Orthica Vitamine D 25

14.95

Op voorraad

Orthica D-25 Tabletten zijn een handige en gemakkelijke manier om uw dagelijkse inname van vitamine D aan te vullen. Vitamine D is een belangrijke voedingsstof die bijdraagt aan een goede gezondheid. Het is betrokken bij tal van processen in het lichaam, waaronder het immuunsysteem, de spierfunctie, de botgezondheid en het celdelingsproces. Orthica D-25 Tabletten kunnen vooral nuttig zijn voor mensen die onvoldoende vitamine D binnenkrijgen via hun voeding of blootstelling aan zonlicht, zoals ouderen, mensen met een donkere huidskleur en mensen die huidbedekkende kleding dragen.

Daarnaast heeft Orthica ervoor gekozen om de D-25 Tabletten te verpakken in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor gerecycled plastic, draagt Orthica bij aan een meer circulaire economie en wordt de uitstoot van CO2 verminderd. Bovendien is het gebruik van rPET beter voor het milieu omdat er geen nieuwe plastic hoeft te worden geproduceerd. De duurzame verpakkingen zijn ook gemakkelijk recyclebaar en kunnen opnieuw worden gebruikt in de toekomst. Zo kunt u met Orthica D-25 Tabletten niet alleen zorgen voor uw eigen gezondheid, maar ook voor het welzijn van de planeet.

Lees meer <
  • Ideaal wanneer je verhoogde behoefte aan vitamine D hebt

  • Kleine tabletjes - handig met innemen!

  • Ondersteunt je weerstand

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

RI*
Vitaminen
vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie) 25 mcg 500%

* referentie inname

Ingrediënten
zoetstof (xylitol), dextrose, vulstof (microkristallijne cellulose), cholecalciferol, antiklontermiddel (talk, stearinezuur, magnesiumstearaat).

Allergenen informatieBevat geen gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs

 

Gebruik

1 tablet per dag, innemen tijdens of na een maaltijd

Orthica reviews

  1. Britt

    Ik gebruik Orthica Vitamine D 25 nu al een paar maanden en ben er ontzettend tevreden mee! Het is super makkelijk in te nemen omdat het hele kleine tabletjes zijn. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de werking. Ik merk echt dat mijn weerstand beter is geworden sinds ik deze vitamine gebruik. Ook mijn botten en tanden voelen steviger aan. Ik kan dit product zeker aanbevelen aan iedereen die een verhoogde behoefte aan vitamine D heeft.

  2. Iris

    Ik was al een tijdje op zoek naar een goede vitamine D supplement toen ik Orthica Vitamine D 25 tegenkwam. Ik was meteen overtuigd! Het is echt een hele waardevolle aanvulling op mijn voeding omdat het zoveel positieve effecten heeft op het lichaam. Vooral omdat ik wat minder buiten kom nu ik thuiswerk, is dit een perfecte oplossing. Ook fijn dat de tabletjes zo klein zijn, want ik heb moeite met het slikken van grote pillen. Dit product heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica D-25 Tabletten?

Er zijn verschillende positieve ervaringen met Orthica D-25 Tabletten. Veel mensen merken dat ze meer energie hebben en zich gezonder voelen na het gebruik van dit product. Ook wordt er vaak gemeld dat het innemen van de tabletten gemakkelijk is en dat de verpakking duurzaam is. Het product is speciaal ontworpen om de aanvulling van vitamine D te ondersteunen en bij te dragen aan sterke botten en spieren.

Waarom deze Orthica D-25 Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een aanvulling van vitamine D ter ondersteuning van het immuunsysteem, sterke botten en spieren, dan is deze aanbieding van Orthica D-25 Tabletten zeker de moeite waard om te overwegen. Door de huidige aanbieding profiteer je van extra voordeel op de aankoop van dit product. Bovendien zijn de tabletten makkelijk in te nemen en is de verpakking duurzaam dankzij het gebruik van 100% gerecycled plastic.

Wat zijn de voordelen van Orthica D-25 Tabletten?

Orthica D-25 Tabletten bieden verschillende voordelen. Zo ondersteunen ze de natuurlijke afweer van het lichaam en dragen ze bij aan sterke botten en spieren. Vitamine D helpt bij het celdelingsproces en draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Daarbij is vitamine D van belang voor het behoud van sterke tanden. De tabletten zijn bovendien makkelijk in te nemen en de verpakking is duurzaam dankzij het gebruik van 100% gerecycled plastic.

Heeft Orthica D-25 Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Orthica D-25 Tabletten, mits je de aanbevolen dosering niet overschrijdt. Bij twijfel kun je het beste advies inwinnen bij een arts of apotheker. Het is ook altijd belangrijk om de ingrediëntenlijst goed te lezen en na te gaan of je eventuele allergieën hebt voor een van de ingrediënten.