D3 Druppels?

Er zijn veel positieve ervaringen met AOV 409 Vitamine D3 Druppels. Mensen merken dat hun botten sterker worden en dat hun immuunsysteem beter functioneert. Ook hebben sommige gebruikers minder last van vermoeidheid en voelen ze zich energieker. Het is belangrijk om te weten dat de resultaten kunnen verschillen per persoon en dat het gebruik van vitaminesupplementen altijd in overleg met een arts moet gebeuren.

Waarom deze AOV 409 Vitamine D3 Druppels aanbieding kopen?

Deze aanbieding is een goede manier om op een voordelige manier extra vitamine D3 binnen te krijgen. Vitamine D3 is belangrijk voor sterke botten, tanden en een goed werkend immuunsysteem. Zeker in de winter en voor mensen die niet voldoende zonlicht krijgen, kan het innemen van extra vitamine D3 belangrijk zijn. Met deze aanbieding kunt u op een gemakkelijke manier dagelijks de benodigde hoeveelheid binnenkrijgen en zo uw gezondheid ondersteunen.

Wat zijn de voordelen van AOV 409 Vitamine D3 Druppels?

AOV 409 Vitamine D3 Druppels hebben verschillende voordelen. Zo verhoogt vitamine D3 de calciumopname in de botten, wat bijdraagt aan sterke botten en tanden. Daarnaast ondersteunt vitamine D3 het immuunsysteem, helpt het bij het celdelingsproces en zorgt het voor een normale spierwerking. Ook is vitamine D3 belangrijk voor het behoud van sterke tanden en het voorkomen van vermoeidheid.

Heeft AOV 409 Vitamine D3 Druppels bijwerkingen?

Over het algemeen worden AOV 409 Vitamine D3 Druppels goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend bij normaal gebruik. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en altijd te overleggen met een arts als u medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft. Bij twijfel kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts of apotheker.