Orthica Dino D vitamine druppels

15.95

Orthica Dino D Druppels zijn de ideale vitamine D-druppels voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Deze druppels zijn een belangrijke aanvulling op een gezonde voeding, omdat het zonlicht niet altijd voldoende vitamine D levert, zelfs niet bij het buitenspelen. De druppelvorm maakt het gemakkelijk om de juiste dosering vitamine D aan kinderen te geven, aangezien de druppels neutraal van smaak zijn en gemakkelijk in te nemen zijn.

Vitamine D is cruciaal voor de gezonde groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. Orthica Dino D Druppels helpen bij de normale groei en ontwikkeling van botten en tanden bij jonge kinderen en dragen bij aan een normale werking van het immuunsysteem. Dit betekent dat de druppels kunnen bijdragen aan een gezonde weerstand tegen ziekten en infecties. Met de juiste dosering Orthica Dino D Druppels kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen alle voordelen van vitamine D krijgen die ze nodig hebben voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Lees meer <
  • Vitamine D druppels met neutrale smaak

  • Nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen

  • Geschikt voor vegetariërs

Anderen kochten ook

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling bij 4 druppels

RI*
Vitaminen
Vitamine D3 (cholecalciferol)(400ie) 10 mcg 200%

* Referentie-inname

Ingrediënten

zonnebloemolie, choloecalcoferol, antioxidant (tocoferolenmix)

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs. 

Gebruik

de aanbevolen dosering is 4 druppels per dag, schudden over gebruik

Orthica reviews

  1. Anouk

    Ik ben erg tevreden met de Orthica Dino D vitamine druppels voor mijn baby. Het is zo handig om de vitamine D druppels toe te voegen aan zijn voeding zonder dat hij er iets van merkt. Ik voel me gerustgesteld dat mijn kind de aanbevolen dosis binnenkrijgt om zijn botten normaal te laten groeien en ontwikkelen.

  2. Romy

    Orthica Dino D vitamine druppels zijn een geweldige toevoeging aan de dagelijkse routine van mijn peuter. Ik vind het fijn dat de dosering speciaal is afgestemd op de leeftijd en de groei van jonge kinderen. De neutrale smaak van de druppels is ook een groot pluspunt, omdat mijn kind soms kieskeurig kan zijn met medicijnen. Al met al een geweldig product dat ik zeker zal blijven gebruiken voor mijn kind.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Dino D Druppels?

Er zijn veel positieve ervaringen met Orthica Dino D Druppels. Ouders zijn tevreden over hoe makkelijk hun kinderen de druppels innemen en hoe neutraal ze van smaak zijn. Ook merken veel ouders dat hun kinderen minder snel ziek worden en dat ze zich gezonder voelen sinds ze deze vitamine D druppels gebruiken.

Waarom deze Orthica Dino D Druppels aanbieding kopen?

Deze aanbieding is een geweldige kans om Orthica Dino D Druppels te kopen voor een voordelige prijs. Je krijgt dezelfde hoge kwaliteit vitamine D druppels als normaal, maar dan voor een lagere prijs. Bovendien is het belangrijk om te zorgen dat je kinderen voldoende vitamine D binnenkrijgen, dus het is een slimme keuze om deze aanbieding te kopen.

Wat zijn de voordelen van Orthica Dino D Druppels?

De voordelen van Orthica Dino D Druppels zijn dat ze makkelijk in te nemen zijn, neutraal van smaak zijn en 10mcg vitamine D bevatten, de juiste dosering voor kinderen van 0-4 jaar. Vitamine D is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van botten en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen. Door deze druppels te geven, zorg je ervoor dat je kinderen alle voordelen van vitamine D krijgen.

Heeft Orthica Dino D Druppels bijwerkingen?

Orthica Dino D Druppels hebben geen bijwerkingen bij de aanbevolen dosering. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als je twijfelt over het gebruik van Orthica Dino D Druppels of als je kind allergisch is voor een van de ingrediënten, neem dan contact op met een arts of apotheker.