New Care Vitamine D3 10mcg

  • 100 Capsules
  • 100 Capsules

11.95

€0.12 per Capsules

Wat is vitamine D3?
Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van de zon. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zon, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.

Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad voor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Wanneer deze groepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, kan een voedingssupplement met vitamine D worden ingezet.

Wat doet vitamine D3?
Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is vitamine D goed voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D speelt ook een rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer.

Kokosolie
Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine en wordt beter opgenomen in de aanwezigheid van (voedings)vet. Om de opname gunstig te beïnvloeden is kokosolie aan deze capsules toegevoegd.

Lees meer <
  • basisaanvulling in kokosolie voor een goede opname

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per capsule)
% RI
Vitamine D3, als cholecalciferol 10 µg (400 i.e.) 200
Kokosolie 50 mg
RI Referentie-Inname

D3 10mcg bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Gebruiksadvies, hoeveel vitamine D per dag?
1 x per dag 1 capsule, tijdens de maaltijd.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Capsule met water innemen.

Moeite met slikken? Kies dan voor één van onze D3 formules in druppelvorm: New Care D3 druppels waterbasis, de formule op oliebasis of de plantaardige druppelformule die ook geschikt is als je veganistisch bent.

Gebruik D3 10mcg niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Raadpleeg eerst een deskundige bij gebruik in combinatie met medicijnen die de calciumuitscheiding remmen en wanneer je sarcoïdose (Besnier Boeck) hebt.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
De Gezondheidsraad adviseert zwangere vrouwen om extra vitamine D te gebruiken.

New Care reviews

  1. Lisa

    Ik gebruik New Care Vitamine D3 10mcg nu een aantal weken en ik kan zeggen dat ik me fitter voel dan ooit tevoren! Ik heb een kantoorbaan en kom dus niet veel buiten, waardoor mijn lichaam te weinig vitamine D binnenkrijgt. Dit voedingssupplement helpt me hierbij en zorgt ervoor dat ik genoeg vitamine D binnenkrijg. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en hebben geen vervelende bijwerkingen. Ik merk dat ik meer energie heb en me beter kan concentreren. Ik kan dit product dan ook zeker aanraden aan mensen die merken dat ze een tekort aan vitamine D hebben.

  2. Anne

    Als moslimvrouw draag ik altijd een hoofddoek, waardoor ik vaak te weinig zonlicht krijg. Ik merkte dat ik me steeds vermoeider begon te voelen en besloot daarom New Care Vitamine D3 10mcg te proberen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want ik voel me nu veel beter en energieker. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en hebben geen rare smaak. Ik vind het fijn dat dit product speciaal voor mensen zoals ik gemaakt is, die extra vitamine D nodig hebben. Ik raad dit voedingssupplement dan ook zeker aan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige