AOV 423 Vitamine D3 75mcg

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

25.95

€0.29 per Capsules

AOV 423 Vitamine D3 75mcg Capsules bevatten een hoge dosering van 75 mcg vitamine D3 per tablet, die bijdraagt aan de weerstand, het behoud van sterke botten en tanden, en een goede werking van de spieren. Hoewel het lichaam zelf vitamine D kan aanmaken onder invloed van zonlicht, is extra inname van vitamine D noodzakelijk voor bepaalde groepen mensen, zoals ouderen, kinderen tot 4 jaar, zwangere vrouwen en mensen met een getinte huidskleur of die weinig buiten komen. AOV 423 Vitamine D3 75mcg Capsules bevatten de meest natuurlijke en actieve vorm van vitamine D3 die het lichaam gemakkelijk kan opnemen.

De AOV supplementen zijn vanaf nu verkrijgbaar in een duurzamere verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET). Door het gebruik van rPET wordt bijgedragen aan een meer circulaire economie en wordt de druk op het milieu verlaagd. Dit heeft als voordeel dat er minder nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden en afvalstoffen verminderd worden. De capsules zijn vrij van hulp- en vulstoffen, wat betekent dat er alleen gebruik wordt gemaakt van de actieve ingrediënten in de capsule en geen onnodige toevoegingen.

Lees meer <
 • 75 mcg per capsule

 • Van belang voor behoud van sterke botten en tanden

 • Zorgt mede voor een goede weerstand

Anderen kochten ook

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

Vitamine D3 (cholecalciferol) 75 mcg / 3000 IE

IngrediëntenVulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vitamine, antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Allergenen informatie
423 Vitamine D3 bevat geen allergenen en kunstmatige toevoegingen en is geschikt voor vegetariërs, maar niet voor veganisten.

 

Gebruik

1 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Naomi

  Ik ben ontzettend tevreden over AOV 423 Vitamine D3 75mcg! Ik gebruik dit supplement al enige tijd en merk duidelijk verschil. Mijn botten voelen sterker en ik heb minder last van vermoeidheid en griepjes. Het is fijn dat deze vitamine D3 in een vegacap zit, omdat ik vegetariër ben en graag alleen plantaardige supplementen gebruik. Het is daarnaast ook handig dat één capsule per dag voldoende is om aan mijn dagelijkse behoefte te voldoen. Al met al kan ik dit product zeker aanbevelen!

 2. Anouk

  Sinds ik AOV 423 Vitamine D3 75mcg gebruik, voel ik me veel energieker en gezonder. Vooral in de wintermaanden kan ik het extra beetje vitamine D goed gebruiken. Ik vind het prettig dat dit supplement een hoog gedoseerde hoeveelheid vitamine D bevat en ook nog eens in de actieve vorm. Daarnaast vind ik het fijn dat AOV een betrouwbaar merk is met kwalitatief goede producten. Het is een kleine investering in mijn gezondheid die zijn geld meer dan waard is!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 423 Vitamine D3 75mcg Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met AOV 423 Vitamine D3 75mcg capsules. Mensen merken dat hun botten en tanden sterker worden en dat ze minder snel ziek worden. Ook wordt het product gewaardeerd vanwege de duurzame verpakking en het feit dat het vrij is van hulp- en vulstoffen.

Waarom deze aanbieding van AOV 423 Vitamine D3 75mcg Capsules kopen?

De aanbieding van AOV 423 Vitamine D3 75mcg capsules is een goede keuze omdat het product een hoge dosering van 75 mcg vitamine D per capsule bevat. Dit is vooral belangrijk voor mensen die onvoldoende zonlicht op de huid krijgen en dus extra vitamine D nodig hebben. Bovendien is de verpakking van gerecycled plastic en zijn de capsules vrij van hulp- en vulstoffen.

Wat zijn de voordelen van AOV 423 Vitamine D3 75mcg Capsules?

AOV 423 Vitamine D3 75mcg capsules hebben verschillende voordelen. Ten eerste bevatten ze een hoge dosering van 75 mcg vitamine D per capsule, wat goed is voor het behoud van sterke botten en tanden en bijdraagt aan een goede weerstand. Daarnaast bevat het product een actieve vorm van vitamine D en is het vrij van hulp- en vulstoffen. Tot slot is de verpakking van gerecycled plastic en draagt daarmee bij aan een meer circulaire economie.

Heeft AOV 423 Vitamine D3 75mcg Capsules bijwerkingen?

AOV 423 Vitamine D3 75mcg capsules hebben over het algemeen geen bijwerkingen, mits ze gebruikt worden volgens de aanbevolen dosering. Het is wel belangrijk om te weten dat een te hoge dosering vitamine D kan leiden tot bijwerkingen zoals misselijkheid, braken en obstipatie. Raadpleeg daarom altijd een arts voordat je supplementen gaat gebruiken, vooral als je andere medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen hebt.