Davitamon D3 Forte Smelttabletten

11.99

Davitamon D3 Forte Smelttabletten zijn een voedingssupplement dat vitamine D bevat. Deze tabletten zijn ontworpen om gemakkelijk in de mond te smelten en kunnen zo gemakkelijk worden ingenomen zonder water. Vitamine D is van essentieel belang voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder het behoud van sterke botten en tanden, de weerstand en de werking van de spieren. Met één smelttablet ontvangt u 20 microgram vitamine D3, wat ook geschikt is voor volwassenen van 70 jaar en ouder. Het gebruik van deze supplementen kan bijdragen aan een gezonde levensstijl en het verminderen van de risico’s op verschillende ziekten en aandoeningen, zoals osteoporose en spierzwakte.

Deze smelttabletten van Davitamon zijn een handige manier om uw dagelijkse dosis vitamine D in te nemen. Het feit dat ze snel en gemakkelijk smelten, maakt het eenvoudig om ze in te nemen, zelfs als u onderweg bent. Daarnaast zijn de tabletten ook geschikt voor volwassenen van 70 jaar en ouder, die vaak een hogere behoefte aan vitamine D hebben vanwege hun leeftijd. Door het gebruik van deze supplementen kan de behoefte aan vitamine D worden ingevuld, wat kan helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem, het voorkomen van botverlies en het verminderen van spierzwakte. Dit supplement is een gemakkelijke en effectieve manier om de nodige vitamine D in te nemen en kan een positieve invloed hebben op uw gezondheid en welzijn.

Lees meer <
  • Goed voor behoud van sterke botten en tanden

  • Goed voor de weerstand

  • Goed voor de werking van de spieren

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 smelttabletje

Vitamines   RI*
D3 (cholecalciferol) 20 µg 400%

* Referentie inname volgens de gezondheidsraad

Ingrediënten
Zoetstof: mannitol, maiszetmeel, vitamine D, aroma’s, voedingszuur: citroenzuur, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren.

Gebruik

Volwassenen dagelijks 1 tablet met voldoende water innemen.

Davitamon reviews

  1. Anne

    De Davitamon D3 Forte Smelttabletten zijn fantastisch! Ik heb al een tijd last van vermoeidheid en zwakke botten, dus besloot ik dit voedingssupplement te proberen. Ik merkte al snel dat ik meer energie had en minder snel vermoeid raakte. Mijn botten voelen ook steviger aan en ik merk dat ik minder last heb van spierkrampen. Het belangrijkste is dat ik me goed voel en meer vertrouwen heb in mijn lichaam. Ik zou dit product zeker aanraden aan mensen die zich vermoeid voelen en hun botten willen versterken.

  2. Lisa

    Ik ben echt blij met de Davitamon D3 Forte Smelttabletten! ik had eerder last van lage vitamine D-spiegels en mijn arts raadde me aan om een supplement te nemen. Deze tabletten zijn zo gemakkelijk te slikken en hebben een prettige smaak. Ik vind het fijn dat ik nu niet meer hoef te denken aan het innemen van een pil. Sinds het nemen van dit supplement voel ik me beter en heb ik minder last van stemmingswisselingen. Ik merk ook dat mijn huid er beter uitziet. Ik raad het zeker aan als je een supplement nodig hebt voor het verhogen van je vitamine D-spiegels.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon D3 Forte Smelttabletten 75st?

Veel mensen zijn tevreden met de Davitamon D3 Forte Smelttabletten 75st. Het is een handig en makkelijk te gebruiken supplement dat de dagelijkse inname van vitamine D3 ondersteunt. Mensen merken vaak dat hun botten en tanden sterker worden en dat hun weerstand verbetert. Daarnaast vinden veel mensen de smelttabletten lekker van smaak.

Waarom deze Davitamon D3 Forte Smelttabletten 75st aanbieding kopen?

De Davitamon D3 Forte Smelttabletten 75st aanbieding is een goede deal voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig vitamine D-supplement. Met deze aanbieding kunt u voordelig een flinke voorraad inslaan, zodat u voor lange tijd voldoende vitamine D binnenkrijgt. Bovendien zijn de smelttabletten eenvoudig in te nemen en hebben ze een lekkere smaak.

Wat zijn de voordelen van Davitamon D3 Forte Smelttabletten 75st?

De voordelen van Davitamon D3 Forte Smelttabletten 75st zijn dat het een handig en makkelijk te gebruiken supplement is dat de dagelijkse inname van vitamine D3 ondersteunt. Het is goed voor het behoud van sterke botten en tanden, het verbetert de weerstand en het heeft een positief effect op de werking van de spieren. Bovendien zijn de smelttabletten geschikt voor volwassenen van 70 jaar en ouder.

Heeft Davitamon D3 Forte Smelttabletten 75st bijwerkingen? Bij normaal gebruik zijn er geen bijwerkingen bekend van Davitamon D3 Forte Smelttabletten 75st. Echter, het is altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen. Bij twijfel kunt u het beste overleggen met uw arts of apotheker. Het is ook belangrijk om te weten dat te veel vitamine D schadelijk kan zijn, dus houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Bij normaal gebruik zijn er geen bijwerkingen bekend van Davitamon D3 Forte Smelttabletten 75st. Echter, het is altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen. Bij twijfel kunt u het beste overleggen met uw arts of apotheker. Het is ook belangrijk om te weten dat te veel vitamine D schadelijk kan zijn, dus houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.