AOV 421 Vitamine D3 & K2

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

31.95

€0.53 per Capsules

AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules zijn supplementen die de natuurlijke vormen van vitamine D en K bevatten. Deze vitamines zijn belangrijk voor het behoud van sterke botten. Vitamine D3 verhoogt de opname van calcium in de botten, terwijl vitamine K2 bijdraagt aan de botaanmaak en de normale bloedstolling ondersteunt. Bovendien draagt vitamine D bij aan een goede weerstand. Door het gebruik van deze supplementen kan je dus niet alleen zorgen voor sterke botten, maar ook je weerstand en bloedstolling ondersteunen.

De nieuwe flacons van AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET wordt er bijgedragen aan een meer circulaire economie, waarbij er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Dit heeft als voordeel dat er minder afval wordt gecreëerd en dat er minder CO2-uitstoot is. Door te kiezen voor deze duurzame verpakking draag je bij aan een beter milieu terwijl je tegelijkertijd zorgt voor je eigen gezondheid met deze krachtige supplementen.

Lees meer <
 • Natuurlijke bronnen van D en K

 • Vitamine K2 ondersteunt de bloedstolling

 • Vitamine D3 zorgt mede voor een goede weerstand

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg / 1000 IE
Vitamine K2 (menaquinon, MK7) 45 mcg

Ingrediënten

natuurlijke cellulose, HPMC (vegacaps), vitamines.

Allergenen informatie
421 Vitamine D3 & K2 bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs. Vanwege bestanddelen afkomstig van dierlijke producten is dit product niet geschikt voor veganisten.

Gebruik

3 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Anna

  Wauw, ik ben echt onder de indruk van AOV 421 Vitamine D3 & K2! Het heeft me echt geholpen om mijn botten te versterken en ik voel me nu zoveel sterker. Ik merkte echt verschil nadat ik dit product een paar weken had gebruikt, mijn botten voelden minder zwak en breekbaar aan. Ik ben blij dat ik dit product heb gevonden en zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een natuurlijk supplement om hun botten te versterken.

 2. Naomi

  Dit is een geweldig supplement dat me heeft geholpen bij het behouden van een gezonde weerstand en bloedstolling. Ik voel me nu zoveel gezonder en sterker sinds ik begon met het gebruiken van AOV 421 Vitamine D3 & K2. Ik vind het fijn dat het een natuurlijk product is, zonder onnodige toevoegingen en synthetische ingrediënten. Dit is echt een must-have supplement voor iedereen die hun gezondheid wil verbeteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bewaren op een koele, droge en donkere plaats, buiten bereik van kinderen.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules. Mensen ervaren dat het product hen helpt bij het behoud van sterke botten en bijdraagt aan een goede weerstand. Ook wordt de duurzame verpakking gewaardeerd. We raden aan om de dosering en gebruiksaanwijzing op te volgen voor optimale resultaten.

Waarom deze aanbieding van AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules kopen?

De aanbieding van AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules biedt een unieke kans om dit hoogwaardige supplement voordelig te proberen. De capsules bevatten de natuurlijke vorm van vitamine D en K en ondersteunen de botten en botaanmaak, bloedstolling en weerstand. Daarnaast is de duurzame verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET) goed voor het milieu en draagt bij aan een circulaire economie. Kortom, een verstandige keuze voor je gezondheid én het milieu.

Wat zijn de voordelen van AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules?

De AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules bieden verschillende voordelen voor je gezondheid. De natuurlijke vorm van vitamine D en K ondersteunen het behoud van sterke botten en botaanmaak. Vitamine K2 ondersteunt daarnaast ook de bloedstolling. Vitamine D3 draagt mede bij aan een goede weerstand. De duurzame verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET) draagt bij aan een circulaire economie en is goed voor het milieu.

Heeft AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules bijwerkingen?

AOV 421 Vitamine D3 & K2 Capsules zijn over het algemeen veilig in gebruik en hebben geen bijwerkingen bij de aanbevolen dosering. Het is wel belangrijk om de dosering en gebruiksaanwijzing op te volgen en bij twijfel altijd advies te vragen aan een gezondheidsprofessional. Personen die bloedverdunners gebruiken dienen eerst hun arts te raadplegen voordat ze dit supplement gebruiken.