Vitals Vitamine D3 druppels

 • 20 Ml
 • 20 Ml

16.95

€0.85 per Ml

Vitals Vitamine D3 Druppels is een voedingssupplement op basis van vitamine D3 (cholecalciferol), een effectieve vorm van vitamine D die wordt gewonnen uit schapenwolvet. Het product is ideaal voor mensen die moeite hebben met het slikken van capsules of voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden, omdat het de mogelijkheid biedt om verschillende doseringen te hanteren. Daarnaast is de donker violet glazen verpakking van het product een extra voordeel, omdat het de vitamine D3 beschermt tegen invloeden van buitenaf. Vitals Vitamine D3 Druppels heeft verschillende toegestane gezondheidsclaims, waaronder het ondersteunen van het immuunsysteem en het behoud van sterke botten en tanden.

De verpakking van Vitals Vitamine D3 Druppels is duurzaam en milieuvriendelijk. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat wordt gemaakt van landbouwafval dat overblijft na de oogst van boeren. Door het gebruik van deze verpakking wordt de afvalberg verkleind en wordt de CO2-uitstoot verminderd. Het karton is ook geschikt voor recycling tot wel zeven keer, net als FSC-papier. Bovendien worden boeren in ontwikkelingslanden ondersteund door het gebruik van PaperWise. Het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic, wat ook een stap is richting een circulaire economie. Deze duurzame verpakking van Vitals Vitamine D3 Druppels is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de consument.

Lees meer <
 • de meest effectieve vorm van vitamine D

 • zonder toegevoegde smaakstoffen

 • ideaal voor specifiek afgestemde doseringen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering

RI*
Dagdosering voor kinderen
Vitamine D3 (cholecalciferol, 400 ie) 10 mcg 200%
Dagdosering voor volwassenen
Vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie) 25 mcg 500%

* Referentie inname

Ingrediënten
Zonnebloemolie (Helianthus annuus), antioxidant (d-alfatocoferol), cholecalciferol.

Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).

Gebruik

Voor kinderen vanaf 0 jaar 2 druppels (10 mcg vitamine D3) per dag puur of gemengd met water, sap of yoghurt bij een maaltijd innemen (kan ook in warme dranken of pap gebruikt worden). Voor volwassenen 5 druppels (25 mcg vitamine D3) per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitals reviews

 1. michael

  Gemakkelijke vorm van D3 in druppelvorm. Was ook snel geleverd!

 2. Anouk

  Ik heb de Vitals Vitamine D3 druppels gekocht voor mijn gezin en we zijn er erg blij mee. De druppels zijn erg handig in gebruik en het pipetje zorgt ervoor dat we de dosering nauwkeurig kunnen meten. Mijn kinderen vinden het geweldig dat we nu een vitaminesupplement hebben dat ze gemakkelijk kunnen innemen zonder problemen met het slikken van capsules. Ik heb gemerkt dat onze gezondheid is verbeterd en we voelen ons energieker sinds we dit product gebruiken. Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een effectieve en gebruiksvriendelijke manier om hun vitamine D3-inname te verhogen.

 3. Daphne

  Als veganist was ik op zoek naar een hoogwaardig vitaminesupplement dat mijn tekort aan vitamine D3 zou kunnen aanvullen. De Vitals Vitamine D3 druppels bleken een uitstekende keuze te zijn. Het product is gemaakt van schapenwolvet, wat betekent dat het niet afkomstig is van dierlijke producten en geschikt is voor veganisten zoals ik. Het doseren is zeer gemakkelijk en ik kan zelf de dosering aanpassen aan het seizoen. Ik heb ook gemerkt dat mijn immuunsysteem sterker is geworden sinds ik dit product gebruik. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de Vitals Vitamine D3 druppels en zou ik het aanraden aan iedereen die op zoek is naar een premium en veganistisch vitaminesupplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De dosering van 25 mcg is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 mcg vitamine D per dagdosering).

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine D3 Druppels?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitals Vitamine D3 Druppels. Veel mensen merken een verbetering in hun energie en stemming na het innemen van dit voedingssupplement. Ook wordt het vaak gebruikt om de opname van calcium en fosfor te ondersteunen voor sterke botten en tanden. Mensen vinden het handig dat de druppels nauwkeurig gedoseerd kunnen worden en dat het product geschikt is voor het hele gezin, inclusief jonge kinderen.

Waarom deze Vitals Vitamine D3 Druppels aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je vitamine D-gehalte aan te vullen, dan is deze aanbieding zeker het overwegen waard. Met deze druppels kun je gemakkelijk en nauwkeurig de juiste dosering innemen, zonder toegevoegde smaakstoffen. Bovendien zijn de supplementen verpakt in duurzame PaperWise kartonnen doosjes en gemaakt van recyclebare biobased plastic, waardoor je bijdraagt aan een circulaire economie. Kortom, je krijgt een hoogwaardig product dat zowel goed is voor jou als voor het milieu.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine D3 Druppels?

Vitals Vitamine D3 Druppels bieden veel voordelen. Ten eerste is het een effectieve manier om je vitamine D-gehalte aan te vullen. Vitamine D is belangrijk voor de opname van calcium en fosfor voor sterke botten en tanden, en speelt ook een rol bij spieren, celvernieuwing en het ondersteunen van de afweer van het lichaam. Ten tweede is dit supplement ideaal voor het hele gezin, omdat het gemakkelijk en nauwkeurig te doseren is en geen toegevoegde smaakstoffen bevat. Ten derde is het product verpakt in duurzame materialen, waardoor het goed is voor het milieu.

Heeft Vitals Vitamine D3 Druppels bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Vitals Vitamine D3 Druppels bij normaal gebruik en de aanbevolen dosering. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Wanneer je twijfelt over het gebruik van dit product of andere supplementen, is het altijd verstandig om advies te vragen aan een gezondheidsprofessional.