Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25mcg

 • 120 Tabletten
 • 120 Tabletten

17.89

€0.15 per Tabletten

Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten zijn speciaal ontworpen voor veganisten. Deze tabletten zijn gemaakt van algen en zijn dus geschikt voor mensen die geen dierlijke producten willen consumeren. Vitamine D3 draagt bij aan een goede werking van de spieren en aan het behoud van gezonde botten en tanden. Bovendien speelt het een belangrijke rol bij het immuunsysteem en het celdelingsproces. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en voorzien u in uw dagelijkse behoefte aan vitamine D.

Naast het feit dat de Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten speciaal ontworpen zijn voor veganisten, zijn ze ook rijk aan voordelen voor iedereen. Zo draagt de vitamine bij aan sterke botten en tanden en helpt het bij het behouden van een normale spierfunctie. Daarnaast draagt het bij aan een goede werking van het immuunsysteem. Bovendien zijn de tabletten zeer gemakkelijk in te nemen en voorzien ze u in uw dagelijkse behoefte aan vitamine D. Met slechts één tablet per dag zorgt u ervoor dat uw lichaam voldoende vitamine D binnenkrijgt, wat belangrijk is voor een gezond en vitaal lichaam.

Lees meer <
 • Vegan door algen, 100% plantaardig

 • Hoge biologische beschikbare vorm vitamine D3

 • Ondersteunt het immuunsysteem*

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine d3

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

*RI
Vitamine D3 (cholecalciferol Vita-algae D®) 25 mcg 500%

*RI= Referentie Inname

Ingrediënten

Dicalciumfosfaat (vulstof), microcrystalline cellulose (vulstof),  Vitamine D3 (cholecalceferol), magnesium stearaat (anti-klontermiddel).

Allergenen informatie
Vrij van GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Neem 1 tablet per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte melding bij >20 mcg vitamine D3).

Vitakruid reviews

 1. Sophie

  Eindelijk een vitamine D gevonden die ook geschikt is voor mij als veganist. Aanrader als je op zoek bent naar een vegan vitamine D variant!

 2. Sanne

  Ik heb de Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25mcg gekocht en ben er erg blij mee! Het is geweldig dat er een veganistische optie beschikbaar is en deze vitamine D3 is gemaakt van algen, wat een geweldige bron van voedingsstoffen is. Ik heb het gevoel dat mijn immuunsysteem sterker is geworden sinds ik deze vitamine supplement inneem. Ik raad het ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteit, veganistische optie voor vitamine D3-supplementen.

 3. Anne

  De Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25mcg heeft mijn energieniveau en gemoedstoestand enorm verbeterd sinds ik het begon te gebruiken. Ik ben blij dat dit product is gemaakt van algen en geen dierlijke ingrediënten bevat. Het is ook zeer gemakkelijk te slikken en heeft geen rare nasmaak. Ik waardeer de hoge kwaliteit van dit supplement en zal het blijven gebruiken. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een veganistisch supplement om hun vitamine D3-niveau op peil te houden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten. Veel mensen ervaren dat ze meer energie hebben en zich fitter voelen na het gebruik van deze supplementen. Daarnaast zijn er veel mensen die aangeven dat ze minder snel ziek worden dankzij de ondersteuning van het immuunsysteem door de vitamine D.

Waarom deze Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige vitamine D-supplement dat geschikt is voor veganisten, is deze aanbieding van Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten een uitstekende keuze. Met slechts één tablet per dag krijg je al voldoende vitamine D binnen, wat essentieel is voor een goede werking van je spieren en gezonde botten en tanden. Bovendien is deze vitamine D3 gemaakt van algen in plaats van dierlijk wolvet en daarom speciaal geschikt voor veganisten.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten?

Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten hebben talloze gezondheidsbevorderende effecten. Zo draagt vitamine D bij aan een goed calciumgehalte in het bloed en een goede calciumhuishouding, en verhoogt het de calciumopname in de botten. Vitamine D speelt ook een rol bij botaanmaak en is goed voor het skelet en het behoud van sterke botten. Daarnaast speelt vitamine D een rol in het celdelingsproces en weefselgroei en -ontwikkeling, en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem, de spieren en sterke tanden.

Heeft Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten bijwerkingen?

Vitakruid Vitamine D3 Vegan 25 Mcg Tabletten hebben over het algemeen geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om je aan de aanbevolen dagelijkse dosering te houden en niet meer te nemen dan nodig is. Een te hoge dosering vitamine D kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of diëtist.