Orthica Vitamine D 25 120 tabletten

17.95

Behoefte aan meer vitamine D? Orthica D 25 kan je hier eenvoudig bij helpen! Deze kleine tabletjes zijn makkelijk in te slikken en zijn een bijzonder waardevolle aanvulling op je voeding wanneer je verhoogde behoefte aan vitamine D hebt.

Vitamine D is een in vetoplosbare vitamine welke bijdraagt aan diverse processen in het lichaam. Het kan gemaakt worden door het lichaam door de werking van (zon)licht op de huid. Voedingsbronnen die vitamine D bevatten zijn onder andere vette vis en melkproducten. Vitamine D helpt onder andere je weerstand normaal te houden en ondersteunt de natuurlijke afweer van je lichaam. Daarnaast speelt het een rol in de calciumhuishouding om de botten en het gebit sterk te houden.

  • Ideaal wanneer je verhoogde behoefte aan vitamine D hebt
  • Kleine tabletjes - handig met innemen!
  • Ondersteunt je weerstand

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Ingrediënten: dextrose, vulstof (microkristallijne cellulose), cholecalciferol, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Gebruik

1 tablet per dag, innemen tijdens of na een maaltijd

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Vitamine D 25 120 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Een tekort aan vitamine D kan rachitis (Engelse ziekte) veroorzaken. Deze ziekte zorgt voor afwijkingen aan het skelet bij jonge kinderen. Bij volwassenen en ouderen kan door een vitamine D-tekort op lange termijn botontkalking of osteoporose of spierzwakte optreden. Wat zijn de gevolgen van een vitamine D-tekort? • Vitamine D zorgt ervoor dat calcium en fosfor uit eten goed worden. Daardoor zorgt Vitamine D voor stevige botten en tanden.
• Vitamine D is nodig om botontkalking zoveel mogelijk te beperken.
• Vitamine D speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van een goede spierfunctie.
• Vitamine D is van belang voor een goede werking van het immuunsysteem. Waar is Vitamine D goed voor? Vitamine D wordt in de darm het best opgenomen. De opname gaat beter als er ook vet of olie aanwezig is. De gemiddelde opname van vitamine D uit de voeding wordt geschat op 80%. Hoe kan je vitamine D opnemen in het lichaam? Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. Vitamine D is één van de weinige vitamines die het lichaam zelf kan maken. Door zonlicht wordt in de huid vitamine D gevormd. Daarnaast levert sommige voeding vitamine D. Wat is Vitamine D?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X