Orthica Vitamine D 50

17.50

Orthica Vitamine D-50 is een hoogwaardig vitamine D supplement dat essentiële vitamine D aanvult en zorgt voor een optimale vitamine D spiegel. Omdat vitamine D van nature voorkomt in vette vis, vlees, eieren en paddenstoelen, is de aanvoer vanuit voeding en zonlicht voor sommige bevolkings- en leeftijdsgroepen niet altijd voldoende. Vooral bij kinderen tot 4 jaar oud, zwangere vrouwen, ouderen, mensen met een donkere huidskleur of mensen die huid bedekkende kleding dragen, is de aanvulling van vitamine D door Orthica een perfecte keuze als aanvulling op hun gezonde voeding. Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, spieren, tanden en normale fosforgehalten en calciumgehalten in het bloed.

De Orthica supplementen zijn vanaf nu verpakt in een duurzamere verpakking, namelijk flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Door voor rPET te kiezen, wordt er bijgedragen aan een meer circulaire economie, aangezien er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Dit draagt bij aan een verminderde druk op het milieu en vermindert de afvalberg en CO2-uitstoot. Kortom, met Orthica Vitamine D-50 heb je niet alleen de perfecte aanvulling op een gezonde voeding, maar ook een duurzaam en verantwoord product voor het milieu.

Lees meer <
 • Hooggedoseerde vitamine D-supplement

 • Helpt je botten en tanden sterk te houden

 • Ondersteunt je immuunsysteem

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine d3

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

RI*
Vitaminen
vitamine D3 (cholecalciferol) (2000ie) 50 mcg 1000%

* referentie inname

Ingrediënten
Zoetstof (xylitol), dextrose, cholecalciferol, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (talk, stearinezuur, magnesiumstearaat).

Allergenen informatie
Bevat geen gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

 

Gebruik

bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd

Orthica reviews

 1. Wytse

  In de wintermaanden is dit mijn product om toch nog wat zonlicht te ontvangen!

 2. Iris

  Na mijn recente diagnose van een lage vitamine D-level, heb ik dit supplement geprobeerd voor het bijvullen van mijn voeding en het is fantastisch! Ik neem het elke ochtend in en merk al een verbetering in mijn algehele welzijn en energieniveau. Het helpt me ook bij het versterken van mijn immuunsysteem en het behoud van sterke botten en tanden. Ik raad Orthica Vitamine D 50 sterk aan aan iedereen die de zon niet kan krijgen of niet buiten kan gaan.

 3. Demi

  Orthica Vitamine D 50 is serieus een game-changer! Na een paar weken gebruik van dit supplement heb ik gemerkt dat mijn spieren minder pijnlijk zijn na mijn trainingen. Ik neem het regelmatig in, vooral als het griepseizoen nadert, en ik voel me zoveel beter. Het heeft echt een positieve invloed op mijn immuunsysteem en helpt me ook om mijn energie en stemming te houden. Als je op zoek bent naar een effectief vitamine D-supplement, dan is dit het product dat je nodig hebt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Vitamine D-50?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met Orthica Vitamine D-50. Dit supplement is vooral geschikt voor mensen die een tekort hebben aan vitamine D. Mensen die Orthica Vitamine D-50 gebruiken, geven aan dat hun botten en spieren sterker aanvoelen. Ook hebben ze minder last van vermoeidheid en voelen ze zich fitter.

Waarom deze Orthica Vitamine D-50 aanbieding kopen?

Als je een tekort hebt aan vitamine D, kan dit nadelige gevolgen hebben voor je gezondheid. Orthica Vitamine D-50 is een hoog gedoseerd supplement dat zorgt voor een optimale vitamine D-spiegel. Door deze aanbieding te kopen, profiteer je van de voordelen van dit supplement en bespaar je geld. Het is een perfecte aanvulling op een gezonde voeding en helpt bij de ondersteuning van het immuunsysteem en de instandhouding van sterke botten.

Wat zijn de voordelen van Orthica Vitamine D-50?

Orthica Vitamine D-50 heeft verschillende voordelen. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan het proces van celvernieuwing. Ook verhoogt het de calciumopname in de botten en draagt het bij aan de instandhouding van sterke botten. Daarnaast is vitamine D goed voor de normale werking van spieren en speelt het een rol in het proces van weefselgroei en -ontwikkeling. Tot slot is vitamine D van belang voor het behoud van sterke tanden.

Heeft Orthica Vitamine D-50 bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Orthica Vitamine D-50 geen bijwerkingen bij normaal gebruik. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij langdurig gebruik van hoge doseringen kan er een teveel aan vitamine D ontstaan, wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Bij twijfel is het verstandig om eerst een arts te raadplegen.