Royal Green Vitamine D3

22.95

Royal Green Vitamine D3 Tabletten zijn een uitstekende aanvulling op de dagelijkse gezonde voeding vanwege hun hoge concentratie vitamine D, wat vooral nuttig is voor zwangere vrouwen, kinderen, senioren en mensen met een donkere huidskleur. Deze supplementen zijn belangrijk omdat vitamine D bijdraagt aan een gezond immuunsysteem en de normale werking van spieren. Daarnaast ondersteunt vitamine D de gezondheid van tanden en is het van nature glutenvrij. Vooral in de wintermaanden is het belangrijk om extra vitamine D binnen te krijgen, omdat zonlicht dan schaarser is.

De Royal Green Vitamine D3 Tabletten worden geleverd in een handige dagelijkse dosering van één tablet per dag. De dosering mag niet worden overschreden en het product moet koel en droog worden bewaard buiten het bereik van jonge kinderen. Bij zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik is het raadzaam om een deskundige te raadplegen voordat je deze tabletten gebruikt. Dit product is onderdeel van het groene assortiment, wat betekent dat het duurzaam geproduceerd is en voldoet aan strenge milieunormen.

Lees meer <
  • 4 maanden aan biologische vitamine D3!

  • Van belang voor botten, tanden en spieren

  • Zorgt mede voor een goede weerstand

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Voedingswaarde per tablet

* RI
Vitamine D3 7,5 mcg 150%

* referentie inname

Ingrediënten
inuline, verstevigingsmiddel (acaciagom), maltodextrine, zoete aardappel poeder (Ipomoea batatas), antiklontermiddel (bijenwas), vitamine D3 (cholecalciferol). Bevat soja

Allergenen informatie
Van nature glutenvrij

Gebruik

1 tablet per dag, liefst bij een maaltijd

Royal green reviews

  1. Laura

    Ik ben zeer te spreken over Royal Green Vitamine D3! Het is een biologisch vitamine D-supplement dat mijn lichaam helpt om voldoende vitamine D binnen te krijgen, zelfs als de zon niet sterk genoeg is om het zelf te produceren. Het is super makkelijk in te nemen en ik heb het gevoel dat mijn immuunsysteem en energieniveau er echt door verbeterd zijn. Ik zou dit product dan ook zeker aanraden aan iedereen die zijn of haar vitamine D-gehalte wil aanvullen.

  2. Lisa

    Na het gebruik van Royal Green Vitamine D3 merk ik echt een verschil in mijn gezondheid en welzijn. Het is een fantastisch supplement dat mijn lichaam helpt om voldoende vitamine D binnen te krijgen. Ik heb meer energie, voel me alerter en gezonder en merk dat mijn humeur er ook op vooruit gegaan is. Het feit dat het biologisch is, maakt het alleen nog maar beter! Ik zou dit product absoluut aan iedereen aanbevelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

inuline, verstevigingsmiddel (acaciagom), maltodextrine, zoete aardappel poeder (Ipomoea batatas), antiklontermiddel (bijenwas), vitamine D3 (cholecalciferol oorsprong is uit wolvet). – Tevens bevattende: Soja

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Royal Green Vitamine D3 Tabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Royal Green Vitamine D3 Tabletten. Veel mensen merken dat ze zich energieker voelen en een betere weerstand hebben. Het supplement wordt ook vaak aangeraden door artsen en voedingsdeskundigen.

Waarom deze aanbieding van Royal Green Vitamine D3 Tabletten kopen?

Deze aanbieding van Royal Green Vitamine D3 Tabletten is een goede kans om voordelig extra vitamine D in te slaan. Vitamine D is belangrijk voor een gezond immuunsysteem, het behoud van normale tanden en de normale werking van spieren. Zeker in de wintermaanden is het belangrijk om extra vitamine D te nemen. Met deze aanbieding krijg je meer tabletten voor een voordeligere prijs dan normaal.

Wat zijn de voordelen van Royal Green Vitamine D3 Tabletten?

De voordelen van Royal Green Vitamine D3 Tabletten zijn dat het supplement een hoge concentratie vitamine D bevat, wat goed is voor het immuunsysteem, het behoud van normale tanden en de normale werking van spieren. Daarnaast is het supplement van nature glutenvrij en kan het helpen om tekorten aan vitamine D aan te vullen, vooral voor mensen met een donkere huidskleur, senioren, zwangere vrouwen en kinderen.

Heeft Royal Green Vitamine D3 Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Royal Green Vitamine D3 Tabletten geen bijwerkingen, zolang de dagelijkse dosering niet wordt overschreden. Het is wel belangrijk om de dosering te volgen en in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik altijd een deskundige te raadplegen voordat je het supplement gebruikt. Ook moet het product koel en droog bewaard worden en buiten het bereik van jonge kinderen worden gehouden. Raadpleeg het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.