AOV 424 Vitamine D3 25mcg vegan

 • 15 Ml
 • 15 Ml

20.95

€1.40 per Ml

AOV 424 Vitamine D3 Vegan 25mcg Druppels zijn een uitstekend voedingssupplement voor mensen die hun vitamine D-tekort willen aanvullen. Vitamine D is een essentiële vitamine die helpt bij het behoud van sterke botten, tanden en spieren, en het versterken van het immuunsysteem. Vooral ouderen, kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een donkere huidskleur hebben mogelijk een tekort aan vitamine D. AOV 424 Vitamine D3 Vegan 25mcg Druppels zijn een ideale manier om dit tekort op te vullen. Deze druppels zijn vervaardigd uit 100% GMO-vrije algen en zijn duurzaam en vrij van pesticiden geproduceerd. Bovendien zijn deze druppels vegan, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met een plantaardig dieet.

AOV 424 Vitamine D3 Vegan 25mcg Druppels zijn een handige manier om je dagelijkse dosis vitamine D binnen te krijgen. Bovendien zijn ze eenvoudig te doseren en gemakkelijk in te nemen. Door het gebruik van duurzame en vegan ingrediënten is dit supplement ook nog eens beter voor het milieu en de dieren. Het gebruik van deze druppels kan dus niet alleen bijdragen aan een betere gezondheid, maar ook aan een duurzamere wereld. Het is belangrijk om te onthouden dat dit supplement een aanvulling is op een gezonde en gevarieerde voeding en geen vervanging daarvan. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of diëtist voordat u dit of een ander supplement gaat gebruiken.

Lees meer <
 • Geschikt voor vegans

 • Met een hoge dosering van 25 mcg vitamine D3 per dagdosering van 5 druppels

 • Neutrale smaak

Anderen kochten ook

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 5 druppels

Vitamine D3 (cholecalciferol uit alg) 1.000 IE 25 mcg

Ingrediënten

Triglyceriden, vitamines (vitamine D3, vitamine E (d-alfa-tocoferol)).
 
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1x daags 5 druppels bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd

AOV reviews

 1. saskia

  Als vegan is dit een mooie formule. Blijf het in de toekomst zeker gebruiken.

 2. Anna

  Ik heb onlangs de AOV 424 Vitamine D3 25mcg vegan gekocht en ik ben erg onder de indruk. Als veganist was het voor mij belangrijk om een supplement te vinden dat plantaardig is en zonder dierlijke ingrediënten. Ik was blij om te ontdekken dat deze vitamine D3 uit algen wordt gehaald, waardoor het volledig vegan is. Ik vind het ook geweldig dat het op oliebasis is, waardoor het gemakkelijk wordt opgenomen door het lichaam. Ik heb gemerkt dat mijn immuunsysteem sterker en mijn botten en tanden gezonder zijn sinds ik deze druppels ben gaan gebruiken. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een veganistische en effectieve bron van vitamine D3.

 3. Lisa

  Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van de AOV 424 Vitamine D3 25mcg vegan. Ik was op zoek naar een veganistische bron van vitamine D3 nadat ik ontdekte dat de meest voorkomende bronnen afkomstig zijn van dierlijke ingrediënten. Deze vitamine D3 is afkomstig van algen en ik kan gerust zijn dat dit ethisch en vrij van dierenleed is. De druppels zijn zeer gemakkelijk in te nemen en bevatten geen toevoegingen, wat het perfect maakt voor mensen die een gezonde levensstijl en diëet nastreven. Ik voel me veel energieker en minder vermoeid sinds ik deze vitamine D3 supplementen ben gaan gebruiken en ik zou het aanbevelen aan iedereen die extra ondersteuning nodig heeft voor hun immuunsysteem en algehele gezondheid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 424 Vitamine D3 Vegan 25mcg Druppels?

Veel mensen die deze druppels hebben gebruikt, zijn erg tevreden over het product. Ze merken dat hun vitamine D-tekort snel wordt aangevuld en dat ze zich hierdoor fitter en energieker voelen. Ook zijn er positieve ervaringen met de vloeibare vorm van de druppels en de duurzame productie.

Waarom deze AOV 424 Vitamine D3 Vegan 25mcg Druppels aanbieding kopen?

Als je merkt dat je een vitamine D-tekort hebt en dit wilt aanvullen, is deze aanbieding zeker het overwegen waard. Je krijgt namelijk een hoogwaardig product in vloeibare vorm, dat gemakkelijk is in te nemen. Bovendien is het vegan en duurzaam geproduceerd, wat goed is voor het milieu. Door de aanbieding te kopen bespaar je ook nog eens geld op de normale prijs van het product.

Wat zijn de voordelen van AOV 424 Vitamine D3 Vegan 25mcg Druppels?

Er zijn verschillende voordelen van dit product. Zo draagt het bij aan het behoud van sterke botten, tanden en spieren en levert het een bijdrage aan de weerstand. Ook is het product vegan, duurzaam en vrij van GMO en pesticiden. Bovendien is de vloeibare vorm gemakkelijk in te nemen.

Heeft AOV 424 Vitamine D3 Vegan 25mcg Druppels bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van dit product, mits het op de juiste manier wordt gebruikt. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij twijfel of bijwerkingen kun je het beste contact opnemen met een arts of apotheker.